Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdá se, že update byl poměrně rozsáhlý a některé naše individualizace nefungují. Dejte nám pár dní, nejpozději o víkendu by snad mohlo vše fungovat.... 

Odesláno

update byl poměrně rozsáhlý a - nepovedený. Nic ve zlém, ale přesně to ukazuje na poučky:

1. pro programátory: "Opravením jedné chyby vnese programátor dvě další" a

2. obecnou poučku: "Nerýpej do toho co funguje"

Odesláno

Franto, určitě dobře víš, že update je zapotřebí, aby byla zajištěna bezpečnost a kontinuita fóra. Nelze ignorovat nově vydaný update. Za mě má Aleš velké plus, že se o aktuálnost systému pečlivě stará. A nějaká ta změna nás snad nerozhází.

Práci programátorů a designerů Invision nehodnotím, nenacházím slušné výrazy.

Odesláno

O potřebě upd resp. aktualizaci, není žádná diskuze, jen je třeba k takovým krokům přistupovat s rozmyslem a to tím víc, pokud se nejedná jen o lokální záležitost. 

Mohli bychom dát řeč na tohle téma na srazu v Mohelnici, ale zatím Tě v registraci nevidím.

Odesláno (upraveno)

Nejsi, už včera jsem se nedostal. Jen jsem to večer už nehlásil. Snad se na nápravě škod pracuje. Nejvíc mi chybí nefunkční Tapatalk a palce. :D

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Nemůžu se dostat do mailu. Je problém mezi klávesnicí a židlí, nebo v tom nejsem sám? :myslim 

Je, ale nikoli Tvojí.:aut

Odesláno

POP3 si nastavovat nebudu. Sorry jako :aut  Mám naštěstí spoustu jiných schránek. 

Ale Pepito bude asi muset :D 

Odesláno

POP3 je jako to označování +/- zelené/červené body?

Proč to zmizelo a jak se to nastavuje?To má být nějaká "modernizace" fóra? :myslim

A co bude s tím mailem?! :( :bacha :papa

Odesláno

Ne. To je nastavení mailu do poštovního klienta. Na Lumii to nastavíš levou zadní ;) - viz 

Hlavně klídek. On si ten upgrade sedne. Jako vždycky. Chce to jen čas ;) 

Odesláno

Já se v tom nastavavování moc neorientuju :myslim

V Lumii jsem ten mail neměl ani předtím.Můžete mi polopatě vysvětlit nastavení na Lumii a v PC?

Děkuji předem :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...