Pe.Tr Odesláno 25. červen 2019 Odesláno 25. červen 2019 uz od zacatku co mam tz tak kdyz mam pripojeny vozik vzdy jak zapnu blinkr , je jedno jestli pravy nebo levy , pipne spis zatroubickuje jednotka v kufru. predpokladam ze je to hlasic vadne zarovky. - vozik i auto ma standartni zarovky a vsechny funkcni -zatim jsem pouzival jen jeden vozik nebylo tedy vyzkouseno na jinem zarizeni. mam hledat chybu v zapojeni jednotky nebo spis ve voziku? aktualne nemam moznost vyZkouset jiny vozik ci jine zarizeni. dik za nakopnuti co s tim Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. červen 2019 Autor Odesláno 28. červen 2019 dnes jsem to v mercedesu napichl na zkousecku tz a dela to to same , vozik je tedy ok, takze bud chyba zapojeni nebo chyba v krabicce. Citovat
inoxing Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 Tak jestli ti to vše funguje a otravuje tě to pípání (mě by to taky vadilo), tak jednotku rozdělej a pípák odpájej, nic jednoduššího. Zalyté v epoxidu to snad nebude, když je to interier jednotka. Jinak mě pak napadá se podívat do manuálu výrobce jednotky a zjistit, co zvukový projev má znamenat. Co indikuje... Citovat
MJSytic Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 A při rozsvícení obrysovek to taky pípne? Jestli ne, tak zkus schválně jednu žárovku vyndat, jestli to pak bude nějak reagovat. Problém ti to nevyřeší, ale alespoň zjistíš, jestli to pípání znamená vadnou žárovku Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2019 Autor Odesláno 29. červen 2019 jo repracek off me taky napadl nn dela to jenu blinkru ale kdyz dam blinkr , tak to pipne kdyz hned znova tak uz min a kdyz jeste jednou tak uz neee, ale za deset vterin zas pri blinkru pipne ,jako by se musel nabit Citovat
inoxing Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 A bliká vůbec vozík? To by tě určitě nenapadlo... Nevim, a signál k blinkrům vozíku jde přes jednotku nebo je to postaru zlodějkou ze zadních světel auta přes zásuvku k světlům vozíku? Citovat
mmartinkovic Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 Ja pocujem cvakat rele, ked mam sedacky zlozene, roleta dole, tak to pocut, ale inac nic. Predtym na Partnerovi to bolo pocut viac. Citovat
inoxing Odesláno 29. červen 2019 Odesláno 29. červen 2019 Modul by měl umět i diagnostiku, jestli je to original, tak jedině tam se podívat, co je špatně. Jinak asi odpájet to piezzo a máš klid. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. červen 2019 Autor Odesláno 29. červen 2019 je to jaeger, nejhorsi na tom je ze musim vymontovat sedacky s treti rady a rozebrat celej levej panel oblozeni , no uvidime ,asi pristi vikend. Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. březen 2023 Autor Odesláno 12. březen 2023 díky stavbě jsem jezdil s vozikem vic a tak tech nasbiranych poznatku je vic, zacal jsem si uvedomovat takove veci jako ze se pri jizde s vozikem nevypne automatika otevirani kufru, nevypinají se mrtve uhly a dalsi. posledni kapkou a impulsem k tomu ze nastal jiz vyse zmineny vikend,byla jizda v mlze . vsiml jsem si ze sviti i zadni mlhovky . ted jsem ve stadiu kdy mam rozebrano , a snazim se opravit chybne zapojenou elektriku tz. resp napojeni na kabel mlhovek. v navodu pisou najdi ve svazku zeleny drat od mlhovky.... to sice mechos v servise nasel a napojil. jenze ja ted zjistil z jineho navodu ze pofacelift ma zelene kabely na mlhovky dva , to taky uz jsem ve svazku nasel. problem ale mam takovy ze jsem v tom svazku nasel tri zelene kabely reagujici na sepnuti zadnich mlhovek nekdo nejaky napad ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. březen 2023 Autor Odesláno 12. březen 2023 hotovo, ten prvni mechosem napojeny zelenej mel na sobe jeste tenke cerne linky potvora. ( je pro budiky) posledni pracovni verze to potvrdila. Ferry, Péťa a Jirkap ohodnotil 3 Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. březen 2023 Odesláno 13. březen 2023 A kolko krat pouzivas hmlovky ? Ja za 10r asi 2x aj to na STK... A prvy a posledny krat som videl ze sa vypla zadna hmlovka na Š 120. ked bola hmla, zapol som zadnu hmlovku a potom dialkove svetla, hmlovka zhasla. Inac som presiel asi 5 aut s TZ a ani na jednom sa nevypinalo ani asistent , ani dvere, ani nic. Zatial mi dvere vzdy vysli vzdy nad gulu privesu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. březen 2023 Autor Odesláno 13. březen 2023 - me to primarne furt pipalo z e jednotky pri blinkrech - druhak kdyz mas na tz nosic kol a stojis u kufru s klicem v kapse neni prijemne kdyz auto zacne odpocitavat blikanim ze otevre kufr - a hlavne se nezapnuly asistenti proti kolizi s jizdou s vlekem a dalsi veci k tomu spojene ...v lete vyssi rychlost sahary apod . to nebylo jen kvuli mlhovce Péťa ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 14. březen 2023 Odesláno 14. březen 2023 @Pe.Tr Ty "čokolády" si tam nenechal že ne?! Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen 2023 Autor Odesláno 14. březen 2023 nn , to byla pracovní verze , vylučovací metoda , schéma se mi nepodařilo sehnat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.