Mojo2 Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Ahoj máte nekdo zkusenost folii screenshield na cely telefon? Pokud ano, jak presne folie sedi a jake jsou zkusenosti? diky Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Dej si sklo Jinak nepíšeš na jaký telefon. I na tom hodně záleží - je velký rozdíl např. mezi rovným displejem a nebo se zakřiveným (třeba jako má Samsung své modely Edge, ale není to jen on). Citovat
Driver Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Taky bych zvolil spíše sklo než folii, ta telefon ochrání minimálně. Jinak jsem vyzkoušel několik značek těch skel na různé telefony a nezaznamenal jsem rozdíl co se týká aplikace na displej. Pouze u telefonu se zakřivením jak zmiňuje Péťa je problém v tom, že sklo není od kraje ke kraji. Naposledy jsem ho lepil na Samsung A3 (2016) a ten má lehce zaoblené hrany, sklo dodávají cca o 2mm menší. Citovat
Mojo2 Odesláno 6. únor 2017 Autor Odesláno 6. únor 2017 uvazuju o Sony X comact a ta ma prave zakrevene okraje displeje i kdyz ne jako samsung. Navíc mi nejde tak ani o displej jako o telo telefonu. Ruzne nacvakavaci kryty ci silikonova pouzdra se mi nelibi a navic ten telefon zvetsuji. Citovat
enikybeniky Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Měl jsem to kdysi na starým Nexusu s mokrou aplikací a nevypadalo to úplně nejlíp Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Kdysi jsem měl Alcatel a byl k němu poukaz na SKIN odsud https://skinzone.cz/ A musím uznat, že telefonu to slušelo a budoucí majitel si to tam nechal. Pěkně to krylo záda a byla jako nová. Předek nekrylo nic. Nyní mam na Lenovu na displeji sklo, už bezmála dva roky a naprostá spokojenost. Citovat
dusan2 Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Samsung S7 edge som rozbil po dvoch týždňoch. Teraz mám pre istotu kožené púzdro i keď existuje aj zaoblené sklo. Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Jo, S7 edge prej spadne jen jednou Taky si musím říct o nějaké pouzdro... Citovat
Driver Odesláno 6. únor 2017 Odesláno 6. únor 2017 Jo a taky neplave...mám tady jeden na stole jako těžítko Citovat
KingSpade Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Skla už lepím nějaký ten pátek, a co je teďka móda dávat 2,5D skla tak to je horror, protože tvrzené skla neexistují a jak už tady psal Driver, tak u takových modelů bude vždy chybět 2-3 milimetry boku displeje nezakryto. U Edge naštěstí existuje full-frame sklo, které ale zase asi 2 mm displeje zakryje po stranách. Folie je na pytel v tom, že vydrží pár měsíců a jakmile se odchlípne jen kousíček tak už na sebe začne nabalovat bordel a odlepuje se čím dál tím víc. Citovat
oddie Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Tak jsem dostal obal typu "knížka". Tak snad to s tím něco vydrží... Citovat
Péťa Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 u S6 si hodně stěžovali, že originál tento obal (knížka) škrábal display. Dokonce někteří tvrdí, že jim v záruce display Samsung měnil. Citovat
dusan2 Odesláno 7. únor 2017 Odesláno 7. únor 2017 Na mojom S7 mam tu knižku už asi mesiac zatiaľ v pohode. Citovat
Satepek Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Mám UltraGlass cena o něco vyšší, ale zase za pár korun poštovného sklo vymění za nové v rámci záruky. Citovat
Tony Stark Odesláno 8. únor 2017 Odesláno 8. únor 2017 Mohu jenom potvrdit že tvrz.sklo na 2.5D zařkivené sklo to nemá moc vábivý efekt, viz moje HTC 10 se sklem. Absolutně nechápu toho výrobce že dokážou zakřivit onu Gorilu Glass 4 generace ale tvrzené sklo už dotáhnout a ohnout až ke krajům neumí. Jinak skleněné telefony jsou časované peklo, každému telefon někdy jednou spadne a v případě kovu je šance na přežití vyšší, proto jsem přešel zpět od Sony na HTC. Citovat
Mojo2 Odesláno 9. únor 2017 Autor Odesláno 9. únor 2017 mam pocit, ze jsem nekde z ciny videl i tvrzena skla, ktera jsou zahnuta, ale je otazka jak presne budou sedet... Z vlastni zkusenosti vim, ze pokud original sklo neni 100% rovne, tak se tvrzene sklo zacne po chvilce odlepovat. Osobne moc modu zakrevenych displajů nechápu. Neprijde mi, ze by to pridavalo na "krase" a navic je to nachylnejsi k rozbiti Citovat
Laďa Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 A to jde. Čím dříve si mobil rozbiješ, tím dříve si koupíš nový Citovat
Mira2B7 Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 nebo třeba toto https://www.aliexpress.com/item/Phone-Cover-For-Samsung-Galaxy-A3-A5-A7-J3-J5-J7-2015-2016-S4-S5-S6/32787563411.html?spm=2114.13010608.0.0.jm9x6G Citovat
dusan2 Odesláno 9. únor 2017 Odesláno 9. únor 2017 Za výmenu displeja na S7 si u nás zapýtali 300 eur a upozornili ma že aktuálne už dosť dlho niesú k dispozícii. Dal som nakoniec vymeniť iba sklo vo Varšave za 120. Perfektná robota nieje na ňom nič poznať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.