Radek Hurvajz Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 před 9 hodinami, Roman Bazi napsal: Tak jsem po delší době zkusil fórum z mobilu. Opera Mini. Tak jsem si nainstaloval Operu mini a všechno mi jede OK, odeslat odpověď mi jde taky, tak nevim teda kde je chyba, ale je to divný Citovat
Schreek Odesláno 2. srpen 2016 Autor Odesláno 2. srpen 2016 Může to byt nějaká starší verze opery nebo problém pouze určitého rozlišení. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 No nejspíš to rozlišení, ale že i dalším to nejde, třeba WERI na iPhonu, tam by mělo být myslim fullHD pokud nemá nějakej iphone z pravěku Zkoušim to na mobilu Samsung Galaxy S3 Neo I9301 a tam je 1280 x 720 S3 kterou uvádí Olda má stejné rozlišení před 3 hodinami, P607Olda napsal: - na Opeře je to viz moje fotky dříve uvedené, tzn. nejsou tam Soukromé zprávy atd. a u vláken nejsou jména posledního přispěvatele, ale jeho obrázek, takže rovněž nepoužitelné. v Opeře si vypni extremní režim uspory dat a možná i blokování reklam. Šetří data a nezobrazí obrazky a ruzne prvky webu. Tohle je o nastavení Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Nainstaloval jsem na YARVIK Opera Mini, vypnul extrémní úsporu, zapnul reklamy. Ikony nahoře (soukromé zprávy, oznamování) fungují. Po přechodu na vlákno je nadpis svisle. Používat Samsung mi nevyhovuje, mám ho trvale v autě jako navigaci. Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 (upraveno) Moje nespokojenost spočívá v tom - proč mám zase něco řešit? Fungovalo to a už to nefunguje, tvůrce tohoto softwaru byl ...slabý. Zase jít do auta, něco instalovat na Samsung... V podstatě, z tabletu jsem sem přestal chodit (asi půlka mého zájmu). Upraveno 2. srpen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 (upraveno) Tak jsem trochu zkoušel a na Opeře Mini to dělá "úspora dat". Když ji vypnu, tak jsou nadpisy správně. Já jsem z chyb na fóru v klidu. Nefunguje to jak má, tak sem prostě chodím méně a méně. Jediné, co mě mrzí je, že procházím jiná fóra a tam nemusím nic hledat, nastavovat, všechno tak nějak běhá bez zbytečností, vše se zobrazuje jak má. Tak asi tak. A chci hranatý avatary, jinak končím s ŘČ Upraveno 2. srpen 2016 uživatelem Roman Bazi Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Tak jsem si nepomohl. Když vypnu úsporu dat, nadpisy jsou správně, ale zase nemám nahoře lištu s - "hledání, nepřečtený obsah, přihlášení" Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 Na staré Opeře jsou nadpisy v pořádku, vodorovně, ale nejsou tam ta tlačítka Soukromé zprávy. A v nastavení není položka Úspora dat, ani Blokování reklam. Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2016 Odesláno 2. srpen 2016 (upraveno) Jen pro info: Opera mi opakovaně nabízí stažení Opera Max, prý to bude všechno lepší. Když to přijmu, tak se minutu stahuje a pak napíše Zařízení není kompatibilní s touto verzí. A za deset minut mi to nabízí znova. Upraveno 2. srpen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Laďa Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Na telefonu mám prohlížeč explorer na něm vše v pořádku. Dokonce oproti starší verzi můžu i hodnotit příspěvky. Citovat
parizov Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 V mobilu (Xperia, Android) mám Chrome. Je to předinstalované a nejde ani odstranit. Tady se zobrazuje vše OK. Stejně používám ale Tapatalk, už kvůli černému pozadí. Notebook (pořád W7, Explorer) a taky spokojenost... Citovat
FrantaCV Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 před 13 hodinami, P607Olda napsal: Jen pro info: Opera mi opakovaně nabízí stažení Opera Max, prý to bude všechno lepší. Když to přijmu, tak se minutu stahuje a pak napíše Zařízení není kompatibilní s touto verzí. A za deset minut mi to nabízí znova. To se týká opery na PC nebo v mobilu? Pokud jde o PC mohu poradit. Citovat
P607Olda Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 (upraveno) V tabletu YARVIK, má android (aspoň myslím, ono to tam není napsáno). Takže vlastně existuje Opera (stará, bez označení), pak Opera Mini a Opera Max. Taky dobré - asi bych měl každou nainstalovat (na YARVIK i na SAMSUNG), vyzkoušet všechna kombinace nastavení co se týká reklam a úspory dat. Krom toho existuje ještě Chrome, Dolphin, a vestavěný prohlížeč Androidu. Taky bych je měl všechny vyzkoušet. A to všechno kvůli tomuto fóru, protože někdo tam použil nějaký kód, který řadí písmo pod sebe. Anebo, předchozím pisatelům Laďa a parizov, udělat nabídku, jaká se neodmítá (20 000?) aby mi prodali mobil, na kterém fórum funguje. Upraveno 3. srpen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
radim.1008 Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Za dvacet ti prodám svůj. Není možnost odejít od Opery a používat jiný prohlížeč? Podle mě to dělá ona jako taková. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 No Opera to asi bude dělat, ale proč to teda nedělá Opera mini mně v Samsungu S3 Neo? Ve Firefoxu a default prohližeči v Samsungu S3 Neo mam všechno v pořádku, zkoušel jsem to několikrát. Pravda, nějaká omezení v mobilním zobrazení jsou, ale to beru jako normalní, je to jen mobilní zobrazení, když chci normalní funkce zapnu si plnou verzi Citovat
parizov Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 [emoji1] ten můj už je asi kvůli stáří neprodejný. Zkus to Chrome... Citovat
P607Olda Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 (upraveno) Jo, vestavěný prohlížeč funguje. Akorát načtení trvá asi 5 x tak dlouho, než na Opeře. Takže přechod na jinou stránku asi 30 sekund. A tlačítko zpět znovu načítá stránku, takže dalších 30 sekund. Na Yarviku jsem tento vestavěný prohlížeč od začátku zavrhl jako nejnešikovnější. Seznam i další weby normálně prohlížím na Opeře, pro Peugeot musím přejít na vestavěný prohlížeč. Oprava tohoto fóra se zřejmě neplánuje, přestože i jiní mají stejný problém (název vlákna svisle). Mmch, když si teď nainstaluju Chrome, a dejme tomu ho zprovozním, za jak dlouho se plánuje změna fóra? Stojí to za to? Upraveno 3. srpen 2016 uživatelem P607Olda Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 Já jiný prohlížeč instalovat nebudu. Operu používám už 7let na všech zařízeních. Vyhovuje mi. Ostatní stránky a fóra na ní fungují dobře. Nemám důvod ji měnit. Citovat
vendelinek Odesláno 3. srpen 2016 Odesláno 3. srpen 2016 tak já převážně jedu v mobilu,žádnej zázrak jen Nokia lumia ,mám operu w8,a funguje docela slušně,když nebudu mluvit o špatným signálu když jsem v práci,souhlasim s Radkem jak to popsal odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.