Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl sem se jen zeptat jestli taky zdravíte jako já. Já když potkávám stejný model a stejnou barvu (Stříbrná 406 kombi) tak pokynu na pozdrav a když mi někdo na pozdrav odpoví mám radost jak malej Véna. Jasně, že nezdravím postarší dámu, která ani neví v čem jede....Je to náhodou pěknej zvyk.:papa

Odesláno

:super:super:super

To jo, i když je už zřídkavý. Taky to zkusím. Stejnou modrou 607 potkám tak jednou za dva týdny...

Ale na podobné téma: taky máte dobrý pocit, když někoho zdvořile pustíte a on poděkuje? Určitě lepší než někoho agresivně \"zaříznout\"

Odesláno

Olda: Taky mám z toho dobrej pocit. Pamatuju si, jak mě hřálo, když jsem ještě měl BMW, docela jsem spěchal z Tábora do Prahy a skoro všichni mě pouštěli (z dálky jsem ukazoval blinkrem na rovný silnici bez odboček doleva, že chci předjet) a já po zařazení poděkoval varovnejma blinkrama... Takhle jsem předjel kamion a on mi pak ještě zablikal tou obrovskou rampou, že není zač:papa - měl jsem pocit, že jsem ještě pořád mezi lidma. Občas si ale připadám jak u zvířátek, každý jenom za sebe, protože nejsilnější (nejrychlejší a nejdrzejší) vyhrává...

Nebo tuhle jsem valil po magistrále a před Nuselským mostem se přede mě potřebovali zařadit policajti. Tak jsem přibrzdil, blikl, že můžou, a oni to osolili, zařadili se a taky poděkovali. Tak mě to baví:super

Odesláno

Pěkně starej topic....

Já zdravil kdysi, když jsem měl první auto citroena BX, ale taky jich jezdilo jako much, ale časem mě to přestalo bavit, kor když mi odpověděl tak každej desátej. Jinak teď ve 405 sem zdravil tunery, když jsem ještě neměl zrušenej přední spoiler, jinak teď 405tkaře moc nezdravim, ale když někdo (většinou stejná barva) pozdraví mě, tak s radostí odpivim...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Pěkně starej topic....

Já zdravil kdysi, když jsem měl první auto citroena BX, ale taky jich jezdilo jako much, ale časem mě to přestalo bavit, kor když mi odpověděl tak každej desátej. Jinak teď ve 405 sem zdravil tunery, když jsem ještě neměl zrušenej přední spoiler, jinak teď 405tkaře moc nezdravim, ale když někdo (většinou stejná barva) pozdraví mě, tak s radostí odpivim...

Ze začátku jsem zdravil, ale těch aut jezdí čím dál více (a hlavně málokterý mi odpověděl). :bojim:myslim:bojim

Odesláno

Já nezdravim...Vždycky když někoho pozdravim a on mi neodpoví, připadam si trapně. A navíc potkávam víc řidičů-zvěře než těch slušnejch, aspoň na trase Brno - Plzeň. Ale když mě někdo pustí, tak vždycky poděkuju a potěší mě, když i mě poděkujou...

Odesláno

na soukmenovce (206SW) jsem se usmival a zalibne si je prohlizel, nez me manzelka netaktne upozornila, ze pri tom mam otevrenou hubu a vypadam jako idiot...:D:D:D:aut tak uz to nedelam. Priznavam, ze jeste u toho mavat by fakt vypadalo divne..:aut:papa:aut

Ale lidicky na silnici poustim a dela mi to dobre. Na tomto miste bych se rad zeptal: tak mate tak otresnou zkusenost s lidma v Octaviich? To musi bejt ale hrozne nadupany a rychly auto...

Odesláno
Původně zaslal: Jarda 206SW

... tak mate tak otresnou zkusenost s lidma v Octaviich? To musi bejt ale hrozne nadupany a rychly auto...

hlavne ochcávky tdi kombi f metle co umí hezky blikat dálkovejma:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Původně zaslal: Jarda 206SW

... tak mate tak otresnou zkusenost s lidma v Octaviich? To musi bejt ale hrozne nadupany a rychly auto...

hlavne ochcávky tdi kombi f metle co umí hezky blikat dálkovejma:D:D:D

No hlavně Octávky máj tak jedna z deseti správně seřízený světla......

Odesláno

Michal: Serizeni svetel a kvalita samotnejch zrcadel jak ve fabiich, tak v octaviich je uplne jina kapitola. Ty svetlomety stojej cely za h...

Jinak Jarda: Octavia 1,8T jela uplne stejne jako BMW 325i E30, takze si nemuzu stezovat. Na Sosnovy jsem ji bez problemu ujel:o, ale to bylo ridicem a ne autem:super, protoze i se 406 1,8 16V jsem schopnej v zatackach, ktery znam, ujet tomu BMW, pomalicku me dotahovalo akorat na rovinkach:D, ovsem 170 koni vs 110 je docela rozdil:P

Odesláno

jj taky mam radost když pozdravěj boužel červený jedna dvacítky jsou jen u nás na zahraďáku a jinde je nepotkávám. ale zdravim i jiný barvy. když mam náladu. a zvláš? když je řídí panička. to pak mávám i když jdu pěšky

Odesláno

Taky bych zdravil, Ale je málo těch co potkávám a mají 405 T16.:D:D:D

Ale náhodou zdravení je dobrej zvyk a realizuju ho taky, pokud si všimnu, že proti mě jede 405 zelené barvy, ale teď s ní moc nejezdím a po Brně si málo kdo všimne nejen auta a natož jestli někdo zdraví.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...