Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na tohle bych normálně navařil plast stejný jak na bubnu a musí fičet dál, sběrný dvůr, či nějaký servis bude mít. Si dáváš  vbd do kapsy? 

Nebo tam navař to co vypadlo a přeplátuj. Když kvůli ložiskům sváří buben, tak tohle je prkotina. 

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Huuu, pěkný. Nicméně, osobně bych zkusil původní kus plastu navařit, vyztužit a obtáhnout epoxidem. Běžně se tam lepí obě půlky bubnu k sobě po opravě. Není tam žádný tlak. Až kdyby to dělalo problémy bych řešil jinou pračku. 

Odesláno (upraveno)

Dobře, díky za rady, kuchnu vanu ven a zavařím.

Když jsem tu destičku vyndal z pračky, tak mi došlo jak se tam dostala. Jsem v pátek na CNC měnil destičku, a ještě jsem chtěl přeměřit kus, a tak jsem dal destičku do kapsy, že jí pak, až slezu ze stroje, dám do krabičky. No a už jsem na to zapomněl, a destička skončila v pračce.

Moc děkuji za rady.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno
před 39 minutami, VojtouNerCZ napsal:

Huuu, pěkný. Nicméně, osobně bych zkusil původní kus plastu navařit, vyztužit a obtáhnout epoxidem. Běžně se tam lepí obě půlky bubnu k sobě po opravě. Není tam žádný tlak. Až kdyby to dělalo problémy bych řešil jinou pračku. 

Co jsem psal výše? 

Odesláno
před 12 hodinami, Roman Bazi napsal:

Dobře, díky za rady, kuchnu vanu ven a zavařím.

Když jsem tu destičku vyndal z pračky, tak mi došlo jak se tam dostala. Jsem v pátek na CNC měnil destičku, a ještě jsem chtěl přeměřit kus, a tak jsem dal destičku do kapsy, že jí pak, až slezu ze stroje, dám do krabičky. No a už jsem na to zapomněl, a destička skončila v pračce.

Moc děkuji za rady.

Co máš za cnc?

Odesláno
před 16 hodinami, ozzy56 napsal:

VBD

very brutal death.... :roker

No tak hrozný to nebude, to by mělo jít v pohodě zalátat.... :super

Odesláno

jednu pračku co asi po 5 letech začala ukapávat jsem dal synovci--měli pod rod. domem prádelnu a tam bylo jedno že kape 😉, já bych ji zkusil zalepit a pak uvidíš...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...