midz Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 Ahoj, chtěl bych od vás poradit Snažím se už marně delší dobu prodat své auto a jelikož s tím nemám zkušenost, tak nevím kde inzerovat, případně na jaké bazary se obrátit. Vystavil jsem svůj inzerát na sautu a na bazoši a ozvali se mi pouze překupníci nebo bazary. AAA Auto dokonce napsalo sms, kde se tvářili jako fyz. osoba ale po zavolání na číslo z té sms mi to vzala infolinka a už se mě tam snažili nahnat. Tento přístup se mi ale nelíbí a nechce se mi ho podporovat, ale vypadá to, že nemám na výběr Díky az rady! Citovat
FrantaCV Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 Pokud půjdeš do "Áček" vezmou Tě na "hůl". Přihlaš se sem do klubu (členství se Ti vyplatí i jinak), dej si inzerát sem, obejdi pár bazarů v okolí (nepiš a netelefonuj důležité je co uvidíš na vlastní oči - jak se chová personál atd.) a uvidíš, že najdeš. Citovat
midz Odesláno 9. říjen 2017 Autor Odesláno 9. říjen 2017 Děkuji za odpověď. Poradil bys mi prosím jak se stát členem klubu? Na hlavní stránce jsem našel výhody, ale ne jak se stát členem. Díky! Citovat
enikybeniky Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 https://www.peugeot-club.com/store/category/2/ Citovat
oddie Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 Asi holt tvá nabídka není pro fyzické osoby zajímavá, když se nikdo neozval. Laďa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 Aby nedošlo k mýlce, i jako člen klubu musíš mít minimálně 50 příspěvků, aby jsi mohl prodávat v inzerci: https://www.peugeot-club.com/index.php?/guidelines/#inzerce10 Citovat
jirka307 Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 (upraveno) To prodáváš 407? Kdyžtak mi pošli odkaz do soukromé zprávy Upraveno 9. říjen 2017 uživatelem jirka307 Citovat
P607Olda Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 (upraveno) Na bazoši do inzerátu uveď "bazary nevolat" a pak je pošli do ... Na bazoši jsi správně začal vyšší cenou, ale zřejmě je vysoká. Takže pomalu (nebo rychle) snižuj cenu. A možná dojdeš k závěru, že za nižší cenu se auto nevyplatí prodávat, anebo raději prodat někomu v rodině. Prodávám auta často, ve firmě máme 21 a v rodině asi 6. Pokud za auto ručím, tzn. je v pořádku, tak dávám inzerát, případně nabídnu místnímu bazaru (auto morava šumperk). Pokud je auto už nejisté (mnoho poruch), tak ho za zbytkovou hodnotu nabídnu místnímu servisákovi, který ho řádně opraví a pak s mírným ziskem prodá ve vesnici. Aut je moc, prodejní ceny jsou nízké. Upraveno 9. říjen 2017 uživatelem P607Olda Péťa ohodnotil 1 Citovat
Driver Odesláno 9. říjen 2017 Odesláno 9. říjen 2017 před 3 hodinami, FrantaCV napsal: Pokud půjdeš do "Áček" vezmou Tě na "hůl". .... A proč by to mělo být "braní na hůl"? Pro ně je to obchod, nabízí službu za kterou musíš zaplatit, nejsou charita. Takže ve výkupu mu dají o třetinu méně než když si to prodá sám, musí na tom přeci mít zisk. A prodávající se nemusí o nic start. A v komisním prodeji musí zaplatit zase za to, že jeho auto vystaví, předvedou potencionálnímu kupci a případně zprostředkují prodej. Takže něco za něco. A kupodivu "Áčka" nám za firemního Golfa nabídly ve výkupu nejvyšší cenu z poptávaných bazarů. Citovat
midz Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Díky všem za reakce. Stal jsem se členem a pořád musím sbírat příspěvky, což jsem si tu přečetl až později No co se dá dělat. Zkusím ho tu pak vystavit když se mi podaří nasbírat dostatečný počet příspěvků. Citovat
P607Olda Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 Prodáváš tu 607, co máš v podpise? Taky jsem míval... Citovat
midz Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Díky za upozornění, měl jsem tam ještě starý podpis Tu 607 už jsem před pár lety prodal a koupil novou 407. Tu chci teď poslat do světa a koupit novou 308 SW Citovat
Laďa Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 před 49 minutami, midz napsal: Zkusím ho tu pak vystavit když se mi podaří nasbírat dostatečný počet příspěvků. No vidíš už Ti chybí jen 23 příspěvků. Citovat
P607Olda Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 Budeš kupovat funglovku 308? Ona není moc prostorná... nebo raději 5008 nebo 3008? Citovat
midz Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Chtěl bych kombíka 308, je to pro mě nejvíc cenově dostupné a navíc se mi i líbí. Už jednu v rodině máme a spokojenost Kdybych si tenkrát koupil kombíka 407, tak to teď řešit nemusím, ale holt jsem ještě neřešil praktičnost Citovat
midz Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Tak už mě zase uháněj z aaa auto. Do telefonu říkali, jak to auto hrozně chtěj Asi se jim nedá věřit ani slovo co? Máte nějaký tipy čemu se vyvarovat kdybych tam jel? Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 prostě se řiď selským rozumem a trvej na tom, cos sis vytyčil za priority, než do AAA pojedeš Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 Pokud ho tak chtej, at si prijedou sami, mobilni vykupčí maji Citovat
midz Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Jo? To jsem ani nevěděl... to mi nenabídli. Ale počítám, že stejně mobilní výkupčí nabídnou něco jiného než pak v u nich ne? Citovat
Péťa Odesláno 10. říjen 2017 Odesláno 10. říjen 2017 Prý většinou méně smlouvají, aby neodjeli s prázdnou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.