Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@radim.1008 na bindr to není jak chytit. 

@ozzy56 šroubek max na spojení té kulaté příruby, ale není tam místo. Strčím tam jen dlaň na plocho a prstíky s těmi trubkami zápasím...

Odesláno

Ja to na svem omotal elektrikarskou paskou (ten vnitrni dil toho spoje z venku), cimz se zmensila vule v tom spoji, resp. tam ted zadna neni, a drzi to uz nekolik let vzdy az do dalsi vymeny filtru. Vsechny tyhle spoje az k filtrboxu jsem takhle "vymezil". 

Odesláno

Ještě taková otázka. Ten čtvercový konec co přijde do sání - je třeba to kolínko při výměně filtrů demontovat? Že bych ho připevnil trochu permanentně...:myslim

Odesláno

Tak to je dobře. Mám v práci takové super elastické, gumové a lepivé těsnění, kterým bych to fixnul... až potuním ten kruhový konec kolínka :mrk

Odesláno

Další důkaz, že všechny "kurvítka" na francouzských autech jsou nefrancouzské :D Taky se nám to na 308 klepe, jak ratlík a je to stažené drcpáskou :roll Jednou mi rupnou nervy (a že k tomu nemám vždycky při výměně vzducháče daleko) a slepím to Mamutem :aut 

Odesláno

Zítra to vyškubnu a podívám se na to podrobněji...

@Péťa ještě že to francouzi neobjednali třeba v německu, to by to nestálo 1408,- ,ale 3499,- 🙃😂

Odesláno (upraveno)

Pokračování v zimním "tunění" Bobíka. 

Začal praskst chromový plast na kouli řadicí páky. Výměna za čínu zdarma - neseděl rozměr výšky plastu. Po menším ořezání a obroušení jako nové. :super

20200203_165058.jpg

20200203_164844.jpg

20200203_172130.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
  • O 4 týdny později...
Odesláno

No ještě je vidět pootevřený kufr, do kterého jsem narval gumy na 5008, které jsem nakládal u tchána na kterého jsem čekal cca 10 minut a parkoviště, jak je vidět je přeplněné a nedalo by se ulicí projet, kdyby někdo chtěl. Tadá - jak jsem to hezky okecal...:aut

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Ty přední kotouče maj nějaké rýhy...nebo se mi to zdá? :myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...