Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo ja si taky myslim že to bude zpětný ventil, hadice asi už ne, ta je až za ventilem. Že je ten ventil takhle venku jsem netušil, díky, vyměnim ho. Nebo to bude jen těsnění pod ventilem.

• O 2 týdny později...
Odesláno

19.10.2017 Vytepován komplet interiér s čištěním plastů a všecho co se tam najde, díky již neaktivnímu členovi Joshiki, nyní Mytí aut Hodonín. Moc pěkně vyčištěno, do detailu, je to jako vyprané v Perwollu :D

Pěkně jsem si pokřtil auto u Scratche na zahradě, když jsem projel okolo zbytků keře a promáčkl si o ty zbylé pahýly větví, pravý práh :(

Doufám že to pujde vytahnout

2017-10-23 12.35.25.jpg

Odesláno

A tak to je jen takové lehké promáčknutí a vypadá to, že je lak vcelku. Vůbec bych na to nesahal. Naše 207 má lehce promáčklý pravý práh už od koupě v oblasti B sloupku karosář řekl že je lepší to nechat být. 

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207, Zimní papučky
Odesláno

Za mě ne. Na zimu klidně, ale ty SPA tomu sednou víc. Je to, ale jen můj subjektivní názor.
A teď trochu mimo. Kam jsi prodal 406ku? ;)

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207, Velký servis
Odesláno

Tak mame 130 800 km a

nové rozvody komplet s pumpou
novou chladící kapalinu
nový drážkový řemen
nový olej v převodovce
nové svíčky
přetěsněný víko víko ventilů a mezikus pod víkem protože do svíček sáknul olej
nový kryt pod motorem, puvodně tam vubec nebyl už od vyroby
nové lanovody ruční brzdy
vyčištěné přední brzdové třmeny s promazáním
geometrie kol
nějaké promazání tam a tady

No byla to darda, ale zase je to všechno v pořádku a bude klid :)

Jo a zapomněl jsem, práh už je cca týden opravený, ani to není poznat, později sem hodím fotku.

Odesláno

Jo, jen to nedělal přímo Coufal, ale jeho mechanik. Coufal byl kdesi na chatě či co  :)

Ale dobrý, byl šikovnej, jen byl problem že ten plech je tady celkem tenký a už byl natažený, bylo to trochu víc než jen na vyrovnání, až se divil když to začal vytahovat, pak to ještě přes ty diry co jsou zespoda vymačkaval jakoby zevnitř, nakonec se to podařilo tak na 90% vyrovnat. Není to vidět, jen kdyby jsi to hledal.

Odesláno
V 31. 10. 2017 at 17:41, Radek Hurvajz napsal:

406 bude jezdit v Jedovnicích okr. Blansko

Dědina za....  To je moje letos 4.prodaný auto.. :)

Odesláno

No tak mame ještě kompletní nový výfuk Walker a nějaký sváření na tělese KATu, vařil se držák na přírubě a plechy co jsou okolo těla.

Výfuk se měnil proto že se trubka mezi katem a výfukem hřála a nový kryt pod motorem se deformoval, což se jim v servise nezdálo, sice kryt vylepšili hliníkovým plechem v exponovaném místě ale při prošlapávání plynu se trubka hřála až do červena a tak divně to jakoby střílelo zpět, nejspíš byl starý výfuk nějaký přicpaný. Když byl KAT venku tak se rovnou prohledl endoskopem jestli je OK i ze spodní strany.

Takže už OK a doufám že je to už všechno. :D

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207, nový výfuk
Odesláno

Radku za sebe jsem rad, ale ruku na srdce, ja tam najizdim s mondeem a za nim mam vetsinou jeste vozejk a nikdy nic :D, proste jsi nam neveril v ty tme, ze tam neni takovy hup a malo jsi si nadjel. Hlavne ze to dobre dopadlo a vypada to jako kdyby se nic nestalo :) . 

• Radek Hurvajz changed the title to Hurvajzova 207, nová baterie
Odesláno

Tak mame novej akumulátor, puvodní byl ještě z vyroby a po startu při teplotách pod nulou po naskočení světel nastaval vypadek provazený vynecháním motoru, prsknutí do radia a pohasnutí všeho. Rano mival 11,5V, sice to točilo ale nasledně to zdechalo.

Koupil jsem Meyle comfort 65Ah 580A za 1600,- s tříletou zarukou. Takže jsem zvědavej, celkem to chválej.

Odesláno

No něco už jo +- 20, ale rozvody, výfuk, olej v převodovce, kola, gumy, to se prostě nedá tak počítat, když koupíš starý auto tak to tak je, to do toho vrazíš tak jako tak, jen nevíš kdy přesně, tady se to sešlo najednou, do toho nevlezeš. Ještě mě čeká ten posilovač, protože hadicí ani ventilkem to není, podchází to prostě přímo v něm.

Najel jsem zatím 5500.

Doufám že pak bude klid

Odesláno

Jináč u tý baterky jsi měl koupit Exide, maj v Brně i prodejnu. Jiný baterky už nikdo v rodině nejezdíme a známý také.

Jak byla stará ta původní?

Odesláno

Exide, Varta byli taky ve vyběru, ale za cenu cca 2100,- - 2300,- a tady rozhodla zaruka 3 roky a cena. + Jsem si projel na netu co je Meyle zač a nakonec ji vzal

Puvodní Varta L2 400/640 tam byla od vyroby, vždyť to pišu, to je 10 let

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...