Davidak79 Odesláno 22. červenec 2020 Odesláno 22. červenec 2020 já si příště koupím kolo za šestku v decatlonu a bude klid , na tomhle krámu pořád něco vrže skřípe , už jsem ho tam měl 3x , teď je to zatím OK ale *neumím psát slušně* mi to , musel jsem trochu přitvrdit a najednou se to povedlo. Citovat
Davidak79 Odesláno 22. červenec 2020 Odesláno 22. červenec 2020 vůbec přemýšlím , zda si půlroční garančku za 1500kč vůbec nechám udělat , kvůli tomu abych měl doživotní záruku na rám ?? vždyť co se tam na tom rámu může podělat Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červenec 2020 Odesláno 22. červenec 2020 prasknout svary. zalezi jakou technologii to delali. ja mam 1. garancku po 250km , taky i kvuli ramu. samo ze vse podotahuji jen a odvzdusni brzdy . zatim snim problem nemam ,tuk tuk. ale neni to nejaka topovka . -jsou tu mezi nami taci kteri zabprvni servis kola (ne elektrokola) dali dvacku brrrrrr Pepito a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 22. červenec 2020 Autor Odesláno 22. červenec 2020 @Davidak79, pěkná projížďka. Já si ještě musím nechat o cyklovýletu zatím jen zdát, žebra a rameno ještě bolí. @Pe.Tr, garančky už mám za sebou čtyři a vždy zdarma. Nechal jsem si vyměnit přední vidlici (s tím souvisí nový náboj a výplet) a výměna dvoupístkové brzdy za čtyřpístkovou. Samozřejmě že mi to dělá můj kamarád Emil Emilio Hekele. Davidak79, skypeja a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 23. červenec 2020 Odesláno 23. červenec 2020 Zítra musím dát něco lehčího , dnes zase trochu kopců , mám toho celkem dost https://mapy.cz/zakladni?moje-mapy&x=13.9946313&y=50.4934769&z=12&cat=aktivity&mid=5f19bc202ea9ed39daa45c5a Pepito ohodnotil 1 Citovat
Davidak79 Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 Dnes beru na výlet manželku minulý týden (asi v úterý) sem jí posadil po 15 letech na kolo . Po cca 1km jsme byli na rozvod když jsem jí radil, jak má a hlavně včas přehodit , jsem si bohužel neuvědomil že na tom kole jsou obě páčky na přehození stejným směrem , po mém naléhání že to musí jít , zaber k sobě , nakonec zmačkla k sobě tu třetí páčku a to zrovna brzdu díky bohu , zkoušela zadní přehazovačku Kotoučová brzda vzala za své a já za ní brzdil i očima Nakonec jsme v pohodě ujeli 15 km. Tak držte palce . Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 To znám, když ženská řadí v kopci v plným záběru a rozčiluje se , proč ten krám zas nechce přehodit.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 ženy by měly mít obyčejné kolo bez přehazovačky atd. prostě nemají hlavu k ovládání složitých mechanismů vyžadujících cit sorry, vyjímka potvrzuje pravidlo..., ale mají zas jiné přednosti Milan+, Charlie 1, vendelinek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. červenec 2020 Odesláno 24. červenec 2020 taky už hledám kolo s automatem vendelinek, Charlie 1, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Davidak79 Odesláno 25. červenec 2020 Odesláno 25. červenec 2020 včera super jízda a ouplně bez problému ( mimochodem, pár týdnů zpět, jsem ženu tlačil na invalidním vozíku , dle doktorů 50/50 že se postaví na nohy ) pokud jí zdravotní stav dovolí jízdu na kole , poohlídnu se po nějakém elektrokolu . https://mapy.cz/?moje-mapy&cat=aktivity&mid=5f1b05ea72db9c2736bdc183 vendelinek a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 25. červenec 2020 Autor Odesláno 25. červenec 2020 (upraveno) @Davidak79, osobně se neznáme, ale podle toho co píšeš jsi sportovec tělem i duší. Přeji ještě mnoho hezkých výletů na kole a manželce ať se brzy uzdraví. Upraveno 25. červenec 2020 uživatelem Pepito Davidak79 a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Ferry Odesláno 2. srpen 2020 Odesláno 2. srpen 2020 Vcera jsem se vydal na silnicnim kole odzimovat cabrio po hodne dlouhe dobe trasa delsi nez 100km, takze jsem jel radeji v klidku a zbytecne to nehnal, taky jsem za celou cestu nepotkal nikoho, s kym bych se kousek svezl. Ale cesta pekna, i silnice hodne slusny ( na CR bych rekl dokonce nadprumer) takze paradicka. Dneska me ani nejak vyrazne nebolely nohy Davidak79 ohodnotil 1 Citovat
Tony Stark Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 Jak to tady tak sleduju, tak to sem ani svoje trasy absolvované s tou mojí letošní levnější herkou ani dávat nebudu, že Vás řiťě nebolí. Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 Nebolí uz si zvykla, je to taky dost o nastaveni sedla a i poradnych kalhotach. Boli to tak prvni ctyri jizdy, pak uz je to cajk. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 mno, řiť si po pár jízdách na sedlo fakt zvykne a nebolí, ale u chlapa furt v trenclách něco zavazí Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2020 Odesláno 5. srpen 2020 No hlavne to nesmi pri delsi jizde drevenet to je pak fakt spatny sedlo a nebo spicka prilis vysoko ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Tony Stark Odesláno 6. srpen 2020 Odesláno 6. srpen 2020 (upraveno) Do 40-50km to dám v běžných kratasach ale dále už nejezdím jelikož nevlastním cyklokratasy ani kalhoty. A @Ferry a jeho výlet na odzimovani cabria, to bych určitě nedal, bych to kolo radši hodil do skarpy a zavolal si tago. Upraveno 6. srpen 2020 uživatelem Tony Stark ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.