Radek Hurvajz Odesláno 10. říjen 2017 Autor Odesláno 10. říjen 2017 Jo ja si taky myslim že to bude zpětný ventil, hadice asi už ne, ta je až za ventilem. Že je ten ventil takhle venku jsem netušil, díky, vyměnim ho. Nebo to bude jen těsnění pod ventilem.
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2017 Autor Odesláno 23. říjen 2017 19.10.2017 Vytepován komplet interiér s čištěním plastů a všecho co se tam najde, díky již neaktivnímu členovi Joshiki, nyní Mytí aut Hodonín. Moc pěkně vyčištěno, do detailu, je to jako vyprané v Perwollu Pěkně jsem si pokřtil auto u Scratche na zahradě, když jsem projel okolo zbytků keře a promáčkl si o ty zbylé pahýly větví, pravý práh Doufám že to pujde vytahnout Péťa ohodnotil 1
RichVa Odesláno 23. říjen 2017 Odesláno 23. říjen 2017 A tak to je jen takové lehké promáčknutí a vypadá to, že je lak vcelku. Vůbec bych na to nesahal. Naše 207 má lehce promáčklý pravý práh už od koupě v oblasti B sloupku karosář řekl že je lepší to nechat být.
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2017 Autor Odesláno 23. říjen 2017 Tak lak je v pohodě, ale da se to vytahnout PDR metodou, jinak to ani dělat nechci Pokud to vyjde tak si udělám výlet sem - http://www.karosar.cz Už tu o něm kdysi řeč byla
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2017 Autor Odesláno 31. říjen 2017 No, tak jsem nahodil zimní papuče, volba padla na Continental TS 860, už měsíc byli připravené a dnes jsem je nahodil. Koukám že ty Ouragany sluší každýmu autu, přemýšlím že bych koupil ještě 16" na léto a ty SPA poslal dál Charlie 1 a radim.1008 ohodnotil 2
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2017 Odesláno 31. říjen 2017 Za mě ne. Na zimu klidně, ale ty SPA tomu sednou víc. Je to, ale jen můj subjektivní názor. A teď trochu mimo. Kam jsi prodal 406ku?
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2017 Autor Odesláno 31. říjen 2017 406 bude jezdit v Jedovnicích okr. Blansko
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2017 Autor Odesláno 10. listopad 2017 Tak mame 130 800 km a nové rozvody komplet s pumpou novou chladící kapalinu nový drážkový řemen nový olej v převodovce nové svíčky přetěsněný víko víko ventilů a mezikus pod víkem protože do svíček sáknul olej nový kryt pod motorem, puvodně tam vubec nebyl už od vyroby nové lanovody ruční brzdy vyčištěné přední brzdové třmeny s promazáním geometrie kol nějaké promazání tam a tady No byla to darda, ale zase je to všechno v pořádku a bude klid Jo a zapomněl jsem, práh už je cca týden opravený, ani to není poznat, později sem hodím fotku. Péťa a radim.1008 ohodnotil 2
MilanF1 Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 Práh opraven, paráda. Dělal ti to tedy Coufal (karosář.cz)?
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2017 Autor Odesláno 10. listopad 2017 Jo, jen to nedělal přímo Coufal, ale jeho mechanik. Coufal byl kdesi na chatě či co Ale dobrý, byl šikovnej, jen byl problem že ten plech je tady celkem tenký a už byl natažený, bylo to trochu víc než jen na vyrovnání, až se divil když to začal vytahovat, pak to ještě přes ty diry co jsou zespoda vymačkaval jakoby zevnitř, nakonec se to podařilo tak na 90% vyrovnat. Není to vidět, jen kdyby jsi to hledal.
KoudaK Odesláno 10. listopad 2017 Odesláno 10. listopad 2017 V 31. 10. 2017 at 17:41, Radek Hurvajz napsal: 406 bude jezdit v Jedovnicích okr. Blansko Dědina za.... To je moje letos 4.prodaný auto..
Radek Hurvajz Odesláno 11. listopad 2017 Autor Odesláno 11. listopad 2017 Slibená fotka prahu, před a po. jarokare, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2017 Autor Odesláno 16. listopad 2017 No tak mame ještě kompletní nový výfuk Walker a nějaký sváření na tělese KATu, vařil se držák na přírubě a plechy co jsou okolo těla. Výfuk se měnil proto že se trubka mezi katem a výfukem hřála a nový kryt pod motorem se deformoval, což se jim v servise nezdálo, sice kryt vylepšili hliníkovým plechem v exponovaném místě ale při prošlapávání plynu se trubka hřála až do červena a tak divně to jakoby střílelo zpět, nejspíš byl starý výfuk nějaký přicpaný. Když byl KAT venku tak se rovnou prohledl endoskopem jestli je OK i ze spodní strany. Takže už OK a doufám že je to už všechno. Schreek a radim.1008 ohodnotil 2
Guest Scratch Odesláno 20. listopad 2017 Odesláno 20. listopad 2017 Radku za sebe jsem rad, ale ruku na srdce, ja tam najizdim s mondeem a za nim mam vetsinou jeste vozejk a nikdy nic :D, proste jsi nam neveril v ty tme, ze tam neni takovy hup a malo jsi si nadjel. Hlavne ze to dobre dopadlo a vypada to jako kdyby se nic nestalo .
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2018 Autor Odesláno 5. leden 2018 Tak mame novej akumulátor, puvodní byl ještě z vyroby a po startu při teplotách pod nulou po naskočení světel nastaval vypadek provazený vynecháním motoru, prsknutí do radia a pohasnutí všeho. Rano mival 11,5V, sice to točilo ale nasledně to zdechalo. Koupil jsem Meyle comfort 65Ah 580A za 1600,- s tříletou zarukou. Takže jsem zvědavej, celkem to chválej.
Milan+ Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 Kolik jsi do toho za tu chvilku co to máš nasypal?
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2018 Autor Odesláno 5. leden 2018 No něco už jo +- 20, ale rozvody, výfuk, olej v převodovce, kola, gumy, to se prostě nedá tak počítat, když koupíš starý auto tak to tak je, to do toho vrazíš tak jako tak, jen nevíš kdy přesně, tady se to sešlo najednou, do toho nevlezeš. Ještě mě čeká ten posilovač, protože hadicí ani ventilkem to není, podchází to prostě přímo v něm. Najel jsem zatím 5500. Doufám že pak bude klid
Milan+ Odesláno 5. leden 2018 Odesláno 5. leden 2018 Jináč u tý baterky jsi měl koupit Exide, maj v Brně i prodejnu. Jiný baterky už nikdo v rodině nejezdíme a známý také. Jak byla stará ta původní?
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2018 Autor Odesláno 5. leden 2018 Exide, Varta byli taky ve vyběru, ale za cenu cca 2100,- - 2300,- a tady rozhodla zaruka 3 roky a cena. + Jsem si projel na netu co je Meyle zač a nakonec ji vzal Puvodní Varta L2 400/640 tam byla od vyroby, vždyť to pišu, to je 10 let
Recommended Posts