Radek Hurvajz Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 před 8 hodinami, Schreek napsal: Vážení přátelé a kamarádi potřeboval bych někoho z Vás zneužít k transportu několika krabic na sraz, aby tam byli v pátek co nejdříve... Není toho moc, ale organizátoři to potřebují ještě než se tam všichni nahrnete Neměl by někdo cestu kolem? Vyzvednutí Odolena Voda kemp Jordán kdykoliv Případně jsem po večerech schopen někam poblíž dovézt... Hele, řikala @Weri 605 že to vezme, někde v druhým vlákně se domlouvala s Choulákem Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 před 36 minutami, Tommans napsal: Natáhneme slacklinu na chození mezi stromy nebo tak ;-) nebo na vozeni deti ale mam 115 kg Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 (upraveno) před 21 minutami, Radek Hurvajz napsal: Hele, řikala @Weri 605 že to vezme, někde v druhým vlákně se domlouvala s Choulákem domlouvala se i s @Schreek na kafi a asi z toho teda seslo Upraveno 4. září 2017 uživatelem Scratch Citovat
Tommans Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Před hodinou, FrantaCV napsal: před 7 minutami, Scratch napsal: nebo na vozeni deti ale mam 115 kg Vpoho, nosnost je 2 tuny :-D Citovat
Pepito Odesláno 4. září 2017 Autor Odesláno 4. září 2017 před 1 hodinou, Tommans napsal: Ještě mě napadlo že ba se dala udělat nějaká aktivita s lanama přímo v kempu mezi stromama ;-) Pro účastníky srazu a jejich potěr ;-) Dobrý nápad,na místě probereme možnosti Citovat
FrantaCV Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Katovskou smyčku jsem se naučil. Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 (upraveno) před 3 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Hele, řikala @Weri 605 že to vezme, někde v druhým vlákně se domlouvala s Choulákem No jestli to ma @FrantaCV pri ceste tak nemusim.. jela bych pro to z Prahy.. a buh vi, jestli pojedu Rakvickou.. jestli nedam dohromady ty brzdy pojedu 607 nebo 106 (ktera nema D znamku).. Upraveno 4. září 2017 uživatelem Weri 605 Citovat
Klemoň Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 (upraveno) To samé platí pro mne - trochu z ruky, ne moc cca 25 km , ale pokud pojede @FrantaCV okolo, tak jsem rád, že nemusím. Kdybys to @Schreek mohl popovézt do Práglu - tak to by se mi líbilóóó . Ale muselo by to být do čtvrtka do večera. Kdyby to mělo s @FrantaCV nějak selhat, tak pro to při nejhorším zajedu až k tobě Zas taková tragédie to není, jen ten provoz . . . Upraveno 4. září 2017 uživatelem Klemoň Citovat
Pepito Odesláno 4. září 2017 Autor Odesláno 4. září 2017 Bylo by dobré,kdyby ty věci dorazily do Mohelnice do oběda,nebo i dřív.Budu tam od 10:00 Citovat
Klemoň Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 No já budu vyrážet cca po 9 hodině ( v servisu kam bohužel v pátek ještě musím mají až od 8,30 a než to vyřídím je 9 + cesta přes Prágl ) Ale jak jsem psal, když by to mohl Schreek popovézt do Práglu, tak není problém to do čtvrtka naložit a v pátek bych tam snad do oběda , max do 13 hodin byl (dle provozu) Pepito ohodnotil 1 Citovat
kloupec406 Odesláno 4. září 2017 Odesláno 4. září 2017 Lidi kolik vás vyráží z Brna že by sme se nějak sešli a vyrazili s velkým konvojem osobáků Citovat
KoudaK Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 @kloupec406to se domluv s @Radek Hurvajzjá na vás budu čekat na benzince D-OIL na horizontu za sjezdem na Globus.. Já bych rád 10:30 od tama odjel aby jsme kolem 12té ve Svitavách nebo v Třebové nabrali do party @Klemoň. Citovat
Weri 605 Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 před 12 hodinami, Pepito napsal: Bylo by dobré,kdyby ty věci dorazily do Mohelnice do oběda,nebo i dřív.Budu tam od 10:00 To asi kluci teda nemůžu stihnout... Když vyrazim z baráku po 10h kuli ucpaný D1.., tak v Odole budu v 10:45.. Pak zpět na D11.. 11:15 - 12:15 Hradec a Mohelnice když to pojede tak cca dojezd 13:15 - 14h... Přičemž teda eště: kde mám jako oběd..? Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 (upraveno) @Schreek neuvidis se s @ChouLu ? Zaslechl jsem, ze se nekde pohybuje ve Kbelich, tak by mi to mohl hodit do Satalic do prace a tady si to @Weri 605 nebo @Klemoň mohou vyzvednout edit: nebo je jeste jedna varianta, kdyby se to veslo do kufru 52LITRU, tak ve ctvrtek jsem v praci na motorce, tak to muzu stahnout na motorce od Schreeka do Prahy. No ale ted jsem se na to lepe podival a to se asi na motku nevleze Upraveno 5. září 2017 uživatelem Scratch Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 před 42 minutami, KoudaK napsal: @kloupec406to se domluv s @Radek Hurvajzjá na vás budu čekat na benzince D-OIL na horizontu za sjezdem na Globus.. Já bych rád 10:30 od tama odjel aby jsme kolem 12té ve Svitavách nebo v Třebové nabrali do party @Klemoň. To by asi šlo, pokud ale @kloupec406 takhle brzy muže Citovat
KoudaK Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 @Radek HurvajzToť otázka... Uvidíme co nám k tomu napíše... Citovat
FrantaCV Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 Informace možná ne zcela důležitá: Jak na recepci tak v restauraci je možná platba kartou (VISA, MC, EC ....), není tedy třeba s sebou vozit hromadu "Kulatých". Sorry za pokud už tady někde tato informace proběhla a jen jsem jí přehlédl. Pepito, Péťa, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Leo Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 Trochu mimo téma, ale někoho by mohlo zajímat, že zrovna tento týden probíhají v Olomouci Dny evropského dědictví. Znamená to hlavně, že v sobotu a neděli jsou otevřeny a zdarma zpřístupněny některé kostely, muzea, galerie a jiné kulturní památky, které jsou často jindy nepřístupné. Více informací zde: http://ded.olomouc.eu/#pamatky. Kdo tedy nepoleze na skály může se při zpáteční cestě stavit za nějakou památkou v Olomouci (seznam památek zde: http://ded.olomouc.eu/wp-content/uploads/2017/09/zpristupnene-pamatky-ded-2017b.pdf). Pepito, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Schreek Odesláno 5. září 2017 Odesláno 5. září 2017 @Klemoň Kde přesně bydlíš? Mohl bych Ti to někdy v nočních hodinách hodit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.