Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Mám pracovně pětimístný Doblo XL v N1 a kromě toho, že bych MĚL dodržovat zákazy vjezdu náklaďáků a nejezdit v některých pruzích (nedodržuju ani jedno ani s Transitem, což je čistá dodávka) o jiných omezeních nevím.

Ty zákazy žádnej normální policajt neřeší, ale pravda je, že nikdy nevíš na jakýho vola natrefíš. Nicméně NA už má dávno stejná bílá čísla jako OA, tak to tolik nebije do očí jako když bývaly žluté SPZ.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

V konfigurátoru jde nabastlit naftavý Expert s 1.5 nebo s 2.0HDi a za příplatek 20tis.Kč slibují, že nevypadá jako dodávka, ale má vše v laku jako Traveller. A může být až 8+1. To je podle mě adekvátní náhrada, než ji taky tedy zaříznou. :roll

Odesláno

..nojo, jsem zkusil toho Experta naladit podobne, jako mam Riftera ...  mno.... s podstatne horsi vybavou a sedaly... je za 840 500 Kč bez DPH ... a to je s manualem... no, tudy cesta taky nepovede....

Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, radim.1008 napsal:

V konfigurátoru jde nabastlit naftavý Expert s 1.5 nebo s 2.0HDi a za příplatek 20tis.Kč slibují, že nevypadá jako dodávka, ale má vše v laku jako Traveller. A může být až 8+1. To je podle mě adekvátní náhrada, než ji taky tedy zaříznou. :roll

To budeš vozit celou vesnici?Po takhle velkým koukej,až budou děti ve škole a budeš je přepravovat,stěhovat na priváty a zpět. Ulysak mi přesně v tu dobu tu službu udělal a už bude končit, ještě přestěhoval něco nábytku a na jaře trada,pokud dožije.

A nebo je to tak,že stále konfiguruješ a budeš rozšiřovat park?😀

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Nebudu rozšiřovat, nám stačí 5008 a na ježdění do práce 306ka na těch 20km denně.

Jen jsem koukal, co je jako alternativa. Ano, je to pořád dodávka a je dražší jak sourozenci Rifteru. Ale kdo potřebuje takhle velký auto, tak bude muset ze svých nároků slevit a nebo finančně přitlačit. V tom horším případě odejít jinam. :nevim

Odesláno

Inam asi tazko :) 

VW caravelle bude tak za 55k€. Renaul traffic pojde tiez tak na 40k€ s vecami ako kurenie aj vzadu, a popritom nic moc auto. A to je asi z konkurencie vsetko. 

Dobre a lacno uz bolo. A tak skoro nebude. 

Odesláno

@Pe.Tr jsem to tak nějak neúplně do detailu prošel ale nikde jsem nenašel jak těžkej vlečňák to zvládne. Z jiných zdrojů vím že základ bude začínat někde okolo 900 000 a to nejnej bude někde kolem 1 500 000 možná trochu víc. Ale ten vlečňák jsem nikde nevypátral. Uměl by jsi to zjistit?

Odesláno
před 10 hodinami, SchimanX napsal:

V září jsem objednával Rifter Long GT v Liberci, měl být v březnu, teď mi řekli, že se zatím do výroby nedostal a vůbec nevědí kdy - mám si zavolat příští týden, budou znát kvóty na březen.

Prý tam mají pána co s podobnou konfigurací čeká od dubna 2021 a ještě ho nezařadili do výroby.

Tak to asi na prázdniny nové auto nebude 😞

Nechci tě strašir. Já jsem Riftra objednával v září 2020 a do dnes žádného nemám 2x zrušení smlouvy, nová s navýšením ceny a stále nemám auto ještě výrobě. 

Odesláno
před 24 minutami, Vena garážmistr napsal:

@Pe.Tr jsem to tak nějak neúplně do detailu prošel ale nikde jsem nenašel jak těžkej vlečňák to zvládne. Z jiných zdrojů vím že základ bude začínat někde okolo 900 000 a to nejnej bude někde kolem 1 500 000 možná trochu víc. Ale ten vlečňák jsem nikde nevypátral. Uměl by jsi to zjistit?

@Vena garážmistr

Jdeš do toho?

Odesláno

@Milan+ tohle je pro mě moc " futurustický " a přiznám se že teda ty váhy mě vcelku zklamaly.  Ale v hledáčku je předchůdce H1 . Jasně vím že tak velký auto až tak moc nepotřebuju ale říkám si že když už bych něco pořizoval tak bych se v budoucnu rád vyhnul nutnosti občas si půjčovat auto do " velkého " vleku tak jako to občas řeším teď když 807 má cca 1850kg bržděných a tohle teda 2000 kg tak to není zas tak velký rozdíl. 

Odesláno
před 10 hodinami, Vena garážmistr napsal:

tohle je pro mě moc " futurustický "

ten předek určitě vytvořil marťan 😯, jinak auto vypadá dobře i uvnitř

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...