Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 13 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Do které sekce konkrétně??

Celé položka Inzerce je "šedá"  - nedá se rozkliknout. Pokud jsem to pochopil správně, že se inzerát zakládá přes to nahoře 

"+ Vytvořit" 

Odesláno

Musiš otevřít sekci kam chceš inzerát vložit a to přímo v inzerci, tam klikneš nad tematem na pole Založit nové téma, právě kvuli omezení na 50 přispěvků a schvalování je to přes tlačítko + Vytvořit šedé.

Odesláno (upraveno)

Název na tabletu je taky na výšku.

Hledání: snažil jsem se najít svůj příspěvěk v tomto vlákně

Zadával jsem do hledání P607Olda štítek pak také P607Olda štítku, ale toto vlákno mi to nenašlo. Slovo štítek se v něm vyskytuje v mém příspěvku, u konce vlákna.

Jak mám správně hledat?

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Mne to proste neda.

Nadpis tohohle vlakna je hezky,

Jen bych dodal.

Cele nove forum je jedna obrovska chyba !!!!

Uz sem ani moc nelezu protoze to na co si clovek zvykal ve verzi pred touhle je zrazu pryc a prisla era nesmyslu.

Pokud se chci divat na prispevky za poslednich par hodin a podivam se na nejaky tak uz ho potom nevidim a musim jedine odskrtnout stav a zmenit z neprectene na vsechny.A kdyz opet aktualizuji stranku tak zas musim menit stav.......:myslim

POkud clovek chce odpovedet na vic SZ po sobe tak ne.........nejaky ,opravdu BLBEC, musi zmenit ze clovek musi mezi odpovedi cekat.

Takove veci vymysli hotentot s mastnou hlavou ktery nema nic jine na praci jen sedet na zadku za PC a cpat do sebe koblihy.

Odpovedet nemusi nikdo protoze do toho vlakna uz nepolezu moc...:D 

Jen jsem chtel napsat svuj nazor,protoze jsem schvalne cekal jestli se to opravi nebo ne.No cekani bylo marne.

Odesláno

Ono těch věcí, které nějak zlobí bude asi stále dost, ale za sebe můžu říct, že už si to asi víceméně sedlo. Na fórum lezu takřka výhradně z mobilu, což byl problém na začátku, taxem si to na PC nastavil (vlastní filtr streamů/vláken) a šlape to celkem slušně, občas výpadek, občas mě to "samo" odhlásí (možná chyba telefonu) a častěji občas je to náchylné na pomalé načítaní/nenačtení, asi kvůli pomalé odezvě při horším signálu. Předchozí fórum mi tak citlivé nepřišlo :myslim Ale jak říkám, nakonec si toto nové fórum pro moje potřeby tak nějak sedlo a naučil jsem se ho používat způsobem, který mi umožňje fungovat - v některých ohledech lépe než doposud, v jiných hůře. Změna je život...  :papa A díky Vám, kteří se tomu dle svých možností věnujete (resp. musíte věnovat), aby to tak nějak fungovalo :super

Odesláno (upraveno)

V 26. července 2016 at 21:36, straki007 napsal:

Mne to proste neda.

Jen bych dodal.

Uz sem ani moc nelezu protoze to na co si clovek zvykal ve verzi pred touhle je zrazu pryc a prisla era nesmyslu.

Pokud se chci divat na prispevky za poslednich par hodin a podivam se na nejaky tak uz ho potom nevidim a musim jedine odskrtnout stav a zmenit z neprectene na vsechny.A kdyz opet aktualizuji stranku tak zas musim menit stav.......:myslim

POkud clovek chce odpovedet na vic SZ po sobe tak ne.........nejaky ,opravdu BLBEC, musi zmenit ze clovek musi mezi odpovedi cekat.

Takove veci vymysli hotentot s mastnou hlavou ktery nema nic jine na praci jen sedet na zadku za PC a cpat do sebe koblihy.

