Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Však už se objevují příspěvky, že ty Rasťovy testy jsou zaplacené Peugeotem. Holt někteří to neumí přenést přes srdce, že se Peugeot v poslední době fakt vytáhl 😀

Odesláno

Ano, u Mazda 6 bych souhlasil kde jsem koukal po 2,5 Atmo nicméně po faceliftu dochází k vypínání dvou válců a podtáčení motorů převodovkou kvůli ekoteroristům. Na základě toho, přenášení vibrací do volantu a pedálů při klidném stylu jízdy. Stačí si pročíst fórum Mazda klan

Odesláno
před 7 hodinami, rhinos napsal:

jeste do nedavna bych souhlasil...

Ale mam dalsiho adepta na designove krasne auta venku i uvnitr a navic dela jeste hodne poctivych motoru v atmosfere...Mazda😉

A proto jsi koupil M3 BK  ? To zrovna moc design paráda není. 🤔 

Odesláno (upraveno)

tak se snad bavime o generaci 2019.

A navic BK neni o designu ale motoru.

A navic ten sleeper efekt nema chybu. Uz jsem si to vyzkousel na nekolika bmw😋

@HanysR tak ulitby ekoteroristum delaji vsechny automobilky. Mazda tak nejak mene coz je pozitivum.

Ale treba u MX5 se bude mene dodavat dvoulitr aby se vyhovelo tomu emisnimu blaznovstvi

Upraveno uživatelem rhinos
Odesláno
před 9 hodinami, rhinos napsal:

jeste do nedavna bych souhlasil...

Ale mam dalsiho adepta na designove krasne auta venku i uvnitr a navic dela jeste hodne poctivych motoru v atmosfere...Mazda😉

Pod to mě podepis,ale bohužel cenově to už je prémiový segment🤔

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, rhinos napsal:

tak se snad bavime o generaci 2019.

A navic BK neni o designu ale motoru.

A navic ten sleeper efekt nema chybu. Uz jsem si to vyzkousel na nekolika bmw😋

@HanysR tak ulitby ekoteroristum delaji vsechny automobilky. Mazda tak nejak mene coz je pozitivum.

Ale treba u MX5 se bude mene dodavat dvoulitr aby se vyhovelo tomu emisnimu blaznovstvi

Záleží proti kterým BMW jsi to zkoušel. 

Jináč krom motorů jsou tyhle nové pugy  povedené. 👍

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

ja ted koukam hlavne na ty M3 a tam bych rekl ze je to za podobnou cenu jako Peugeot.

BMW jsem mel doted v 535 tak trochu vim...

Tak ale stejne hromada lidi to ma max v x20 takze tam je to skoro jedno.

Ja to mam cerstve takze zatim je to pro me prekvapeni...necekal jsem ze to bude takova motokara😉

A to nezminuju ze to ma fakt super podvozek...

ale jsme dost mimo tema...

P2008 nebo P208 je porad srdcovka v cervene nebo modre...

Jen skoda tech motoru...treba takova P208 GTi 1.6 THP 200k by v soucasnem designu byla uplne po@no

Odesláno (upraveno)

@Rhinos Ano, úlitby dělají všichni ale zrovna Mazdě se to u tohoto motoru moc nepovedlo a jako celek to už tak dobře nefunguje. Nepovedlo se jim to dobře odladit. To je jedna z věcí co mne odradila a raději šel do 508 SW 225. Jsou i vlastníci M6 2.5 co tvrdí, že je to největší slabina tohoto auta a nedá se to srovnat s před FL. Končím ale OT. Souhlasím ale s @Verýsekže design Pug je parádní a auta naživo působí fakt super. Zrovna dnes jsem měl štěstí a potkal 2008 na cestě v oranžové a úplně na cestě svítila protože většina aut je téměř to samé dokola, stereotyp. Peugeot už člověk pozná z dálky díky tesákům a konkrétně mně se to hodně zamlouvá. Prostě něco nového. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

No...jsem dlouho Peugeoták, ale že by se mi nová generace Pažoutů líbila říct nemůžu...:-((.....je to vše jak kosmické vozítko a ta klávesnice v interiéru....no hrůza. 

a když už tak.....2008 malá jako prase......3008 furt malá...:-))......5008 drahá jako prase

Odesláno

A o tom to asi je, že trh je rozmanitý. Holt se podívat jinde v tvém případě. Já nebyl nikdy na Peugeot protože se mi jednoduše nelíbily. Teď je to jinak a to jsem šel tutově pro Passat. "Bohužel" jsem byl ale nejdřív z legrace u Peugeot a to mne totálně zlomilo. Když jsem se poté i svezl, bylo jasno. Naprostá pecka. 

Odesláno

Cenový rozdíl mezi 3008 a 5008 je 50 000 Kč..   

Ale každému dle gusta. Nejsme za sociku, že máme nárok jen 1x za 10 let na škodu 100 v bílé barvě... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...