Guest StibTo Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Mno jo no .. Ale snazší je to tady po republice, navíc třeba kupec mojí 407 se dojel podívat, pak se vrátil domu, trochu jsme si ještě psali a pak si přijel pro vůz ... Takhle by to asi muselo být vše najednou. A když se nebude líbit na místě vyhodil sem akorát prachy za benál a čas na cestu
Tony Stark Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Doufám, že nebudeš věřit těm KM nájezdům a pokud jsou pravdivé tak tam je problém jinde, takže ano tady možná jsou vyhozené peníze za cestu ale čas a nějaké ty PHM při výběru je většinově třeba obětovat. Nějak jsem to nepochopil ale proč si dával 407 pryč?
Guest StibTo Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Přestala mě pomalu ale jistě bavit, byť jezdila spolehlivě a byl zase čas posunout se dál ... No a hlavně se to seběhlo tak nějak dost rychle, objevila se konkrétní poptávka, tak jsem se rozhodl auto pustit.
John_Ice Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 před 10 hodinami, StibTo napsal: Mno jo no .. Ale snazší je to tady po republice, navíc třeba kupec mojí 407 se dojel podívat, pak se vrátil domu, trochu jsme si ještě psali a pak si přijel pro vůz ... Takhle by to asi muselo být vše najednou. A když se nebude líbit na místě vyhodil sem akorát prachy za benál a čas na cestu Tak tohle asi opět nikdy nepochopím lidi, co si chtějí koupit auto a nejraději by si ho koupili 100m od baráku. Tím nechci říct auto do nějakých 50 000kč (i proto bych jel třeba 500km kdyby to byl nějaký dobrý kup, ale to nevím nikdy jsem si takové auto nekupoval), ale auto přes 300 000 KČ. To chce aspoň min obětovat pár tisícovek. Prostě to tak je. Jinak je asi nejlepší (zase říkám já bych to v mém případě teď neudělal abych se zadlužil kvůli autu, raději se zadlužím na bydlení a luxus v něm) si dojít k dealerovi a hotovo. Luxus si třeba představuji, že si udělám větší teplo v zimě. A to je další věc, co lidi se raději zadluží kvůli autu a potom řeší že protopili o 5 000kč více než v loni. A že budou muset utáhnout kohoutek. dusan2, MilanF1, Péťa a 2 další ohodnotil 5
Guest StibTo Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 @John_Ice OK, chápu. Zatím jsem takhle auto neshanel, že bych objizdel republiku, tak prostě tu zkušenost nemám. Že je něco potřeba obětovat mi dává smysl. Jinak bydlení mám vyřešené, rodina ve smyslu třetího a dalšího člena zatím není a mám velmi slušně placenou práci, takže ty priority jsou trochu jinde. Nečekám, že to někdo pochopí, precejen lidi maj selektivní paměť a často malou sebereflexi na to, aby si přiznali, že jednou možná takhle uvažovali také...
Charlie 607 Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 Jj, taky bych si pro pěkný kousek klidně dojel. Já takhle kupoval loď, pár mejlů, a v neděli ve 3hod ráno směr Holandsko, ve 12 jsem byl na místě, pobyl hodinku na prohlídku a frčel dom, ve 23:30 jsem byl doma. 1800km. V týdnu jsem rozmyslel jestli jo a nebo ne, dořešil co bylo třeba domluvil transport a v pátek jel znovu, ale to už jsem se tam zdržel do soboty kvůli nakládce. A jelikož také koukám po autě, tak v ČR ani nehledám a rovnou koukám po kusech z Německa, Holandska, Belgie a Itálie a počítám s tím, že až se objeví kus co hledám, tak pojedu, ale nespěchám na to, zatím jsem našel za posledních 8měsíců 2 kousky co by za to stáli, jinak bída. Péťa ohodnotil 1
Charlie 607 Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 Boxer/Jumper/Ducato L3H2 (nepohrdnu ani L4H2) s druhou řadou sedadel. Rok 2007 až 2013. Ale jen s 3.0HDi 158Hp kterej ještě nemá Fap. S 6q manuálem a klimatizací. A jen zesílenou verzi Maxi. Takové ideální rodinné auto. V pěkném stavu a specifikaci co chci jich je hodně málo, ale sem tam se něco najde.
