Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cyklokoutek - Zde můžete přispívat svými cyklovýlety.

Recommended Posts

Odesláno

já si příště koupím kolo za šestku v decatlonu a bude klid , na tomhle krámu pořád něco vrže skřípe , už jsem ho tam měl 3x , teď je to zatím OK ale *neumím psát slušně* mi to , musel jsem trochu přitvrdit a najednou se to povedlo. 

Odesláno

vůbec přemýšlím , zda si půlroční garančku za 1500kč vůbec nechám udělat , kvůli tomu abych měl doživotní záruku na rám ?? vždyť co se tam na tom rámu může podělat :D 

Odesláno

prasknout svary. zalezi jakou technologii to delali.

ja mam 1. garancku po 250km , taky i kvuli ramu. samo ze vse podotahuji jen a odvzdusni brzdy .

zatim snim problem nemam ,tuk tuk. ale neni to nejaka topovka . 

-jsou tu mezi nami taci kteri zabprvni servis kola (ne elektrokola) dali dvacku 🙈 brrrrrr 🤣

Odesláno

@Davidak79, pěkná projížďka. :super

Já si ještě musím nechat o cyklovýletu zatím jen zdát, žebra a rameno ještě bolí.

@Pe.Tr, garančky už mám za sebou čtyři a vždy zdarma. :super

Nechal jsem si vyměnit přední vidlici (s tím souvisí nový náboj a výplet) a výměna dvoupístkové brzdy za čtyřpístkovou. Samozřejmě že mi to dělá můj kamarád Emil Emilio Hekele. :papa

Odesláno

Dnes beru na výlet manželku :D  minulý týden (asi v úterý) sem jí posadil po 15 letech na kolo . Po cca 1km jsme byli na rozvod :D  když jsem jí radil, jak má a hlavně včas přehodit , jsem si bohužel neuvědomil že na tom kole jsou obě páčky na přehození stejným směrem , po mém naléhání že to musí jít , zaber k sobě , nakonec zmačkla k sobě tu třetí páčku a to zrovna brzdu :o díky bohu , zkoušela zadní přehazovačku :D Kotoučová brzda vzala za své a já za ní brzdil i očima :D  Nakonec jsme v pohodě ujeli 15 km.  Tak držte palce .

Odesláno

včera super jízda a ouplně bez problému :D  ( mimochodem, pár týdnů zpět, jsem ženu tlačil na invalidním vozíku , dle doktorů 50/50 že se postaví na nohy ) pokud jí zdravotní stav dovolí jízdu na kole , poohlídnu se po nějakém elektrokolu .

https://mapy.cz/?moje-mapy&cat=aktivity&mid=5f1b05ea72db9c2736bdc183

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vcera jsem se vydal na silnicnim kole odzimovat cabrio :) po hodne dlouhe dobe trasa delsi nez 100km, takze jsem jel radeji v klidku a zbytecne to nehnal, taky jsem za celou cestu nepotkal nikoho, s kym bych se kousek svezl. Ale cesta pekna, i silnice hodne slusny ( na CR bych rekl dokonce nadprumer) takze paradicka. Dneska me ani nejak vyrazne nebolely nohy :)

IMG_20200802_191215.jpg

Odesláno

Nebolí :) uz si zvykla, je to taky dost o nastaveni sedla a i poradnych kalhotach. Boli to tak prvni ctyri jizdy, pak uz je to cajk.

Odesláno (upraveno)

Do 40-50km to dám v běžných kratasach ale dále už nejezdím jelikož nevlastním cyklokratasy ani kalhoty. 

A @Ferry a jeho výlet na odzimovani cabria, to bych určitě nedal, bych to kolo radši hodil do skarpy a zavolal si tago. 

Upraveno uživatelem Tony Stark

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...