Laďa Odesláno 10. listopad 2016 Odesláno 10. listopad 2016 Tak ode dneška se taky automaticky odhlašuji při zavření karty Peugeot klubu. A navíc při přihlášení mě to hodí na níže uvedenou stránku a pak se teprve po odkliknutí této stránky můžu přihlásit. Takže se vlastně nadvakrát přihlašuji. přihlášení.doc Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. listopad 2016 Odesláno 10. listopad 2016 Doma(W8.1 chrome) jsem smazal kůkýs a začalo mě to dělat taky, v mobilu jsem smazal kůkýs a začalo mě to vyhazovat i v mobilu (android chrome) a v práci jsem nemazal nic a zatím to drží přihlášené... tzn. až v práci smažu kůkýs = končím s moderací Citovat
Schreek Odesláno 10. listopad 2016 Autor Odesláno 10. listopad 2016 Vydržte prosím, sám nechápu co jim tak dlouho trvá, ale opravu čekáme každou chvíli... Citovat
Sniper17 Odesláno 10. listopad 2016 Odesláno 10. listopad 2016 Zdravím mám jen dotaz ohledně zasílání upozornění na email,mám to deaktivované ale chodí mi to stále netušíte někdo co s tím díky Jirka. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2016 Odesláno 10. listopad 2016 před 3 hodinami, Laďa napsal: Tak ode dneška se taky automaticky odhlašuji při zavření karty Peugeot klubu. A navíc při přihlášení mě to hodí na níže uvedenou stránku a pak se teprve po odkliknutí této stránky můžu přihlásit. Takže se vlastně nadvakrát přihlašuji. přihlášení.doc Mam to uplně stejně, už asi tři dny. FF aktualní Citovat
urdemala Odesláno 11. listopad 2016 Odesláno 11. listopad 2016 V 26. 10. 2016 at 23:18, Schreek napsal: Uživatelsky bohužel ne. Čemu konkrétně překáží? (zatím to testujeme, možná tu nezůstane) No, čemu překáží :-) zabírá v některých případech (když jsou vysunuté navigační lišty a zobrazená reklama) kolem 10 % stránky. Což nevím, jak na androidu, ale na ios je absolutně zbytečná, když pro posun nahoru slouží gesto. Pokud by ji šlo vypnout pro ios, tak by to bylo fakt fajn. Citovat
Laďa Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Takže nejen že se musím na dvakrát přihlašovat a po každém opuštění stránky klubu mne to odhlásí, tak navíc mne to odhlásí i při prohlížení stránek klubu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Jo přesně, už mě to taky pěkně štve. A aktualizace nikde. Po smazaní cookies mě to přihlasí napoprvé a nasledně mě to po odchodu ze stranky odhlásí, pak se pokažde přihlašuju nadvakrát a to i když si chci třeba přečíst SZ nebo hlášení. Fakt masakr už tohleto, mi hrábne a celý to tady vypnu Citovat
vendelinek Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Tak u mě zatím není problém (ťuk,ťuk,ťuk),jsem převážně na mobilu a stále mě to automaticky přihlašuje, na pc taky ,i když tam jdu jednou za čas Odesláno z Samsung 5 Citovat
parizov Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Já se zatím na PC přihlašovat znovu nemusím. Zato na mobilu, když přepnu z Tapatalku do webu, tak už teď ano i když mám zaškrtnuto automatické přihlášení při každé návštěvě. Naštěstí si všechno pamatuje Google účet a stačí jen zmáčknout tlačítko. Citovat
Laďa Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Na mobilu jsem taky pořád přihlášen. Ale v počítači po vymazání cookies to začalo. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 v situaci, kdy jsem normálně přihlášený, kliknu třeba na FORUM nebo ESHOP (nahoře na stránce) a jsem v tu ránu odhlášený , začalo to tento týden Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Přesně takhle se mi to chová když jdu do SZ Citovat
FrantaCV Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Tak jsem po smršti kritiky na odhlašování jen pro test taky smazal komplet cookies a změna nulová. Po přihlášení zůstávám přihlášený na PC stále - tedy pokud se neodhlásím úmyslně. OS W10, prohlížeč OPERA. Možná bude chyba v nastavení různých parametrů (omezení) v OS nebo v prohlížeči. Citovat
Laďa Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Nastavení v prohlížeči i OS mám pořád stejný. Nic víc než vymazáni cookies jsem neudělal. Citovat
elton Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 Problém, že když napíšu příspěvek a dám Odeslat odpověď, tak mě to odhlásí a musím se znova přihlásit. Po opětovném přihlášení se příspěvek i někdy objeví a taky ne. Docela mě to věžné odhlašování a přihlašování nebaví. Mám už strach něco psát, proto radši nic nepíšu. Citovat
Péťa Odesláno 16. listopad 2016 Odesláno 16. listopad 2016 (upraveno) To je boží Upraveno 16. listopad 2016 uživatelem Péťa Citovat
regius Odesláno 17. listopad 2016 Odesláno 17. listopad 2016 před 18 hodinami, ozzy56 napsal: v situaci, kdy jsem normálně přihlášený, kliknu třeba na FORUM nebo ESHOP (nahoře na stránce) a jsem v tu ránu odhlášený , začalo to tento týden Mě to taky tento týden už párkrát udělalo jak píše OZZY56 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. listopad 2016 Odesláno 17. listopad 2016 Tzn že to dělá 1% registrovanych lidi, tak to je povolena tolerance. Takže jakoby nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.