Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Na zimních Sava Eskimo HP2, po STK, rozvodech a oleji

Recommended Posts

Odesláno

No taky se mi začal loupat lak pod zadním oknem, ještě to ale nerezlo. No a nárazník byl už docela poškrábanej. Pak se o mne zastavil prádelňář s ivecem, zadní dveře ni promáčkl, nárazník rozštípl. Tak mám zadní dveře i nárazník nový a na účet pojišťovny. Ale lištu dávat nebudu, dal jsem školení rodině, jak se nakládá kufr 🤣

Když jsem četl v názvu "...politej komplet zadek barvou", myslel jsem, že jsi dopadl jako já v únoru (vylitej bílej Dulux, 10kg v kufru) nebo kolega v práci předevčírem (25kg bílého primalexu v kufru). Tak je príma, že to máš "politý" to správnou barvou👍

Odesláno

:D Tenhle scénář s barvou mě ani nenapadl. :DBylo to s menšími komplikacemi ze strany lakovny, kdy napoprvé úplně nedopadl odstín nárazníku, ale nakonec se snad povedlo. :myslim

Okno je nalepeno o něco výše, aby mohla voda pěkně ven a nedržela se ve spáře. 

• O 5 týdnů později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Politej komplet zadek barvou, vyměněn olej
  • O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsme zpátky. :fnuk Cesta zpět ubýhala dobře až tradičně na chorvatsko/slovinské hranice, kde jsme proskákali dvě hodiny a asi půl hodinky na slovinsko/rakouských. 

IMG_20220811_191257.jpgIMG_20220812_095548.jpgIMG_20220812_160455.jpgIMG_20220812_201635.jpgIMG_20220813_021623.jpg

A aby to nebylo tak skvělý, tak se začala ozývat nejspíš pravá stabilizační tyčka nebo něco jiného. :myslim:nevim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže to klepání byla opravdu pravá tyčka. :) A nejenom ta. :roll:bacha Levá nešla povolit, tak se vyměnila taky. :DJeště utržený dva silentbloky a zbylé dva natržený. A k tomu volnější oba spodní čepy. :roll Vše vyměněno za Lemforder.

• radim.1008 changed the title to Peugeot 5008 1.6HDi 82kW z Ria de Žambéra - Politej komplet zadek barvou, vyměněn olej, přední náprava po opravě
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Jak se vyndává přední světlo? :bacha:bacha Ruce rozedřený, klouby servaný, žárovka denního otočená, ale ta sv.ně tam pořád drží. Přístup úplně na 💩. Vergluju s ní přes malou ráčnu s torxem a ani boha. :roll

IMG_20220925_102933.jpg

Odesláno

Zanadávat si, dát si pauzu a chvíli jít dělat něco jiného (umýt cabrio) pomohlo. :roll Žárovka je venku, ale tím jsem skončil. Protože mám PW24W, ale potřebuji PH24W. :roll:D

IMG_20220925_113010.jpg

IMG_20220925_113710.jpg

Odesláno

Za co se mi mstí? :bacha:myslimPo odemčení a odklopení zrcátka se zastavilo až v téhle poloze. Co s tím? Motorek? :myslim Když ho zastavím rukou v otevřené poloze, tak má menší hrk. :roll

IMG_20220925_135042.jpg

Odesláno
před 20 hodinami, jarokare napsal:

Až to budeš dávat zpět , tak tu modrý těsnění namaž , příště to půjde samo :)

To bude za 5 let 🤣

AÁ taky jsem si to myslel, když jsem poprvé vyndával, máznul jsem všechno lithiovkou a pak vytřel dočista dočista. No při druhé výměně jsem zápasil stejně. Napadlo mne jedině něco lepivého na konec toho torxu.

Odesláno
před 21 hodinami, radim.1008 napsal:

Za co se mi mstí? :bacha:myslimPo odemčení a odklopení zrcátka se zastavilo až v téhle poloze. Co s tím? Motorek? :myslim Když ho zastavím rukou v otevřené poloze, tak má menší hrk. :roll

Tohle jsem řešil cca 6 měsíce zpátky... tentokrát se neotevřelo. Jedině koupit celé nové. Chvilku jsem jezdil, že bylo zalepené páskou otevřené, ale nakonec koupil nové... ale ta cena 🥴

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...