Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

StibTo - co pořídit po 407 2.2 ?

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vlákno na mou žádost odděleno od původního tématu v sekci Naše káry. Tímto děkuji moderátorovi.

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Že vono už to klepe na pupek a bude se kupovat rodinný vůz...? :D:aut

Odesláno
před 5 hodinami, minimaxa napsal:

Že vono už to klepe na pupek a bude se kupovat rodinný vůz...? :D:aut

se nevyjadřil,tak na tom možná něco bude...a rychlý prodej by tomu odpovídal....:D

Odesláno

Není tomu tak ;)  Nicméně určitý požadavek na "praktičnost" tam s ohledem na budoucnost je. 

K nástupci - ještě se mi nepodařilo myšlenkově "izolovat" konkrétní značku/model, tak zatím jen nástřel možných kandidátů :

Mazda 6 (druhá generace) 2.5 125kw

Mazda 6 (třetí generace) 2.5 141kw

Honda Accord (osmá generace) 2.4 148kw

Ford Mondeo (třetí generace) 2.5 162kw

Ford Mondeo (třetí generace) 2.0 176kw

Škoda Superb (druhá generace) 3.6 191kw

Možná nějaké Volviště ... ale tam mi nějak většinou nesednou ty interiéry, za to T5 pětivál s turbem by mi nevadil :)

Odesláno

Pod 2L nepůjdu :) To bych si mohl koupit už tu 1.6 v 508 či 308 ... Akorát @Mrkvička není z těch mých úvah moc happy :aut

Odesláno

nj, to chápu, postýlka, kočárek, dudlíky, Sunar, plýnky, očkování, penál, taška, mobil, notebook, internát, školné, svatba... :D:D

Odesláno

A ta 1.6 je pořád výkonnější než ty tvoje nastrely.  :D ale 308 HB není nejpraktictejsi.

Kitty taky nebyla moc nadšená... Ale kdyz ji miluješ (rozuměj 308 GTi :D) , není co řešit. :roker

Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

Až na ty Mondea dobré volby.

Co je špatného na Mondeu? Jinak díky. 

Odesláno

Jo ta Mazda 6 je hezká volba. Hondu nevim neznám, ale mondeo nebo superb mi přijde jako úlet :D 

Škoda, že vylučuješ 3.0 V6 od PSA je to léty prověřený motor, který se v novějších modelech sice blbě shání, ale i tak podle mě stojí za to... 

Odesláno (upraveno)

Schreek : Opět nevidím důvod, proč Mondeo a Superb "úlet"? Pokud vím Scratch je velmi spokojen, já bych jen bojoval s přechodem na automat a k tomu těžkej průser, tedy pokud se neměnil olej (mluvím o 2.0 240hp který se v manuálu nesezene). Superb V6 je úlet proč? 

3.0 V6 od PSA jak říkáš v novějších modelech jednak prakticky neseženu a stejně pokud vím je jen v 407 a C5. 407 jsem už měl, o C5 bych teoreticky pouvažoval i... 

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

Jen pro pořádek. C5tka se řídí úplně jinak a to nemluvím o té své ale o té nové.. To auto nejezdí spíš bych řekl že pluje... 

Mazda 6 je nádherná jen co je pravda... Já když prodával 406stku tak jsem si taky krapet pobrecel ale s dalším autem mě to přešlo  :D snad najdeš to co ti bude nejvíc vyhovovat 

Upraveno uživatelem brixtr
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...