Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno
před 3 hodinami, StibTo napsal:

KTERÉHO ROKU je toho 29.ledna ...

Nooo, logicky letošního... :aut

Odesláno

Moc logický to není, otevřu vlákno kde jsou všechny přispěvky z letoška a u žadneho není rok, jak mám čuchat že u starších se rok zobrazuje a u letošních ne, za mě je to nesmysl, mělo by být uplné datum všude.

Odesláno

Máte to tam stěžovatelé... jen se budete muset každý rok 1.1. ráno stěžovat, aby se to přepsalo z 2017 na 18 pak 19 pak 20... neumí to v daném poli proměnou jako je tomu u starších datumů (jiné pole) 

Odesláno

Já se dám asi na podnikání. A vyvinu s týmem vědců plugin pro webové aplikace, napojený na zásuvku 220V. A pokaždé, když takoví, jako OK406 napíšou větu s hrubkou, že by se za ní styděl žák páté třídy základní školy je to probije aby se jim konečně rozsvítilo ! :cool:

Odesláno (upraveno)

už jste dostali dopis od právničky!! s titulem JUDr.!!, ve kterém se jednalo o zetě a ona snad pětkrát použila slovo ZEĎ??

proti tomu je ,,správní datum'' od policajta houno :papa

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno
před 36 minutami, ozzy56 napsal:

už jste dostali dopis od právničky!! s titulem JUDr. dopis, ve kterém se jednalo o zetě a ona snad pětkrát použila slovo ZEĎ??

proti tomu je ,,správní datum'' od policajta houno :papa

Prej už není fízl .. Jinak -  "starém fórum"  ... "problémy nebyli" ... "zobrazil správní datum" - to máme 3 gramatické prasárny ve dvou krátkých větách. Člověk na drogách by to napsal líp :super

Odesláno

před 11 hodinami, StibTo napsal:

Já se dám asi na podnikání. A vyvinu s týmem vědců plugin pro webové aplikace, napojený na zásuvku 220V. A pokaždé, když takoví, jako OK406 napíšou větu s hrubkou, že by se za ní styděl žák páté třídy základní školy je to probije aby se jim konečně rozsvítilo ! :cool:

Chyběj ti tam 2 čárky ve větě... :D 

Já nevim, že vás to furt bere.. :) No tak je dislektik no..?! Celkem běžná porucha dnešních dětí.. ty taky budem probíjet 220..?! :myslim

Jinak k tématu: rok 2017 tam přeci bejt nemusí ne..? :) Datum 28.ledna a 28.ledna 2016,  je rozdíl... Teda aspoň pro mě.. :) 

Odesláno (upraveno)

To snad ani není dislexie, ale jenom prostá nepozornost a chybějící autokontrola - tedy přečíst si, co jsem napsal, než to pošlu do světa. 

A pak tady existuje možnost editace v případě, že si chyby všimnu až po odeslání příspěvku. V tomto případě chybějící čárka ve větě.

Upraveno uživatelem FrantaCV
Syntaktická chyba (,)
Odesláno
V 19. 2. 2017 at 8:52, Weri 605 napsal:

před 11 hodinami, StibTo napsal:

Chyběj ti tam 2 čárky ve větě... :D 

Já nevim, že vás to furt bere.. :) No tak je dislektik no..?! Celkem běžná porucha dnešních dětí.. ty taky budem probíjet 220..?! :myslim

Jinak k tématu: rok 2017 tam přeci bejt nemusí ne..? :) Datum 28.ledna a 28.ledna 2016,  je rozdíl... Teda aspoň pro mě.. :) 

No jo no, já to beru .. Ty se prostě musíš ke všemu vyjádřit a všude na***at hafo smajlíků ... Tak v pohodě. Ono někdy by už ani těch 220V nepomohlo.

Nemusíš hned utočit kvuli pár smajlíkům, nic zlýho nenapsala

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...