Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, chci se optat - kupujete na auto stěrače originální? Nebo někdo máte nějaký typ na něco jiného? Upřímně, originály za cca 1200,- je raketa..

koukal jsem třeba na tyto:

https://www.sterace24.cz/Oximo-Sterace-na-Peugeot-308-II-SW-T9-01-2014-600mm-450mm-d3939.htm

ale, aby alespoň týden stíraly :D

Jedná se mi o Pažouta 308 SW (T9) r.v. 2018

Díky za nápady..

Odesláno

Proto to řeším.. Mám auto rok a už toho moc nevidím.. Objednal jsem si v Kelly Valeo sterace - sadu za 570,- to asi preziju.. Někdo mi říkal, ze Valeo je defacto originál..

Odesláno

Na 508 mám přes 2 roky Valeo a stírají stejně, jako když byly nový. Akorát, že jsem je za tu dobu použil asi tak 5x a to stírání dohromady trvalo odhaduju tak 25min :D 
Chci jen poukázat na to, že ani tak nezáleží na tom, jak kdo má stěrače dlouho, ale kolik toho nastírají a taky, jestli auto parkuje venku nebo v garáži :myslim 
Každopádně na 308 máme Bosch a taky dobrý :) 

Odesláno (upraveno)

Kromě jiných jsem před časem zkusil i Valeo - dle mé zkušenosti - jedny z nejhorších stěračů. Po pár týdnech začaly mydlit sklo a při mrazu poskakovaly, musel jsem je sundat. Kupuju Lidl a naprostá spokojenost.

Upraveno uživatelem romandown
Odesláno (upraveno)

Valeo začali matlat už po pul roce, dřiv to byla uplně jiný kvalita, koupil jsem Bosch Aerotwin a řekl bych že zatím nejlepší stěrače, kupoval jsem je na 406, ale tam se ty Retrofit nějak zkazili a nevydrželi, podle mě to bylo dlouhodobý skladování, protože se moc neprodavali už. Zkoušel jsem dřive i Meyle, Champion a to jsou vyhozený peníze.

Za stěračem ma zustavat suchý čistý sklo, a né mazance či čáry od vody

Sada tech Bosch Aerotwin cca 550 v kelly na club. Ale jinde se ta cena dost podobá

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Také jsem koupil Bosch Aerotwin, za necelých 1000 Kč,  už je to cca 3 roky a pořád stírají perfektně - ale co hlavně, nejsou slyšet, nedřou, neklapou při obracení. Originály po čase začaly tvrdnou a tedy drhnout. Za mě se nevyplatí kupovat laciné, ale originály také asi dlouho nevydrží. Nevím, čím to, že Bosch fajn.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...