Jen jsem chtel napsat svuj nazor,protoze jsem schvalne cekal jestli se to opravi nebo ne.No cekani bylo marne.

A ty bys obětoval 400 hodin svýho volnýho času jako ChouLu..? A seděl za PC a cpal do sebe koblihy..?! 

klikej...  !!! proto tu myš ňákej hotentot vymyslel... Já taky roluju po skle a nedržkuju... !

Tak asi dělá něco jinýho zrovna no.. 

Bazi - taky sem v tomto stadiu :D ale rozvíjí to smysl čtení... Bez mezer je to někdy dost úsměvný.. :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
V 26. 7. 2016 at 21:36, straki007 napsal:

Mne to proste neda.

Jen bych dodal.

Vedle nadpisu Nepřečtený obsah je zašktávátko, klikneš na něj po nastavení a ono zezelená, možná se ještě zeptá jestli chceš uložit nastavení jako výchozí, a potom to už tak nastavený zustane.

Screenshot 2016-08-02 11.45.05.png

Odesláno (upraveno)

Ad Roman Bazi: taky jsem na tom stejně.

Už je to taková beznaděj. Fórum funguje špatně, argumentem na obranu je, že někdo nad tím seděl 400 hodin. Pak se k tomu přidá další člen, že je to sice blbě, ale je to všechno v pořádku. Nějak se ten počítačový svět vyšinul.

Mně to na tabletu funguje takto:

- na prohlížeči Androidu jsou nadpisy svisle

- na Opeře je to viz moje fotky dříve uvedené, tzn. nejsou tam Soukromé zprávy atd. a u vláken nejsou jména posledního přispěvatele, ale jeho obrázek, takže rovněž nepoužitelné.

Nejhorší je právě fakt, že už se to bere jako normální, že software nefunguje, ten, kdo ho zavedl, k tomuto problému mlčí a někteří usměvaví členové si libují, jaká je to sranda. (V jednou příspěvku mě zde oslovil Schreek s otázkou, v čem je problém a když jsem odpověděl, tak už žádná reakce.)

Odesláno

Oldo promin, ze už jsem nereagoval. Mám teď v práci špičku a nejsem schopen to dořešit. Dej tomu chvíli čas, rozhodně to takto nehodlame nechat, jen ted máme všichni prostě důležitější věci na práci.

Odesláno

Na všem špatném si najdu vždycky něco dobrého.. Mám tak veselejší a šťastnější život.. Omlouvám se.. :) Rozhodně lepší, než si furt jen stěžovat a bejt bubák..

Neříkám, že je to v pořádku, ale věřím, že jednou to bude v pořádku..! :papa

Odesláno

Jj Weri, připomněla jsi mi pana Wericha - resp. jeho výrok: "Na všem špatném je třeba vidět něco dobrého. Tak třeba, když někomu shoří střecha nad hlavou, tak si řeknu: Alespoň se jednou pořádně ohřáli." :aut

Odesláno (upraveno)

No taky postoj. Sice nebudeme mít střechu, ale je léto.

Weri: kolik upgradů se budeš usmívat, i když jsou pokaždé k horšímu? Windows nám to předvádí už mnoho let, počítači se zabývám asi od roku 84 a ty upgrady většinou přinesou komplikace. Takže pro mne je toto už asi 20-tá změna, z nichž byla asi tak jedna k lepšímu (Windows XP) a ostatní zbytečné a obtěžující.

Pokud i ve své práci považuješ nedokonalost a chyby za veselé a nezávadné... Na ohlé blatníky je pojišťovna, na zranění lékaři, fakt dobrý veselý postoj.

Nadpisy nasvislo - myslíš, že se to upraví samo? ( ale věřím, že jednou to bude v pořádku..!  )

Zvláštní je, že první týdny byly nadpisy OK, a pak někdo provedl zlepšení a nadpisy jsou svisle.

Nechápu, proč bych se měl usmívat, když je něco špatně - trvale a už bez vyhlídky na zlepšení. To mi připadá takové ujeté až násilné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...