Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak jsem si dnes k nadchazejicim ctvrtecnim narozkam nadelil darek v podobe 306 cabrio.

strucne o historii, uvedeni do provozu 18.10.2001, najeto 171tis km, motor 1,6 72kW - NFT

nejaka prace na nem bude, susti prevodovka, par skrabancu na laku, ale uz ted z nej mam radost :)

IMG_20170424_225213_945.JPG

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Víc fotek jo :o Vždyť už tuhle musel 2 hodiny ladit ve Photoshopu, aby takhle vypadalo :D:D:D
Jinak už jsem gratuloval :super Teď už se těším, až se svezu :aut

Odesláno

tak dneska uklid a umyti celeho interieru, pekne to prokouklo, ale kuze jeste bude chtit docistit a naimpregnovat.

Odpo jsem neodolal a udelal kratsi projizdku bez strechy :)

IMG_20170501_165305.jpg

IMG_20170501_165355.jpg

IMG_20170501_165131.jpg

Odesláno

cyclony jsou peknej zaklad ;) zbytek uz sezenes. ja koukal asi 3/4 roku a vyckaval, az bude neco za dobrou cenu a blizko za hranicema, tohle jsem dovezl kousek od Regensburgu a bylo za par stovek euro :)

Odesláno

jj, barva mi sedla taky, sice jsem mel predtim vyhlidnutou jeste krapet jinou modrou, trosku s nadechem do zelena, ale to byl vrak a po kroupach a tahle china bleu se mi libi taky. Co jsem chtel urcite, byla ta bezova kuze, ta ten vzhled podtrhne, v polokuzi nebo cerny kuzi to cabrio neni takovy :)

Odesláno

po kosmetice prijde na radu technika, dneska velky nakup dilu. komplet rozvody, remeny, svicky, oleje, filtry, spojka, predni brzdy a to vse za krasnou cenu cca 5000, zlaty stary auta :)

IMG_20170502_192800.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...