Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Udělá kuk a zmizí.... 😂

Tak kdo na tu 18.....? Já se asi o 10 - 15 minut totiž zdržím.... jedu vyzvednout do zadele pani importovou.... jde mi o to, jestli tam někdo bude a nebo mám zavolat, že se o pár minut zdržíme...

Odesláno

Jestli si, Klemoňu, ty minisrazy neprosadíš tak seš u mě mrtvej Homolka

:D  :D  :D:D:D

Já tentokrát opět nebudu, páč konám v jiném podniku vítací radostnou párty, že už se může do hospody a termín jsem měl zvolený dřív než jsem se dočetl o tomhle. Ale někdy příště .... (já vím, vyhrožovat se nemá ...) :D

Odesláno

No to ne ,  🦴 do toho netahejte .   Ta mi nic co mne neohrožuje na životě nezakazuje !!!  💝        To VY jste mi to zakázali .  🤐      A já už se s tím přes Covid výluku vyrovnal  😷

Odesláno

No to je teda blbost... 😂😂😂 tak se těšíme Klemoni.. 😁

Veno žádný blbý zprávy nepřijímáme... 😃 

Odesláno

Ne ne . Já nechci být nikomu na obtíž .  Stáhnul jsem se do své ulity a z té nevylézám. Ani pro vajíčka . . . Nikam už nechodím , vínko a rumíky popíjím doma a po tom co jsem se málem utopil ve vlastní vaně mám nad sebou bedlivý dozor od 🦴.

Život je krátký a můžeš o něj přijít v zatáčce pod Frýdštejnem ani nevíš jak to příjde . . . .  :bacha

Odesláno

Dorazím tak nějak po 18 hodině. :papa     Kromě krabek na vajíčka pro Vénu, dovezu každému účastníkovi srazu malý tématický dárek :mrk .     Platí pro účast 12 a méně. :mad:     Takže jsem v klidu :P

Odesláno

naberu cca v 18 Verýska (na blatník :D ) a frčíme - takže malé zpoždění mít budu... :) ale max 20 minut

Odesláno

@Weri 605Tak tam prosím cinkni že bude zpoždění na příjezdu. Byl jsem venku něco vyřizovat a udělal jsem gumu takže teď se jdu pozdněnaobědvat a pak musím opravit tu pneumatiku je 15 hodin budu rád když se vyhrabu po 17  z domu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...