ejik Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Na N1 sa vzťahujú ine zákazy vjazdu a asi aj iné poistky, proste to hodia na ľudí nech si to vybavujú/zisťujú. Citovat
Medvěd Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) Mám pracovně pětimístný Doblo XL v N1 a kromě toho, že bych MĚL dodržovat zákazy vjezdu náklaďáků a nejezdit v některých pruzích (nedodržuju ani jedno ani s Transitem, což je čistá dodávka) o jiných omezeních nevím. Ty zákazy žádnej normální policajt neřeší, ale pravda je, že nikdy nevíš na jakýho vola natrefíš. Nicméně NA už má dávno stejná bílá čísla jako OA, tak to tolik nebije do očí jako když bývaly žluté SPZ. Upraveno 3. únor 2022 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 psali, že ty dodávky budou max. pro tři osoby, takže varianty pro 5-7 osob jen elektrické Citovat
radim.1008 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 V konfigurátoru jde nabastlit naftavý Expert s 1.5 nebo s 2.0HDi a za příplatek 20tis.Kč slibují, že nevypadá jako dodávka, ale má vše v laku jako Traveller. A může být až 8+1. To je podle mě adekvátní náhrada, než ji taky tedy zaříznou. Citovat
BubakGS Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 ..nojo, jsem zkusil toho Experta naladit podobne, jako mam Riftera ... mno.... s podstatne horsi vybavou a sedaly... je za 840 500 Kč bez DPH ... a to je s manualem... no, tudy cesta taky nepovede.... Citovat
Milan+ Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) před 37 minutami, radim.1008 napsal: V konfigurátoru jde nabastlit naftavý Expert s 1.5 nebo s 2.0HDi a za příplatek 20tis.Kč slibují, že nevypadá jako dodávka, ale má vše v laku jako Traveller. A může být až 8+1. To je podle mě adekvátní náhrada, než ji taky tedy zaříznou. To budeš vozit celou vesnici?Po takhle velkým koukej,až budou děti ve škole a budeš je přepravovat,stěhovat na priváty a zpět. Ulysak mi přesně v tu dobu tu službu udělal a už bude končit, ještě přestěhoval něco nábytku a na jaře trada,pokud dožije. A nebo je to tak,že stále konfiguruješ a budeš rozšiřovat park? Upraveno 3. únor 2022 uživatelem Milan+ Citovat
radim.1008 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Nebudu rozšiřovat, nám stačí 5008 a na ježdění do práce 306ka na těch 20km denně. Jen jsem koukal, co je jako alternativa. Ano, je to pořád dodávka a je dražší jak sourozenci Rifteru. Ale kdo potřebuje takhle velký auto, tak bude muset ze svých nároků slevit a nebo finančně přitlačit. V tom horším případě odejít jinam. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
abgx1 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Inam asi tazko VW caravelle bude tak za 55k€. Renaul traffic pojde tiez tak na 40k€ s vecami ako kurenie aj vzadu, a popritom nic moc auto. A to je asi z konkurencie vsetko. Dobre a lacno uz bolo. A tak skoro nebude. Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 220131_STARIA_produktový_průvodce (5).pdf Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 @Pe.Tr jsem to tak nějak neúplně do detailu prošel ale nikde jsem nenašel jak těžkej vlečňák to zvládne. Z jiných zdrojů vím že základ bude začínat někde okolo 900 000 a to nejnej bude někde kolem 1 500 000 možná trochu víc. Ale ten vlečňák jsem nikde nevypátral. Uměl by jsi to zjistit? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Renault bude prodávat osobní Kangoo se spalovacím motorem sem někde četl, takže náhrada za Rifter atd. asi bude Citovat
Rendy73 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 před 10 hodinami, SchimanX napsal: V září jsem objednával Rifter Long GT v Liberci, měl být v březnu, teď mi řekli, že se zatím do výroby nedostal a vůbec nevědí kdy - mám si zavolat příští týden, budou znát kvóty na březen. Prý tam mají pána co s podobnou konfigurací čeká od dubna 2021 a ještě ho nezařadili do výroby. Tak to asi na prázdniny nové auto nebude Nechci tě strašir. Já jsem Riftra objednával v září 2020 a do dnes žádného nemám 2x zrušení smlouvy, nová s navýšením ceny a stále nemám auto ještě výrobě. Citovat
sitler Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 @Vena garážmistr mam za to, ze brzdak na 2.5t (a nebrzdeny 750kg, bo legislativa) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Vím že H1 jakože předchůdce tohoto má brzděnej přes 2,5t nebrzděnej mě tolik netíží ten je u všech max.750kg ale 807 zvládá 1,5t i na nebržděným Citovat
Milan+ Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 před 24 minutami, Vena garážmistr napsal: @Pe.Tr jsem to tak nějak neúplně do detailu prošel ale nikde jsem nenašel jak těžkej vlečňák to zvládne. Z jiných zdrojů vím že základ bude začínat někde okolo 900 000 a to nejnej bude někde kolem 1 500 000 možná trochu víc. Ale ten vlečňák jsem nikde nevypátral. Uměl by jsi to zjistit? @Vena garážmistr Jdeš do toho? Citovat
sitler Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 To je trochu zklamani .... to je nejak omezeny pro cz trh? V zahranici jsem videl prave 2,5t a i v zahranicnich testech se na to odvolavaji Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 @Milan+ tohle je pro mě moc " futurustický " a přiznám se že teda ty váhy mě vcelku zklamaly. Ale v hledáčku je předchůdce H1 . Jasně vím že tak velký auto až tak moc nepotřebuju ale říkám si že když už bych něco pořizoval tak bych se v budoucnu rád vyhnul nutnosti občas si půjčovat auto do " velkého " vleku tak jako to občas řeším teď když 807 má cca 1850kg bržděných a tohle teda 2000 kg tak to není zas tak velký rozdíl. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. únor 2022 Odesláno 4. únor 2022 ono moc ted novych aut co maji vic jak 2t na taznym moc proste neni no martg a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. únor 2022 Odesláno 4. únor 2022 před 10 hodinami, Vena garážmistr napsal: tohle je pro mě moc " futurustický " ten předek určitě vytvořil marťan , jinak auto vypadá dobře i uvnitř Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.