Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 7 hodinami, Goldinka napsal:

Takže ne prohlížečem :P ale celým ntb jen proto, že mám touchscreen :P 

To schválně zítra zkusím u Martiny. Ale HuHu má také dotykový display a nic nepsal...

Odesláno (upraveno)

Trochu víc mě štve nepřečtený obsah.

Nastavil jsem si mnou nepřečtené, řadit nejstarší nahoře. To je hezké, celé forum jak na dlani. :)

Ale co mě štve tak:

Když vyberu nepřečtený příspěvek z npřečteného obsahu, tak mě to hodí do příslušného tématu, ale a začátek - nikoli na ten příspěvek :(

BERU ZPĚT - stačí kliknout na čas příspěvku a nikoli na nadpis - jeden se furt učí :myslim

Když si otevřu téma (přímo z fóra) které jsem už kdysi četl, tak chybí tlačítko "přejít na první nepřečtený příspěvek" - je třeba ručně "zalistovat" na X-tou stránku :o

Upraveno uživatelem RichVa
zjistil jsem, že jsem lama
Odesláno
před 20 hodinami, Schreek napsal:

Stačí klikat na čas posledního příspěvku a hodí Tě to přímo na něj ...

to jo, ale není to první mnou nepřečtený příspěvek. V hodně žhavém tématu jsem třeba o stránku dál a musím vymyslet, kdy jsem to naposled četl.

Odesláno

U mě stačí klepnout na kolečko/hvězdičku, tak jako u předchozího fora, aby mě to hodilo na poslední mnou nepřečtený příspěvek. To vám nefunguje?

Odesláno

Chci se zeptat, kam ,,zmizí" příspěvek, na který jsem odpovídal? U starého fóra se objevil na začátku příspěvků.
 V novém fóru je to tak, že se objevý, až na daný příspěvek někdo odpoví, kromě mě? Pochopil jsme to dobře?

Odesláno

OK406: to je nesmysl - vše závisí na tom jak máš nastavené zobrazení. Podívej se jak máš nastaven po odkliknutí záložku "STAV" mělo by tam být "Everything". Je-li tomu jinak, tak samozřejmě odpověď neuvidíš = je přečtená. Jinak taky pomůže vrátit se po odeslání (uložení) odpovědi šipkou v prohlížeči na poslední (předchozí) zobrazení. 

Odesláno

Nevím jak komu a na čem, ale mě na MOBILU po odeslání příspěvku (rozuměj odpovědi do vlákna) kliknutím "krok zpět" NĚKDY naskočí zpátky okno s rozepsanou,  avšak právě již odeslanou odpovědí s poznámkou, že odesílám příspěvky moc rychle a mám počkat tu 12, tu 17 sekund. Na druhý "krok zpět" mě to vrátí na nastavený filtr vláken (např.  nepřečtené za 24 hod.). Jinak to dělat nemůžu, protože mnou vytvořené a uložené filtry se mi nezobrazují v žádné nabídce. 

A často (ne vždy) mi při odpovědi do kteréhokoliv vlákna  do textu automaticky naskočí "jakoby předvyplněný" poslední text odpovědi z vlákna, kde jsem odpovídal naposled :myslim

Odesláno (upraveno)

Ano, to je chyba již několikrát zde popsaná (a je jedno zda je to na mobilu) a zřejmě se na ní pracuje.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
V 21. 6. 2016 at 12:56, Goldinka napsal:

Takže ne prohlížečem :P ale celým ntb jen proto, že mám touchscreen :P 

Jsem to vyzkoušel a zapomněl sem napsat ;)

Na dotykovém notebooku s Windows 10 mi to fungovalo korektně, jak klikání myší, tak ťukání prstem ;)

Odesláno

Štve mě že v prohlížečích na tabletu ho musím obracet na šířku jinak nevidím některé funkce,  třeba strom vlákna a mohu jen o úroveň výš. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...