Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ode dneška se taky automaticky odhlašuji při zavření karty Peugeot klubu. A navíc při přihlášení mě to hodí na níže uvedenou stránku a pak se teprve po odkliknutí této stránky můžu přihlásit. Takže se vlastně nadvakrát přihlašuji.

přihlášení.doc

Odesláno

Doma(W8.1 chrome) jsem smazal kůkýs a začalo mě to dělat taky, v mobilu jsem smazal kůkýs a začalo mě to vyhazovat i v mobilu (android chrome) a v práci jsem nemazal nic a zatím to drží přihlášené... tzn. až v práci smažu kůkýs = končím s moderací :aut :papa

Odesláno

Zdravím mám jen dotaz ohledně zasílání upozornění na email,mám to deaktivované ale chodí mi to stále netušíte někdo co s tím díky Jirka.

Odesláno
před 3 hodinami, Laďa napsal:

Tak ode dneška se taky automaticky odhlašuji při zavření karty Peugeot klubu. A navíc při přihlášení mě to hodí na níže uvedenou stránku a pak se teprve po odkliknutí této stránky můžu přihlásit. Takže se vlastně nadvakrát přihlašuji.

přihlášení.doc

Mam to uplně stejně, už asi tři dny. FF aktualní

Odesláno
V 26. 10. 2016 at 23:18, Schreek napsal:

Uživatelsky bohužel ne. Čemu konkrétně překáží? (zatím to testujeme, možná tu nezůstane)

No, čemu překáží :-) zabírá v některých případech (když jsou vysunuté navigační lišty a zobrazená reklama) kolem 10 % stránky. Což nevím, jak na androidu, ale na ios je absolutně zbytečná, když pro posun nahoru slouží gesto. Pokud by ji šlo vypnout pro ios, tak by to bylo fakt fajn.

Odesláno

Takže nejen že se musím na dvakrát přihlašovat a po každém opuštění stránky klubu mne to odhlásí, tak navíc mne to odhlásí i při prohlížení stránek klubu. 

Odesláno

Jo přesně, už mě to taky pěkně štve. A aktualizace nikde.

Po smazaní cookies mě to přihlasí napoprvé a nasledně mě to po odchodu ze stranky odhlásí, pak se pokažde přihlašuju nadvakrát a to i když si chci třeba přečíst SZ nebo hlášení.

Fakt masakr už tohleto, mi hrábne a celý to tady vypnu:D:D:aut

Odesláno

Tak u mě zatím není problém  (ťuk,ťuk,ťuk),jsem převážně na mobilu a stále mě to automaticky přihlašuje, na pc taky ,i když tam jdu jednou za čas

Odesláno z Samsung 5

Odesláno

Já se zatím na PC přihlašovat znovu nemusím. Zato na mobilu, když přepnu z Tapatalku do webu, tak už teď ano i když mám zaškrtnuto automatické přihlášení při každé návštěvě. Naštěstí si všechno pamatuje Google účet a stačí jen zmáčknout tlačítko.

Odesláno

Tak jsem po smršti kritiky na odhlašování jen pro test taky smazal komplet cookies a změna nulová. Po přihlášení zůstávám přihlášený na PC stále - tedy pokud se neodhlásím úmyslně. OS W10, prohlížeč OPERA. Možná bude chyba v nastavení různých parametrů (omezení) v OS nebo v prohlížeči.  

Odesláno

Problém, že když napíšu příspěvek a dám Odeslat odpověď, tak mě to odhlásí a musím se znova přihlásit. Po opětovném přihlášení se příspěvek i někdy objeví a taky ne. Docela mě to věžné odhlašování a přihlašování nebaví. Mám už strach něco psát, proto radši nic nepíšu.

Odesláno
před 18 hodinami, ozzy56 napsal:

v situaci, kdy jsem normálně přihlášený, kliknu třeba na FORUM nebo ESHOP (nahoře na stránce) a jsem v tu ránu odhlášený :grr, začalo to tento týden

Mě to taky tento týden už párkrát udělalo jak píše OZZY56:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...