Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Upozornit, dát flastr, označit za spammera a jít pro dnešek spát :D

Odesláno

Obráceně? Jako,že je na pravo a ne na levo? 

Co si vybavuji, tak se dají budíky individuálně přizpůsobit...

Pro @mr.pecoun nechápu, proč to dáváš do vlákna Naše káry, když to máš jen půjčené a není to Tvoje? :D

Taky bych mohl založit téma "Nová 5008" a hodit sem tuhle fotku GT s kterou jsem jezdil :D

20170524_160649.jpg

Odesláno
před 7 hodinami, Péťa napsal:

Mě taky přijde obráceně - "proti směru hodinových ručiček" ;)

A jaká norma říká, že se musí točit po směru hodinových ručiček? :P Navíc, jak si zvykneš na "head-up", tak tě přestane bavit luštit ručičky na přístrojovce. Zvlášť u automatu ;)

Odesláno

tak nová 5008 head-up nemá, ale vůbec to nechybí. Ty budíky nad volantem jsou super. To že ručička otáčkoměru jde proti směru hod. ručiček mi nikterak nevadilo, když už jsem se na otáčky podíval, tak pouze na hodnotu a ne na to jak jak běhá ručička. Jinak svezení moc příjemné, za mě :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

dle fotek..je to automat......... takže otázka....musí se pro aktivaci ručního řazení pomocí pádel pod volantem nejprve vždy zmáčknout tlačítka M na páce ( umistněné dost nepoholně)......... a nebo stačí rovnou zmáčknout páku na řazení nahoru/dolu a ono to automaticky skočí do režimu manuálního řazení ?

Pokud jseš v Manuálu.......... skočí to po urč. čase zase samo do automatu ?

Díky

Ota

Odesláno

Podle mě co si pamatuji z Emotion Day, tak to funguje stejně jako roboticka převodovka ve staré 5008.

Jedeš v automatu a pádlama si řadíš jak potřebuješ a pochybuju, že by to "samo" skočilo z5 z manuálu do automatu...:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...