Přejít na obsah

Jirous

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Cheb
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Smutno

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    pc.servis@volny.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jirous's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

11

Popularita

  1. Ahoj Ten to problém mam taky risk of particle filter clogging see handbook. Dia nic vše bez chyby. Čerpadlo na tu močovinu nebo co to tam stříká funkční (v nádržce 2,5l). Ucpaný FAP na 38%. Najeto 170.000 km. Regeneraci FAP filtru to dělá po 1000 km. Jak zruším tu hlášku s tím vykřičníkem (risk of particle filter clogging see handbook).
  2. Zdravím, Mě to zadýmení jak píše ceskolipak udělala i original žárovka denního svícení. Takže je to fuk co se tam dá. Je fakt že originál jsem měl 5 let teď tam mám zas originál 2 roky a svítí pořád . Jo a stála mě 320,-Kč. Koupil jsem dvě tak mám ještě jednu do rezervy .
  3. Jirous

    Nejhezčí kola na 5008mičce

    Ahoj Mám taky 1.6HDI a TP mám napsaný 18". Po přezutí na zimaky taky hodím foto mám je na černých discích. Letní mam to co má Honza7.
  4. Jirous

    WIP NAv

    Ahoj, Taky jsem si stáhl a nainstaloval mapy z BMW na rok 2018-2 je to cela Evropa. Vše šlape tak jak má.
  5. Jirous

    Držák na nápoje

    Díky za pochvalu Držák je z pertinaxu tl.:1,5mm do něj je díra na kelímek. Kelímek je z kovu vysoustruženej krasně drží teplo i chlad. Trošku je osazenej, aby nepropadl. Přinasouvaní to prohnu a zaskočí to do drážek , takže se to dá celé posouvat dopředu a dozadu. Jinak jeto nastříkaný na černo. Toť vše
  6. Jirous

    Držák na nápoje

    Ahoj, Taky přidám pár fotek na nápoj mezi sedačky. Sice jen na jeden nápoj, ale na druhy je vzadu tak proč na dva. Držák je posuvný a dokonce i dovnitř do přihrádky se dá bez problémů něco dát.
  7. Ahoj , Tak já teď nevím když vidím ty fotky takhle pěkně za sebou, tak ten můj názor v mém příspěvku je ještě dost slabý. Copak to nevidíš Peugeot je elegance sama ten scenik A panoramatické okno mám taky a souhlasím s pavelu96
  8. Ahoj , Nevím co řešíš viděl jsi Renault grand scenic hnus a ještě k tomu Renault takže pořad v opravě. No, ale jestli chceš trávit život opravami a ne ježděním tak jdi do auta které jezdí na p................
  9. Ahoj, Super práce otojanicek !! Za mě hodnotím kladně. Moc pěkný. Ale ti co už navigaci mají, tudíž ten display vepředu mají smůlu škoda ho .
  10. Jirous

    Držák na nápoje

    Ahoj To je pěkný, ale Peugeot 5008 má ty schránky šikmo. Myslíš že by to nevadilo?
  11. Ahoj Tak se to téma zvrhlo úplně jiným směrem . Otázka byla jestli někdo neví jak dodělat automatické rozsvěcení dálkových světel. Měl jsem namysli nějaký modul. Nikde na netu jsem nic nenašel. Tak kdyby někdo věděl ať hodí odkaz. Já mám zkušenosti z Mazdou 6 a tam to nemá chybu. Hold Japonci ti to asi umějí. (samozřejmě na Mazdě je to origoš) Scratch ta chalupa je jak od J.Lady .
  12. Ahoj, Měl jsem odpojenou baterii asi tři dny a nezaznamenal jsem žádný rozdíl. Myslím že nastavení musí zůstat stejný i po delším odpojení baterie.
  13. Já myslel nějakou dodělávku nějaký modul s kamerou či něco podobného. To že to nemám nebo že to nejde aktivovat vím
  14. Ahoj Nemá někdo ponětí jak dodělat Automatické rozsvěcení a přepínání dálkových světel ?
  15. Jirous

    Vysokotlaká regulace

    Ahoj Oprava asi dopadla dobře . Mám najeto 2.500 km a zatím v pohodě.
×
×
  • Vytvořit...