Přejít na obsah

stepi.p4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    66
  • Registrace

O uživateli stepi.p4

  • Datum narození 5.6.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Byšice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 888 zobrazení profilu

stepi.p4's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. stepi.p4

    Full LED přední světla

    Mám 308 T9 rv 2014 FULLED a auto nemá přisvěcování malhovkami do zatáček. Je možné tuto funkci dodělat? Docela mi to chybí. díky
  2. @Ketwaldo Dobrý den, jedná o díl číslo 16 095 867 80.
  3. Ahoj, nemá někdo zkušenosti s chiptuningem na Peugeot 308 T9, 1,6HDI 68kw? díky P.
  4. Já postupoval takto: - uvolnil jsem čtyři šrouby, které drží celé soustrojí pedálu (zůstane to celé držet na trnu spojkového válce) - sundal jsem matku z čepu a čep vytáhl - jelikož jsem neměl kleště na vyndavání toho plastového pouzdra, tak jsem si poradil pomocí šroubováků a uvolnil jsem plastovou vložku a sundal pedál z držáku pedálu - novou vložku jsem nasadil na trn a nasadil do pedálu - teď pro mě to nejhorší - nandat zpět pedál do držáku spojky, pružinu nasměrovat na své místo a vrátit zpět čep. Jelikož pružina pedál stále odtahuje, tak vrácení čepu není úplně jednoduché, ale při nasazení čepu na kraj a pomocí si šroubováku z druhé strany díry na čep jsem jej nakonec nasadil zpět (bez pomoci šroubováku nebo něčeho čím si z druhé strany pomůžeš je vrácení čepu nemožné, na to jsem přišel po půl hodině rozčilování, odření a omlácení rukou) - po vrácení čepu a jeho upevnění matkou již vrácení celého soustrojí zpět a čtyřmi šrouby upevnit Jak jsem psal, pro mě to byla práce tak na dvě hodiny a to jsem to nikdy nedělal ani neviděl. Určitě by to urychlili kleště na vyndání té vložky z pedálu a když jsem přišel na to jak vrátit zpět ten čep, tak to byla vlastně hračka
  5. Jde to udělat i v autě, sice je tam přístup jak k penězům ale dá se to.
  6. stepi.p4

    FullLed světla

    Zdravím, je možné seřízení FullLed světla do strany? Přijde mi že pravé světlo svítí hodně doprostřed a potřeboval bych jej trochu více doprava do krajnice.
  7. Tak vyřešeno. Koupil jsem plastovou vložku do pedálu spojky, dnes rozebral, plastovou vložku vyměnil a spojka šlape jako nová. Práce pro amatéra tak na 2hod.
  8. VIN je VF3LC9HCGES117794
  9. @HonzaZ mohl by jsi mi prosím napsat číslo dílu té plastové vložky spojky? Děkuji
  10. Děkuji za typ, poptám opravu v servise
  11. JJ, již jsem se díval a žádnou pružinu jsem nenašel
  12. Zkusím se podívat, ještě jsem našel toto video, dělá mi to úplně stejně.
  13. jj, omylem jsem odeslal před přidáním videa
  14. Mám u své 308SW RV2014 problém viz video. Pedál spojky se mi občas zasekává a při vracení jakoby kopne. Dělá to jen při teplotách cca nad 25°, v zimě to nepociťuji. Nemá někdo podobnou zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...