John_Ice Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 http://www.kaipanclub.cz/prodam/ a co tohle, poměr výkon/hmotnost dost dobrá a málo to má vždy najeto .... ale to asi není tvůj šálek kávy
skuci Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 jako nemám ji 5 let a nalítáno 200tis., abych hodnotil auto v tak dlouhém úseku a navíc takové auto, které by odpovídalo dané cenové relaci, ale klidně se ptejte na konkrétní dotazy rád odpovím, ale spíše jen uživatelsky, se servisem nemám téměř žádnou zkušenost (ťuk ťuk)...
Schreek Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 @John_Ice : V době kdy jsem 407 kupoval fakt na každém rohu nebyly Navíc určitě si nemusíme dokazovat, že škodovky u nás potkáváme výrazně více než Peugeots. A C5? Nemám pocit, že bych je potkával dnes a denně. Hlavně u mě je to něco jiného, já si aktuálně nevybírám to co by úplně chtěl, ale to co si aktuálně mohu dovolit. Ale to je úplně jiný příběh StibTo má naopak velkou možnost volby.... Laďa, Charlie 1, MilanF1 a 1 další ohodnotil 4
Charlie 1 Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 Mas to těžký chceš silný benzin,a těch moc není...u Mazdy bych se jen bal jediné věci.... A tou je špatná proti korozní ochrana...ale samozřejmě se dají sehnat zachovalé kousky bez koroze....
Guest StibTo Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 Jo jo Mazdy jsou vyhlaseny problemam s korozi ... bohuzel. Jinak je to fakt krasny auto, jak ta predchozi tak (uz tuplem) ta aktualni generace. Alre - jak uz zaznelo - dost si drzej cenu. @Schreek - tak ja treba nejsem tolik limitovanej rekneme vydajema na rodinu, pokud narazis na toto, nicmene i kdyz bych si to mohl dovolit a vim (TED) ze bych to ufinancoval stejne se mi nechce jit do neceho treba za 700 ci 800, no to leda uplne novy auto na operativni leasing a pak ho odkoupit. Ale to ma mnoho nevyhod - jednak nevim, zda neco co se mi bude libit ted se mi bude libit i za 3 nebo 4 roky, druhak cenu odkupu do osobniho vlastnictvi pak urci dealer, ne ja (jako ted u 407) takze to taky nemusi byt vubec vyhodne financne - odhlidnu-li teda od nezanedbatelneho pozitiva, ze budu vedet, kdo a jak s tim jezdil
John_Ice Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 před 1 hodinou, Schreek napsal: @John_Ice : V době kdy jsem 407 kupoval fakt na každém rohu nebyly Navíc určitě si nemusíme dokazovat, že škodovky u nás potkáváme výrazně více než Peugeots. A C5? Nemám pocit, že bych je potkával dnes a denně. Hlavně u mě je to něco jiného, já si aktuálně nevybírám to co by úplně chtěl, ale to co si aktuálně mohu dovolit. Ale to je úplně jiný příběh StibTo má naopak velkou možnost volby.... ale já jsem nereagoval co si můžeš dovolit a nebo dokazoval, jen co jsi psal. A už v té době co jsi kupoval od pp205 jich docela jezdilo dost v ČR a C5 jezdí taky dost (neberu jakej je to rok,ale prostě C5) a jinak to bylo šťouchnutí. Já bych taky rád jezdil v něčem co nepotkám v každé ulici co do ni zajedu jako je to s oblečením (to naštěstí nepotkávám a kalhoty člověk neřeší). Já bych bral Outbacka, ale na nové nemám a starší jsou stále drahá a stará mají nesmysl nalítáno a ty motory ty japončíci si nechávají dělat s tejně v Evropě. Třeba RAV4...motory dělaj v PL a vozí to přes ocean do JP aby to tam smontovali. Teď třeba vím že jim 300 ks přivezli zrezivělé a museli honem jim je tam dopravit to letecky, protože je po nich velká poptávka. Schreek ohodnotil 1
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 před 1 hodinou, Schreek napsal: @John_Ice : V době kdy jsem 407 kupoval fakt na každém rohu nebyly Navíc určitě si nemusíme dokazovat, že škodovky u nás potkáváme výrazně více než Peugeots. A C5? Nemám pocit, že bych je potkával dnes a denně. Hlavně u mě je to něco jiného, já si aktuálně nevybírám to co by úplně chtěl, ale to co si aktuálně mohu dovolit. Ale to je úplně jiný příběh StibTo má naopak velkou možnost volby.... tak to abych rekl pravdu asi resi kazdy chlap, ze si nevybira to co chce, ale na co v realu ma . Pokud neberu to ze se nekdo spokoji s prumernym autem a ma to jen jako