Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Škvíra mezi nárazníkem a těsněním víka kufru po opravě

Recommended Posts

Odesláno

V prosinci 2016 jsem si koupil nový Peugeot 508 sedan. Po 3 týdnech mě potkala nehoda. Zezadu do mě narazilo jiné vozidlo. Odnesl to nárazník a víko kufru. Foto z nehody č. 1.

Oprava v servise trvala 3 týdny. Vyměnili zadní nárazník a plastový spodní díl víku kufru. Nezdá se mi ale, že je to v pořádku. Myslím, že je to nějak špatně spasované. Mezi dílem nárazníku a gumovým těsněním je škvíra široká cca 2 centimetry. Autoservis mi tvrdí,

že to tak to má být. Už si nevzpomínám, jestli tak velká škvíra tam byla před nehodou. V autosalonu neměli žádnou 508 k prohlédnutí.

Mohl by někdo z vás majitelů sedanu 508 (po faceliftingu) zjistit, jakou škvíru má jeho vůz?

Foto po opravě č. 2 ,3 a 4.

Foto1.jpg

Foto2.jpg

Foto3.jpg

Foto4.jpg

Odesláno

Model nemám, ale už podle oka bych řekl, že je to špatně. Spára by měla být rovnoměrná. Tady v tom případě, bych trval na reklamaci opravy.

Nemělo by být těsnění i přes hranu toho plastu? :myslim

Odesláno (upraveno)

Raději bych měl jistotu potvrzenou od někoho se stejným modelem. Díky tomuto fóru jsem např. zjistit, že všechny vozy 508 mají malou díru v karosérii nad pravým předním kolem. Touto dírou stříká bláto do prostoru motoru. Stačila lepící páska a je po problému. To bych nikdy neřekl, že to automobilka takto podělá.

Proto raději chci vědět, jestli takovou škvíru u nárazníku mají všechny 508 sedany nebo jen já po opravě.

Upraveno uživatelem armin.kvasnicka
Odesláno

... " chce to kouknout fyzicky na druhé auto " .... o to mi právě jde, aby se někdo, kdo má tento typ na to koukl a sdělil mi, jak široká je ta škvíra. Najde se někdo ?

V autosalonu ho momentálně nemají ke shlédnutí a nevím, kam bych na to jinde měl fyzicky kouknout.

Odesláno

Tak potkáš někde někoho s 508 na parkále a poprosiš jestli se mužeš podívat, že ti v servise tvrdí že je to OK, pokecaš s ním o autě a bude to. Asi nejjednodušší. Nebo pohledej v sekci 508 jestli je tu na foru někdo z Brna a sejdi se s ním, třeba někdo bude ochotný

Odesláno

mrkni na, je tam škvíra ale ale jen uprostřed a nepatrná, i dle jiných fotek, rozhodně bych reklamoval, máš to moc a po celé délce. možná bych nechal prohlídnout v jiným servisu aby se mrkli, zda to opravily správně

peugeot-508-review-2015_29.jpg

Odesláno

Z tý fotky to není moc zřejmý, ale připadá mi to, že je buďto celej kufr vraženej do auta, což nikdo neřešil a naroubovali na to jen novej nárazník, nebo je ten nárazník totálně blbě spasovanej, ale takhle to snad ani spasovat nejde :myslim, takže to spíš vidím na tu první variantu. Mám 508 sedan, ovšem před faceliftem, zejtra se schválně mrknu a kdyžtak sem hodím fotku. Pochybuju, že po faceliftu by  tam konstruktéři vymysleli tuhle fuku :o.

Odesláno (upraveno)

Tipnu - Autopalace?

Jinak teda to je pěknej pech, mít po 3 týdnech nabourané auto...:(

Upraveno uživatelem Ajap
Doplnění
Odesláno (upraveno)

Ano, opravovali to v Autopalace. Reklamace opravy dopadla vpořádku. Přejímací technik pan Krupica říkal, že 508 moc nedělají. Museli si prý někde od konkurentů půjčit 508 a podívat se, v čem je problém. Prý dle  postupů nebylo zřejmé, jak nastavit jakýsi úhel na plastovém díle. Nyní je to již OK a já jsem spokojen. Takhle to dopadlo:

Ano, byl to pech. Ale mělo to jedno pozitivum. Již před havárií jsem uvažoval o debadgingu, ale nevím jestli bych na to měl odvahu. Při opravě jsem se v servisu domluvil, aby mi na nárazník a víko kufru nelepili znaky. Ty mi předali při dokončení opravy, takže si je tam mohu kdykoliv nalepit. Teď se rozmýšlím, zda to tak ponechat a nebo jestli je tam nalepit. Co myslíte?

Po reklamaci opravy.jpg

Debadge.jpg

Upraveno uživatelem armin.kvasnicka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...