Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

To je pech. Sehnat náhradní konektor přes svátky bude asi problém :grr Co jsem dal na 206 odporový kabely, tak je od žárovek/konektorů klid. 308 má "soft-start" a keramický konektory, takže taky dobrý. Tak když už to budeš dělat...

Odesláno (upraveno)

Ja mam odporovy kabely, keramicky patice mam v šupliku, jen je tam nijak nenaroubuju, nemam krimpovaci kleště a ani s nima by to myslim nešlo, ty fastony v nich jsou jiny než obyčejny. Fastony mam v šupliku, ale samotny je tam jen tak bez patice mit nechci. 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No ja mam napajený odporový dráty ke stavajícím, ale patice co byla plastová se teď rozsypala, taky to drželo 6 let. Vidim to asi na vyměnu celyho odporovyho vedení i s paticí, pájet to na tý patici nechci, je tam dost teplo aby se to jednou nerozletovalo.

Odesláno

No jo, jenže když dojde k tomu přechoďáku tak je ten konektor do červena, to už se to odletuje a drát spadne kdesi na kostru a .....
Tak tady v tom místě letovat radši né.

Odesláno (upraveno)

Tak dnes proběhla oprava v podobě naroubování keramických patic na odporové vedení. Po zapojení jsem se zděsil co jsem kde blbě udělal že mi jedno světlo nesvítí, a ona se odporoučela žárovka, už měla celkem chlupatý vlákno takže prostě došla životnost a jak jsem tam s tím hrkal tak se vlakno přerušilo.

Takže výdrž Philipsek je 195300km - 210660km to je 15360km což je o něco měně než Osram Silver.
 Vzhledem k tomu že svitivost nebyla zase o tolik lepší vracim se k Osramkám.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 1 měsíc později...
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207 - Zadní světla
Odesláno (upraveno)

Ktorý rok výroby máš auto ? A svetlá nepotrebovali nejakú úpravu zapojenia a montáže pri výmene ? Ďakujem za odpoveď .

Upraveno uživatelem valenta.ivan
  • Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207
  • O 2 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...