FrantaCV Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Podívej se do vlákna: NOVÝ ZPŮSOB PŘIHLAŠOVÁNÍ! Citovat
Péťa Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 před 7 hodinami, Goldinka napsal: Takže ne prohlížečem ale celým ntb jen proto, že mám touchscreen To schválně zítra zkusím u Martiny. Ale HuHu má také dotykový display a nic nepsal... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Huhu nepoužívá dotykový display, ale mužu to vyzkoušet Tak jo, je to tak, nejdřiv změní ouško barvu a po dalším klepnutí se teprve přepne Citovat
RichVa Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 (upraveno) Trochu víc mě štve nepřečtený obsah. Nastavil jsem si mnou nepřečtené, řadit nejstarší nahoře. To je hezké, celé forum jak na dlani. Ale co mě štve tak: Když vyberu nepřečtený příspěvek z npřečteného obsahu, tak mě to hodí do příslušného tématu, ale a začátek - nikoli na ten příspěvek BERU ZPĚT - stačí kliknout na čas příspěvku a nikoli na nadpis - jeden se furt učí Když si otevřu téma (přímo z fóra) které jsem už kdysi četl, tak chybí tlačítko "přejít na první nepřečtený příspěvek" - je třeba ručně "zalistovat" na X-tou stránku Upraveno 21. červen 2016 uživatelem RichVa zjistil jsem, že jsem lama Citovat
Schreek Odesláno 21. červen 2016 Autor Odesláno 21. červen 2016 Stačí klikat na čas posledního příspěvku a hodí Tě to přímo na něj ... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
RichVa Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 před 20 hodinami, Schreek napsal: Stačí klikat na čas posledního příspěvku a hodí Tě to přímo na něj ... to jo, ale není to první mnou nepřečtený příspěvek. V hodně žhavém tématu jsem třeba o stránku dál a musím vymyslet, kdy jsem to naposled četl. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 RichVa : musíš si nastavit nepřečtené od nejstarších . . . funguje to Citovat
machulda Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 U mě stačí klepnout na kolečko/hvězdičku, tak jako u předchozího fora, aby mě to hodilo na poslední mnou nepřečtený příspěvek. To vám nefunguje? Citovat
Veverka Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Já si to taky musel nastavit ve "filtrech" nebo jak se tomu tady teď říká Citovat
Veverka Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Na mobilu se mi to nové fórum načítá velmi rozvláčně v porovnání s předchozím a méně spolehlivě Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Ja frcim na mobilu pekne. A zatim spolehlive Citovat
OK406 Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Chci se zeptat, kam ,,zmizí" příspěvek, na který jsem odpovídal? U starého fóra se objevil na začátku příspěvků. V novém fóru je to tak, že se objevý, až na daný příspěvek někdo odpoví, kromě mě? Pochopil jsme to dobře? Citovat
FrantaCV Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 OK406: to je nesmysl - vše závisí na tom jak máš nastavené zobrazení. Podívej se jak máš nastaven po odkliknutí záložku "STAV" mělo by tam být "Everything". Je-li tomu jinak, tak samozřejmě odpověď neuvidíš = je přečtená. Jinak taky pomůže vrátit se po odeslání (uložení) odpovědi šipkou v prohlížeči na poslední (předchozí) zobrazení. Citovat
Veverka Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Nevím jak komu a na čem, ale mě na MOBILU po odeslání příspěvku (rozuměj odpovědi do vlákna) kliknutím "krok zpět" NĚKDY naskočí zpátky okno s rozepsanou, avšak právě již odeslanou odpovědí s poznámkou, že odesílám příspěvky moc rychle a mám počkat tu 12, tu 17 sekund. Na druhý "krok zpět" mě to vrátí na nastavený filtr vláken (např. nepřečtené za 24 hod.). Jinak to dělat nemůžu, protože mnou vytvořené a uložené filtry se mi nezobrazují v žádné nabídce. A často (ne vždy) mi při odpovědi do kteréhokoliv vlákna do textu automaticky naskočí "jakoby předvyplněný" poslední text odpovědi z vlákna, kde jsem odpovídal naposled Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 (upraveno) Ano, to je chyba již několikrát zde popsaná (a je jedno zda je to na mobilu) a zřejmě se na ní pracuje. Upraveno 23. červen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Péťa Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 V 21. 6. 2016 at 12:56, Goldinka napsal: Takže ne prohlížečem ale celým ntb jen proto, že mám touchscreen Jsem to vyzkoušel a zapomněl sem napsat Na dotykovém notebooku s Windows 10 mi to fungovalo korektně, jak klikání myší, tak ťukání prstem Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červen 2016 Odesláno 23. červen 2016 Štve mě že v prohlížečích na tabletu ho musím obracet na šířku jinak nevidím některé funkce, třeba strom vlákna a mohu jen o úroveň výš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.