John_Ice Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 před 42 minutami, StibTo napsal: @John_Ice OK, chápu. Zatím jsem takhle auto neshanel, že bych objizdel republiku, tak prostě tu zkušenost nemám. Že je něco potřeba obětovat mi dává smysl. Jinak bydlení mám vyřešené, rodina ve smyslu třetího a dalšího člena zatím není a mám velmi slušně placenou práci, takže ty priority jsou trochu jinde. Nečekám, že to někdo pochopí, precejen lidi maj selektivní paměť a často malou sebereflexi na to, aby si přiznali, že jednou možná takhle uvažovali také... Jasně každý má svoje priority. Ale ty neřešíš spotřebu (chceš objem), neřešíš peníze ( +-10 000kč) a potom napíšeš, že by něco stálo někam dojet. Pohybuješ se tu na forku a víš, že lidi jezdí pro auta i pro něco jiného daleko, proto tohle nechápu.
Guest StibTo Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 No to bylo na konto třeba západního Německa ... Nebo i dál ... To si nějak představit zatím nedokážu. Ale kdo ví, třeba na to dojde Co se ceny auta týká řekl bych spíš + - 50.000Kč ...Jasně, v tom se nějaký pojezd ztratí. Btw narazil jsem na několik firem, co auto dotáhnou ze zahraničí "na zakázku".
John_Ice Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 Co je na tom se tam někam dojet podívat s někým kdo to zná a má na to dia i těch 800km...pohonné hmoty + něco tomu borečkovi do kapsy. A buď můžeš odjed hned, když se ti to bude líbit. A nebo můžeš tam hned jet s valníkem, ale to budeš muset zaplatit více a vědět, že si to asi nejspíš odvezeš. Protože firmy jsou firmy...třeba máš k tomu další kola, ale firma, která ti to přiveze, tak si ty kola nechá jen příklad, třeba to tak není,ale nevěřím tomu.
Péťa Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 Já teda nechci dělat reklamu, nemám to zapotřebí. Ale mnohokrát zmiňovaný Rakar se mi osvědčil. Nadiktuješ jim co chceš a pak už jen čakáš na nabídky. A to velmi seriózní nabídky.
Charlie 1 Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 před 4 hodinami, StibTo napsal: @John_Icea mám velmi slušně placenou práci..... Tak proč si nekoupis novy? Jinak ty Ecobosty a primovstrikovy benzínový motory nevím,mel bych strach pokud s tím jezdil klobouk a podtacel to,bal bych se zakarbonovani....
Charlie 1 Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 před 2 hodinami, Péťa napsal: Já teda nechci dělat reklamu, nemám to zapotřebí. Ale mnohokrát zmiňovaný Rakar se mi osvědčil. Nadiktuješ jim co chceš a pak už jen čakáš na nabídky. A to velmi seriózní nabídky. Ty většinou vozí 2-3lety auta s nájezdem cca 150000km a víc,občas se tam objeví něco malo jetyho....
Laďa Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 https://www.auto-re.cz/mazda-6-2-0i-16v-mzr-sportsline-81-568-km-digi-klima-bose-tempomat https://www.auto-re.cz/volvo-s80-2-5t-summun-231-ps-xenony-automat-kuze-tempomat-keyless-go-cz
Guest StibTo Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 @Laďa : Mazda 6 v prechozi generaci jedine s 2.5 125kw. Jinak bych si proti 407 s 2.2 vubec nepomohl. Volvo je pekny, obecne Volva jsou pekny. Pouvazuju.
Péťa Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 @Charlie 1 Já mám auto z Rakaru, mělo najeto necelých 58000km
Vvitty Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 (upraveno) Do západního německa to máš blíž než do Ostravy ... stejně tě pár zbytečných cest čeká, a nebo zaplatíš někoho kdo je udělá za Tebe. Upraveno 29. březen 2018 uživatelem Vvitty Charlie 1 ohodnotil 1
dusan2 Odesláno 29. březen 2018 Odesláno 29. březen 2018 Ja som kupoval z DE tri autá všetky 1000 1200 km ďaleko. Oplatilo sa , neľutujem . Štvrté iba 450 km v PL .
Recommended Posts