Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jsem tedy zvědavý kdo z vedení přijede na celý sraz. Čekal jsem,že mě vedení na srazu podpoří a pomůže,tak,jak to bývá na ostatních srazech :roll

Už z toho začínám mít smíšené pocity :myslim:papa

Odesláno

Pepito vedení když sraz nepořádá tak se organizátorům to srazu nikdy nepletlo, maximálně když organizátoři o to stáli tak se dělal nějaký miniproslov na uvítanou .

My si srazy které neděláme chceme i užít :D jinak by nás to zachvilku to srazování přestalo bavit.

Nebo jakou pomoc máš namysl?

Odesláno

Mám na mysli morální podporu když dělám sraz poprvé,ale věřím,že to zvládnu :myslim

Chápu,že máte i svoje aktivity a rodiny,ale přišlo mi to líto,že pravděpodobně přijede "jen" @radim.1008 aspoň v sobotu. Asi jsem moc sentimentální :mad::papa

Odesláno

Ale ale Pepito dostává předsrazovou horečku :D Kliiid Pepito, dyt sem říkal, že pokud to jen trochu půjde, tak určitě dorazim. Při mé práci nemohu plánovat tak dlouho dopředu, bohužel.... 

Odesláno

Pepito, klídek, Je to sice už nějaký ten pátek a sraz, který jsem si troufl uspořádat byl jen na sobotu, byl jsem tedy ušetřen poezie zajišťování ubytování, ale i tak si troufnu říct, že to zvládneš. Mě tady tehdy pomohla Luciferka a Pe.Tr přivezl nějaké pomůcky do soutěže (kužely apod) a nějakou tu cenu pro vítěze. Nějaké ceny jsem doma vyškrábnul a něčím se pochlubila Luciferka. Taky jsem z toho měl nervy, ale dopadlo to OK. Přiložil bych ruku k dílu, ale přece jen to mám k Tobě trochu z ruky. Takže pokud Tě napadá něco, s čím bych pomohl takto na dálku, tak neváhej a napiš ať nezůstane jen u té tabulky k přihlášení.

Odesláno
před 23 hodinami, Pepito napsal:

Už se mi někteří nabídli a jejich nabídku určitě využiju :papa

@Pepito jsem srazový začátečník, ale pomocnou ruku ti také podávám . . .:cool:

Odesláno

Pepito rád také přiložím ruku k dílu a pomohu se soutěžemi ;) Nějaký ten sraz už jsem odjezdil, takže mám představu, co to obnáší. Dej vědět.

Odesláno

Myslim, že ať oslovíš s pomocí kohokoli z nás, tak udělá co bude v jeho silách... :) mám to sice dost z ruky.., ale o tom to přeci není... - nejsme jen fórum.... ;) 

Odesláno

Placení na místě je po domluvě ve výjimečných případech. Náklady na sraz se hradí z klubového účtu. Ono i vyúčtování srazu je potom trochu jednodušší, když nemusíš myslet na peníze, co jsi dostal jako pořadatel keš na ruku.
Ať si to@Pepito rozhodne. :papa

Guest Scratch
Odesláno

ja ti pepito taky muzu pomoci. Vezmu Forda, lano a muzu odtahat ven z arealu vsechny ty pezooooty :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...