Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, Schreek napsal:

Vážení přátelé a kamarádi potřeboval bych někoho z Vás zneužít k transportu několika krabic na sraz, aby tam byli v pátek co nejdříve...

Není toho moc, ale organizátoři to potřebují ještě než se tam všichni nahrnete ;)  Neměl by  někdo cestu kolem?

Vyzvednutí Odolena Voda kemp Jordán kdykoliv ;) Případně jsem po večerech schopen někam poblíž dovézt... 

Hele, řikala @Weri 605 že to vezme, někde v druhým vlákně se domlouvala s Choulákem

Odesláno
před 36 minutami, Tommans napsal:

Natáhneme slacklinu na chození mezi stromy nebo tak ;-)

nebo na vozeni deti :D

ale mam 115 kg :D

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Hele, řikala @Weri 605 že to vezme, někde v druhým vlákně se domlouvala s Choulákem

domlouvala se i s @Schreek na kafi a asi z toho teda seslo :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 1 hodinou, Tommans napsal:

Ještě mě napadlo že ba se dala udělat nějaká aktivita s lanama přímo v kempu mezi stromama ;-) Pro účastníky srazu a jejich potěr ;-)

Dobrý nápad,na místě probereme možnosti :papa

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

No jestli to ma @FrantaCV pri ceste tak nemusim.. jela bych pro to z Prahy.. a buh vi, jestli pojedu Rakvickou.. jestli nedam dohromady ty brzdy pojedu 607 nebo 106 (ktera nema D znamku).. :)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)

To samé platí pro mne - trochu z ruky, ne moc cca 25 km :mad: , ale pokud pojede @FrantaCV okolo, tak jsem rád, že nemusím.  :super

Kdybys to @Schreek mohl popovézt do Práglu - tak to by se mi líbilóóó :potlesk. Ale muselo by to být do čtvrtka do večera.

Kdyby to mělo s @FrantaCV nějak selhat, tak pro to při nejhorším zajedu až k tobě  :o  Zas taková tragédie to není, jen ten provoz . . .   :bacha

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

No já budu vyrážet cca po 9 hodině ( v servisu kam bohužel v pátek ještě musím mají až od 8,30 a než to vyřídím je 9 + cesta přes Prágl ) :roll

Ale jak jsem psal, když by to mohl Schreek popovézt do Práglu, tak není problém to do čtvrtka naložit a v pátek bych tam snad do oběda , max do 13 hodin byl (dle provozu) :myslim

Odesláno
před 12 hodinami, Pepito napsal:

Bylo by dobré,kdyby ty věci dorazily do Mohelnice do oběda,nebo i dřív.Budu tam od 10:00 :papa

To asi kluci teda nemůžu stihnout... Když vyrazim z baráku po 10h kuli ucpaný D1.., tak v Odole budu v 10:45.. Pak zpět na D11.. 11:15 - 12:15 Hradec a Mohelnice když to pojede tak cca dojezd 13:15 - 14h... :( Přičemž teda eště: kde mám jako oběd..? ;):D 

Odesláno (upraveno)

@Schreek neuvidis se s @ChouLu ? Zaslechl jsem, ze se nekde pohybuje ve Kbelich, tak by mi to mohl hodit do Satalic do prace a tady si to @Weri 605 nebo @Klemoň mohou vyzvednout :)

edit: nebo je jeste jedna varianta, kdyby se to veslo do kufru 52LITRU, tak ve ctvrtek jsem v praci na motorce, tak to muzu stahnout na motorce od Schreeka do Prahy. No ale ted jsem se na to lepe podival a to se asi na motku nevleze :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Informace možná ne zcela důležitá: Jak na recepci tak v restauraci je možná platba kartou (VISA, MC, EC ....), není tedy třeba s sebou vozit hromadu "Kulatých".

Sorry za :xvulpokud už tady někde tato informace proběhla a jen jsem jí přehlédl.

Odesláno

Trochu mimo téma, ale někoho by mohlo zajímat, že zrovna tento týden probíhají v Olomouci Dny evropského dědictví. Znamená to hlavně, že v sobotu a neděli jsou otevřeny a zdarma zpřístupněny některé kostely, muzea, galerie a jiné kulturní památky, které jsou často jindy nepřístupné. Více informací zde: http://ded.olomouc.eu/#pamatky. Kdo tedy nepoleze na skály může se při zpáteční cestě stavit za nějakou památkou v Olomouci (seznam památek zde: http://ded.olomouc.eu/wp-content/uploads/2017/09/zpristupnene-pamatky-ded-2017b.pdf).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...