Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi,možná je to trochu blbost,ale kdysi se řidiči stejných aut (tenkrát Škoda 100) zdravili.Dneska když potkám 405-ku tak většinou zvedám jen pařát na volantu,a občas i někdo pozdraví...Co si o tom myslíte?:papa

Odesláno

Ne. Na to jich jezdí až příliš...

Naposled jsem takhle zdravil, když jsem měl F128 coupé. Jenže to byl unikát, když jsem potkal dva do roka, tak to bylo moc.

Odesláno

No vzhledem k tomu, ze se po nasich silnicich setkavam s 406-kama denne uz jsem prestal zdravit - nehlede k tomu, ze mlady ridic v 406-ce je docela rarita - a ti duchodci a nemci na to asi nejsou moc zvykli :P

Odesláno
Napsán autorem Sepp

No vzhledem k tomu, ze se po nasich silnicich setkavam s 406-kama denne uz jsem prestal zdravit - nehlede k tomu, ze mlady ridic v 406-ce je docela rarita - a ti duchodci a nemci na to asi nejsou moc zvykli :P

Němci na to hlavně serou poňádž pro ně je to jen spotřební věc a pochybuju, že by pochopili, že to pro někoho může být koníčkem. A důchodci - no comment!

Až se potkáme, můžem si udělat.. :papa

Odesláno

Sice nemám 405, ale co se zdravení týká, tak když potkám 307 ve stejné barvě, tak bliknu dálkovejma. Jednou jsem to udělal na ženskou, co jela v protisměru a děsně se smála a blikala taky jak o život :D

Když už jsme u těch ženskejch, tak začínám mít pocit, že 307 je auto pro ženský. Vždycky, když potkám nějakou 307, tak z 80ti procent to řídí ženská :cool:

Odesláno
Napsán autorem destiny

Sice nemám 405, ale co se zdravení týká, tak když potkám 307 ve stejné barvě, tak bliknu dálkovejma. Jednou jsem to udělal na ženskou, co jela v protisměru a děsně se smála a blikala taky jak o život :D

Když už jsme u těch ženskejch, tak začínám mít pocit, že 307 je auto pro ženský. Vždycky, když potkám nějakou 307, tak z 80ti procent to řídí ženská :cool:

no, neni to zas tak hrozne, ale to jsou spis petidvirka s tema zenskejma, u tech tridvirek to nei zas tak horzne, ale me spis fascinuje, ploc vetsina 106-tek patri duchodcum?? a mladi lidi jen mimnimum, proto si me vic vazte :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Napsán autorem destiny

no, neni to zas tak hrozne, ale to jsou spis petidvirka s tema zenskejma, u tech tridvirek to nei zas tak horzne, ale me spis fascinuje, ploc vetsina 106-tek patri duchodcum?? a mladi lidi jen mimnimum, proto si me vic vazte :D:D:D

to by mě zajímalo, z čeho usuzuješ, že jsi mladej???????

Odesláno
Napsán autorem destiny

Až na mě spadne pytel s prachama, tak bych chtěl 307 SW, takže potenciálně budeme aspoň dva. Ale kde Ty pytle s prachama padaj?????? Zatím tedy 309 a asi ještě chvíli musíš koukat po babách za volanty 307 - ale on to nebude tak úplně pohled k zahození, ne???????:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno
Napsán autorem lexa

Já usuzuju z mých pořád blbějších nápadů, a lepší to už asi nebude, dědečku.:D:D:P:papa

Sorry, ale reakce patřila Marlinovi, Tebe zatím neznám, ale občas doufám, že už máš za sebou školku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...