Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten test se mi docela libi. Jen me trochu mrzi, ze tam nemeli i tu 1.6 naftu. Nesouhlasim s tim, ze to bude podobne jako ten trihrnek. Ten je mi proste do takovyho auta jako pest na oko.

Odesláno
Lidi neblázněte.Všechno je to fejk a reklama na Peugeot. Není to 4x4, takže ve skutečnosti by s tím takhle jet nemohl aniž by zapadnul nebo vyletěl z cesty:bojim 
S tou 1,2 ve 4 lidech dosáhnul rychlosti 100km/h??? Další podvod. Vždyť ten motor by se při té zátěži rozpadnul a kleknul už při sedmdesátce :aut  

Ty srando. :D
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 23. 10. 2017 at 10:03, Mojo2 napsal:

ten test se mi docela libi. Jen me trochu mrzi, ze tam nemeli i tu 1.6 naftu. Nesouhlasim s tim, ze to bude podobne jako ten trihrnek. Ten je mi proste do takovyho auta jako pest na oko.

Nesouhlasit můžeš, ale ono to tak opravdu bude:papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

A jak někdo může napsat, že na zasněžené cestě mu chybí pohon 4x4 a že to kolečko AllGrip nezachrání. A na druhou stranu nezapomene poznamenat rivala ve třídě od Škodovky, který nemá digitální přístroje. To ta reklama musí být opravdu nacpaná všude? Že mi lezou krkem ty na nejlepší a nejkvalitnější český auta jsem si už zvykl...

Odesláno
A jak může to hovado napsat - "Většina z vás má zřejmě model 5008 zafixováno v paměti jako nevzhledné a nepříliš podařené MPV." :bacha

Asi se té většiny ptal. Tím pádem spadáme do menšiny. :D Hodnocení designu toho a onoho je podle mě jen na daném hodnotiteli. Každému se líbí něco jiného.
Odesláno

domácí novináři všude v Evropě prosazují místní značky, v D nebo F tomu není jinak, s tím asi nic nenaděláme :myslim

ale můžu napsat, že mě to u škodovky už dost sere :P, hlasuju tak, že ji nekupuju (jsou to jinak dobrá auta)

Odesláno

z mého pohledu patří 5008 k tomu povedenějšímu mezi MPV i když jsou hezčích (S-MAX, zafira tourer, nové C4GP, MB třídy R, i nový grand scenic, nebo nádherný nový espace). Hrůzy do folcvágnu tam ale nepatří úplně jedno, od které koncernové značky. Možná vybavené, dejme tomu praktické, každopádně ošklivé.

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...