Přejít na obsah

j.kuntos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha 10
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

j.kuntos's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

9

Popularita

  1. j.kuntos

    Aditivum FAP 508SW

    Pánové, poprosil bych radu. Naplnil jsem náržku aditiva, nyní bych potřeboval v diagboxu nastavit, že to mám již naplněné. Můžete mi něko kdo to již dělal napsat postup? Děkuji.
  2. j.kuntos

    508 - skúsenosti.

    Pánové, mohu někoho poprosit o návod na výměnu kabinového filtru, vyndal jsem ho a zapomněl se jako obvykle podívat, jakým směrem tam má být (je na něm šipka). Děkuji moc.
  3. j.kuntos

    proplach dpf

    Ještě jsem to neřešil ale na 508 stojí FAP nový a repas o pár stovek rozdíl, co mi říkali v servisu, fakt super cenová politika
  4. j.kuntos

    Nový Peugeot 508 už jezdí

    Dneska jsem ho zkoušel u Kopeckého, moje dojmy jsou vlažné. I když musím uznat, že nakonec vypadá ve skutečnosti lépe než na fotce a ta velká odkládací plocha pod budíky mi nakonec tolik nevadí. Tak ten malý volant a mít ho utopený mi příjde vhodnější např. u 308, kterou jsem měl půjčenou na dovolené, tady mi to opravdu vadí a asi to bude nakonec hlavní důvod, proč do něj nejít.
  5. Bohužel si už nepamatuji
  6. Díky za tip, za 550 Kč, co za to chtěli u Kopeckého (mám ho blízko) jsem dostal dvě trysky a kabeláž, kterou sice nepoužiji ale trysky pasují a fungují na 100%
  7. Pánové, dnes mi přestala stříkat tryska předního ostřikovače na kapotě, mám 508 GT, 2012 a nejde rozchodit. Nemáte někdo k prodeji původní funkční jednu trysku ostřikovače? V peugeotu u domanského prodávají v páru za cca 2700 Kč, což je na kus plastu strašné. Pokud by byla, prosím PM a domluvíme detaily. Děkuji.
  8. j.kuntos

    508 přestala vrčet

    Je pravda, že z Prahy je to asi nejlepší, ostatní (Federal a Kopecký je hrůza z osobní zkušenosti) ale i tak jsem si s nimi docela užil. Výměna gufera mezi automatem a motorem asi 14 dní a mělo to být jen cca. 2 dny, auto vrátily s olejem na minimu a chladící byla asi -1,5l, a to to tam šlo ok. No a nakonec mi nutily v průběhu opravy výměnu převodového oleje a docela urputně (určitě jim vytekl jak to asi položily a nechtěli aby to šlo za nima) za 12 000 Kč, z mé strany nezájem. Nakonec cena kolem 11 000 Kč za opravu a jel jsem jinam, aby se mi mrkly na stav oleje (cca. 500 Kč), takže relativní spokojenost, jen to chce jako jinde hlídat. Od té doby najeto asi 30-40t a ok, nic neteče.
  9. j.kuntos

    Peugeot 508 2,0 BlueHdi 150k

    Pánové, trochu nadhledu :-) Peugeot pro mě skončil, protože GT v benzínu nedělají a rozhodně nebudu toto do auta tankovat. Nyní mám druhé GT a i když jsou občas nervy se servisem, je to super auto ale třetí tohoto modelu už nechci ;-) Co bude další nevím ale rozhodně benzín. Ano, ale vše má podstatnou funkci pro normální chod auta, močovina jen smrdí ;-) Asi jsi mě nepochopil, a ani jsem toto nepsal. Nové GT se nedělá v benzínu a i jiná auta s tímto zázrakem jsou pro mě pasé. Snad jen diesely, nebo mi něco uniklo?
  10. j.kuntos

    Peugeot 508 2,0 BlueHdi 150k

    Nevíte, zda to má i nové GT? Protože jestli ano, končí pro mě Peugeot, tankovat do auta močovinu je pro mě absurdní.
  11. j.kuntos

    Tažné zařízení

    Tohle by mělo být ono, ze servisboxu po zadnání vin na moje gt 508 - 9627 PE - TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ ZASOUVACÍ RUČNĚ.pdf
  12. j.kuntos

    Tažné zařízení

    jo, mam GT :-D Hodím foto, až bude čas, dělali mi to v Peugeotu, je to originál, viděl jsem to a šlo to tam pěkně namontovat, při zasunutí napájení držáku auto samo vypne zadní parkovačky a dá o tom info na displeji, aby to nepípalo, že to má překážku. takže za mě spokojenost. prozatím posílám foto, z prvního výletu s kolama, a přidal jsem tam i foto zadku, není to totiž vůbec vidět, že to tam je. ale lepší foto nemám, zjistil jsem, že v podstatě všechyn fotky auta mám zepředu :-D
  13. j.kuntos

    Tažné zařízení

    mam GT, přesně kvůli držáku na kola mam tažné, pohledově to není vidět, takže o tom nikdo neví a ani nekazí dojem z auta. je ukryté a při zatáhnutí za páčku se vysune. je to přímo od peugeot, stojí tuším pod 20t a mělo by být i v servisboxu, takže by mělo jít u dealera poptat
×
×
  • Vytvořit...