Pinďa Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 3:0 Tak hokejisté dohráli a máme další bronz. Citovat
zbrojnoš Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 stejnak ten systém je nějaký divný. Pořád prohrávali, vyhráli jen dvakrát a mají bronz. Citovat
Kvasky Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Jj, alespoň ten bronz. Koukal jsem a fandil:super:super I když před zápasem jsem si myslel, že to odvezou Rusové Citovat
Vvitty Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: zbrojnoš stejnak ten systém je nějaký divný. Pořád prohrávali, vyhráli jen dvakrát a mají bronz. nespravedlnost svetem vladne... proste jsou tak dany pravidla, co nadelas? Citovat
aka Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 prece to, co vsichni, bude je blahorecit , kdyz to vyjde, nadavat, kdyz to vyjde nekomu jinymu a mozna se zamyslet proc jsou takova:myslim:myslim:myslim Citovat
Freedy Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Ani ten bronz si nezasloužej za to co předvedli,:aut bylo tam víc lepších týmů, ale systém je už takovej tak a? si to teda užijou:papa:papa:papa:papa Citovat
Crack Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: zbrojnoš stejnak ten systém je nějaký divný. Pořád prohrávali, vyhráli jen dvakrát a mají bronz. nespravedlnost svetem vladne... proste jsou tak dany pravidla, co nadelas? když my sme vyhráli suvereně s velkým náskokem v Praze na MS skupinu a pak sme prohráli v osmifinále,tak to taky byla nespravedlnost,tak se nám to aspon vrací,tak co... Citovat
Tazman Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Teda potom co předváděli s Švédama, se pěkně naši s Rusama rozjeli a dali jim pěkně na pr..... Aspoň, že bronz za ty výkony co jsme podali to je nadmíru dobrá útěcha. \"Hoši děkujem\" Citovat
Kurt Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 když my sme vyhráli suvereně s velkým náskokem v Praze na MS skupinu a pak sme prohráli v osmifinále,tak to taky byla nespravedlnost,tak se nám to aspon vrací,tak co... Nechcete si ty informace nejdřív ověřit, než sem něco plácnete? Tohle je jak kecání u piva! Jaký osmifinále??? Na MS 2004 v Praze jsme prohráli ve čtvrtfinále! (Česká republika - USA 2:3 - 2:2 po 60-ti minutách, 0:1 na nájezdy - rozhodující nájezd Roach). Citovat
Aluška Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Jsem ráda, že mají bronz, je jedno, jestli si to zasloužili nebo ne, pravidla jsou jasná. Takže: HOŠI DĚKUJEM !! Citovat
z3rg Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Proc nahoda ? Goly padly, to ze je system zalozenej na jednom zapase neni vina hokejistu. Taky bych radeji lepsi system, ale je co je a placka je nase. Nahoda je, ze sme hrozne prohrali se Svedama a Svedove meli stesti, ze jsme nic nezahrali ... skoro jako vsechny predesly zapasy Naopak se tesim, ze se objevi novy mlady hraci ... Jagr, Straka ... super, ale donekonecna hrat nemuzou a chapu co rek do novin, ze uz na 90% hrat nebude. At se staraj Pruchove, Havlatove, Zidlicky ... mladejch je dost co umi hrat hokej. No a jinak si nemyslim, ze byla nespravedlnost prohrat v Praze golem Roache ... to uz bysme breceli jako pan 99, kterej neunesl prohru s nama na najezdy v Naganu ... a ted breci zas, za 6 misto ) Citovat
Petr 406 red Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Tak alespoň ten bronz. Mohlo to byt ale lepší kdyby hrály lip To co předváděly bylo hrozny. Citovat
Fusion Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: zbrojnoš stejnak ten systém je nějaký divný. Pořád prohrávali, vyhráli jen dvakrát a mají bronz. nespravedlnost svetem vladne... proste jsou tak dany pravidla, co nadelas? Původně zaslal: zbrojnoš Takže vyhrává náhoda, štěstí. A jakej systém byste teda navrhli? Citovat
Crack Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Kurt když my sme vyhráli suvereně s velkým náskokem v Praze na MS skupinu a pak sme prohráli v osmifinále,tak to taky byla nespravedlnost,tak se nám to aspon vrací,tak co... Nechcete si ty informace nejdřív ověřit, než sem něco plácnete? Tohle je jak kecání u piva! Jaký osmifinále??? Na MS 2004 v Praze jsme prohráli ve čtvrtfinále! (Česká republika - USA 2:3 - 2:2 po 60-ti minutách, 0:1 na nájezdy - rozhodující nájezd Roach). Bože:bojim a není to uplně jedno kde jsme předtím vypadli?!Tak dokonce ve čtvrtfinále..ale jde o podstatu věci a to je ten ,,nespravedlivý,, vyřazovací systém,kterej jsem se snažil jen připomenou:xvul Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Jedním slovem OSTUDA a dle MÉHO NENÍ CO OSLAVOVAT, MĚLI JSME ODJET BEZ PLACKY ZA TO, CO NAŠI PŘEDVÁDĚLI. Mrzí mě, že závod Katce Neumannové nevyšel tak, jak si představovala, že kvůli rozbrojům v teamu skončil s neúspěchem Jakub Janda, že v důsledku poraněného kolena neuspěl Aleš Valenta, ale to, co předváděli naši pukohoniči si fakt placku nezaslouží, nespravedlivý systém to je a říkejte si co chcete. O tom prů*eru, co se stal štafetě biatlonu se nemá smysl rozepisovat, to bych se asi opravdu děsně nas*al (a kdyby tomu manažerovi chtěli rozbít hubu, tak bych jim ho snad i přidržel) Citovat
Fusion Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Tak a? na příštích OH a MS funguje v hokeji nezávislá porota, která bude rozhodovat kdo líp hraje, kdo co předvádí a je to. Jako třeba při krasobruslení. Po každé třetíně udělí několik zemí bodový ohodnocení... nebo nevím jak si to představujete. Citovat
aka Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Fusion Tak a? na příštích OH a MS funguje v hokeji nezávislá porota, která bude rozhodovat kdo líp hraje, kdo co předvádí a je to. Jako třeba při krasobruslení. Po každé třetíně udělí několik zemí bodový ohodnocení... nebo nevím jak si to představujete. A Tobe prijde novy system bodovani v krasobrusleni objektivni?:myslim Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Fusion Tak a? na příštích OH a MS funguje v hokeji nezávislá porota, která bude rozhodovat kdo líp hraje, kdo co předvádí a je to. Jako třeba při krasobruslení. Po každé třetíně udělí několik zemí bodový ohodnocení... nebo nevím jak si to představujete. A Tobe prijde novy system bodovani v krasobrusleni objektivni?:myslim Hmm. Mě ne. Asi by mě to hodně štvalo být krasobrusličem. Citovat
aka Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: aka Původně zaslal: Fusion Tak a? na příštích OH a MS funguje v hokeji nezávislá porota, která bude rozhodovat kdo líp hraje, kdo co předvádí a je to. Jako třeba při krasobruslení. Po každé třetíně udělí několik zemí bodový ohodnocení... nebo nevím jak si to představujete. A Tobe prijde novy system bodovani v krasobrusleni objektivni?:myslim Hmm. Mě ne. Asi by mě to hodně štvalo být krasobrusličem. proto jsi autoskolicem:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.