Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 4 hodinami, Schreek napsal:

Nabízím oheň buřty a posezení v dosahu Prahy ;) 

A nešlo by to udělat o víkendu a přes den , abych se mohl zúčastnit ???    Docela bych to potřeboval a vycházky mám jen do 16 hodin 😟

Odesláno

Přátelé ale nechápejte to tak, že kuli mě přestanete do maxima chodit... 😅 Však o nic nejde.... Prostě jeďte dál.... :D 

Odesláno

@Weri 605  však mi to víme že to není jen o Tobě i když Ty jsi středobod tohohle spolku bláznů a myslím si že i když by to mělo být jen kvůli Tobě tak by jsi si to zasloužila aby jsme to pro Tebe udělali. Já osobně bych se tedy přiklonil ke @Schreek nabídce asi už jen z principu proč bych měl nějakému pinglovi ukazovat jakejkoliv papír když chci jít k němu do podniku utratit prachy( vím moje útrata je vždy závratná). 

@Klemoň chápu Tvůj povzdech asi bych neměl úplně problém se pro jednou zkusit sejít i jindy než v pracovní den ale jak jsou na tom ostatní to nevím. 

Odesláno

ale přesně... mám to podobně nastavený... Někde shánět test (v pracovní době) zaplatit za něj 200,-.... doteď sem to ňák zvládala všechno bez toho a i bez nakažení.. ňák se mi s tím zrovna teď po skoro dvou letech začínat nechce... :D Asi to odsere i velkej sraz, ale za osobu 800,- příplatek na víkend...? jako zbytečnej výdaj....

Klemoni já sice nemůžu všechny víkendy, ale snad by ste se trefili no... :D 

Odesláno

A tak stejně jako Weri - kvůli mě to být o víkendu nemusí - to byl jen nápad. Musí se ozvat hostitel jaké má možnosti a až pak případní účastníci . . .   :papa

Odesláno

Tak do toho seknem....?

6.11. v sobotu... když nebude pršet nebo sněžit... jak ste na tom...? Teda hlavně asi @Schreek.... 😅

Klidně třeba ve 14:00 ... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...