Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vítáme mezi námi nového moderátora!

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Vážení členové klubu, chtěl bych se s vámi podělit o radostnou událost. Vybrali jsme mezi sebe nového moderátora, který jak doufám, bude dobrou pomocnou rukou a nohou v našem moderátorském týmu. :super

Stal se jím člen @brixtr, kterému tímto děkujeme a doufáme, že neztratí počáteční nadšení pro tuto mnohdy nezávidění hodnou činnost.;)

Přeji slunce v duši a pevné nervy! :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Když to shrnu, moderátor udržuje pořádek na fóru. Dohlíží na to, aby byla dodržována pravidla fóra. Přesunuje témata, upravuje text apod. A to buď tím, že sám fórum prochází (čte) a nebo tím, že vyřizuje nahlášené problémy od ostatních uživatelů fóra :)

mod.jpg

Odesláno

Bezva a díky. Já jsem to tak nějak tušil , ale chtěl jsem mít jasno. :super  Kdyby měl sám procházet celé forum a číst všechny příspěvky, tak to je na 5 hodin denně plného nasazení . . .   tedy tak to tipuji  :o

Tímto se samozřejmě přidávám s obrovskou poklonou novému, ale vlastně všem členum vedení a učinkování na foru :potlesk

Guest minimaxa
Odesláno

@Klemoň jen pro upřesnění, členové vedení nejsou moderátoři a moderátoři nejsou ve vedení spolku ;) 

Odesláno

Dobře, dobře. :ticho   Nicméně jim byla svěřena nějaká pravomoc, takže asi mají nějakou důvěru.  ;)   Já bych asi těžko mohl dělat moderátora, když mi ještě nezaschla barva na členském průkazu . . .   :mad:

Odesláno

Dotaz na moderátory - je možné některá jednorázová témata smazat či ne ?

Něco jako měl teď StibTo :  Jedu nakoupit chcete něco ....  už jsem se vrátil - zamknout

Odesláno (upraveno)

No to byla zvědost. Napadlo mne to zrovna u toho @StibTo příspěvku. Kde nabízel že něco doveze a už se vrátil . . .

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...