priblizovadlo...... (schvalne nepisu zadnou znacku, aby se nekdo neurazil) kdybych na to mel tak taky nemam mondeo (byt mk4 uz je opet ve spolehlivosti uplne nekde jinde jak MK3, dokonce uz i pred peugeotem :D, ale to je jedno), nicmene vybral bych si treba Ford F150 nebo Raptora, nebo moji vysnenou Toyotu Tundru s V8........................... ale v ty dobe co jsem hledal svoje dalsi auto, tak jsem hledal mezi BMW 530xD, MB E250CDi, Volvo V70, Subaru Outback, Mondeo, Superb 2,0 TDI 4x4 125kW L&K, octa VRS, Citron C5 2,2HDi, Peugeot 4007 2,2HDi, Alfa Romeo 159 2,0 JTDm, Seat Leon Cupra, Opel Insignia, Renault Talisman (tu picu v masce jsem proste taky neprekousnul :D). Az na tu cupru, peugeota 4007 a Alfu, jsou to vsechno tuctovky co jsou videt na skoro kazdem rohu............. Nicmene tva zarputilost k mondeu je v kontextu ze koukas po C5, opravdu usmevna
John_Ice Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 před 56 minutami, Scratch napsal: Ford F150 nebo Raptora, nebo moji vysnenou Toyotu Tundru s V8........................... Klemoň ohodnotil 1
brixtr Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 Před hodinou, Scratch napsal: Nicmene tva zarputilost k mondeu je v kontextu ze koukas po C5, opravdu usmevna Máš něco proti C5tce?:D u nové generace už naštěstí netrpí tolik hydraulika jako u mého modelu. Řídil jsem novou generaci, nastavil režim sport a jelo to opravdu nádherně s krásnou spotřebou. Ovšem byla to nafta což StibTo nechce.
Guest StibTo Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 Nikdy. A nebudu se už opakovat. Důvody jsem tady vypsal bezpočtukrát. Zadání je 1) benzín, 2) alespoň 2.0 objem, 3) bude-li turbo, přežiju to, raději ale nějaká blbuvzdorná atmosféra
brixtr Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 Já vím že nikdy, to byl jen dodatek k té spotřebě. Ale jízdní vlastnosti jsou stejné jak u benzínu tak u nafty To byl jen takový můj postřeh
Guest StibTo Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 No mohly by se jeste lehce lisit pokud bys srovnaval benzin s naftou o stejnem objemu - naftovy motor bude tezsi
Guest Scratch Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 (upraveno) před 7 hodinami, brixtr napsal: Máš něco proti C5tce?:D u nové generace už naštěstí netrpí tolik hydraulika jako u mého modelu. Řídil jsem novou generaci, nastavil režim sport a jelo to opravdu nádherně s krásnou spotřebou. Ovšem byla to nafta což StibTo nechce. Nemam, jen to ovladani vseho je jaksi na urovni 406. Najel jsem s tim autem asi 4000 km jako ridic a jako spolujezdec a ne. Zavrhnul jsem ji. A to byla favoritka Upraveno 27. březen 2018 uživatelem Scratch
poldiss Odesláno 27. březen 2018 Odesláno 27. březen 2018 Šel bych do Mazdy, když trefíš dobrej kus tak to stihneš prodat dřív, než to začne chytat lišku Schreek ohodnotil 1
Schreek Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 před 15 hodinami, StibTo napsal: No mohly by se jeste lehce lisit pokud bys srovnaval benzin s naftou o stejnem objemu - naftovy motor bude tezsi No pokud vezměš jeden z moderních motorů v cca stejném objemu v naftě a benzínu, tak věř, že váhový rozdíl bude minimální. To jen pro upřesnění Vím, že chceš benzín a nepřevědčuju Tě k něčemu jinému. @Scratch sorry, vím, že každý si chválí to co má, ale fordům já nikdy neholdoval a nikdy nebudu. A když se mě někdo zeptá, tak mu přeci nedoporučím něco, co se mi nelíbí a o čem sem přesvědčen, že je krám, zejména jako ojetina.
Hafity Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Taky se může klidně stát, že při vybírání auta narazí na něco, o čem ani neuvažoval, ale z nějakého důvodu ho to zaujme a překvapí nás všechny.... MilanF1, Schreek, Péťa a 1 další ohodnotil 4
radim.1008 Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Jako myslíš, že by si koupil třeba naftovou 508mu? :D
Hafity Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 (upraveno) Myslím tím COKOLIV.... Upraveno 28. březen 2018 uživatelem Hafity
Hafity Odesláno 28. březen 2018 Odesláno 28. březen 2018 Ta by asi nevyhovovala velikostně.... Něco přiměřenějšího....
Recommended Posts