Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dej si sklo ;)

Jinak nepíšeš na jaký telefon. I na tom hodně záleží - je velký rozdíl např. mezi rovným displejem a nebo se zakřiveným (třeba jako má Samsung své modely Edge, ale není to jen on).

Odesláno

Taky bych zvolil spíše sklo než folii, ta telefon ochrání minimálně. Jinak jsem vyzkoušel několik značek těch skel na různé telefony a nezaznamenal jsem rozdíl co se týká aplikace na displej. Pouze u telefonu se zakřivením jak zmiňuje Péťa je problém v tom, že sklo není od kraje ke kraji. Naposledy jsem ho lepil na Samsung A3 (2016) a ten má lehce zaoblené hrany, sklo dodávají cca o 2mm menší.

Odesláno

uvazuju o Sony X comact a ta ma prave zakrevene okraje displeje i kdyz ne jako samsung. Navíc mi nejde tak ani o displej jako o telo telefonu. Ruzne nacvakavaci kryty ci silikonova pouzdra se mi nelibi a navic ten telefon zvetsuji.

Guest minimaxa
Odesláno

Kdysi jsem měl Alcatel a byl k němu poukaz na SKIN odsud https://skinzone.cz/

A musím uznat, že telefonu to slušelo a budoucí majitel si to tam nechal. Pěkně to krylo záda a byla jako nová. Předek nekrylo nic.

Nyní mam na Lenovu na displeji sklo, už bezmála dva roky a naprostá spokojenost.

Odesláno

Skla už lepím nějaký ten pátek, a co je teďka móda dávat 2,5D skla tak to je horror, protože tvrzené skla neexistují a jak už tady psal Driver, tak u takových modelů bude vždy chybět 2-3 milimetry boku displeje nezakryto. U Edge naštěstí existuje full-frame sklo, které ale zase asi 2 mm displeje zakryje po stranách. 

Folie je na pytel v tom, že vydrží pár měsíců a jakmile se odchlípne jen kousíček tak už na sebe začne nabalovat bordel a odlepuje se čím dál tím víc.

Odesláno

Mohu jenom potvrdit že tvrz.sklo na 2.5D zařkivené sklo to nemá moc vábivý efekt, viz moje HTC 10 se sklem.

Absolutně nechápu toho výrobce že dokážou zakřivit onu Gorilu Glass 4 generace ale tvrzené sklo už dotáhnout a ohnout až ke krajům neumí.

Jinak skleněné telefony jsou časované peklo, každému telefon někdy jednou spadne a v případě kovu je šance na přežití vyšší, proto jsem přešel zpět od Sony na HTC.

DSC_4663.JPG

DSC_4668.JPG

DSC_4669.JPG

Odesláno

mam pocit, ze jsem nekde z ciny videl i tvrzena skla, ktera jsou zahnuta, ale je otazka jak presne budou sedet... Z vlastni zkusenosti vim, ze pokud original sklo neni 100% rovne, tak se tvrzene sklo zacne po chvilce odlepovat. Osobne moc modu zakrevenych displajů nechápu. Neprijde mi, ze by to pridavalo na "krase" a navic je to nachylnejsi k rozbiti

Odesláno

Za výmenu displeja na S7 si u nás zapýtali 300 eur a upozornili ma že aktuálne už dosť dlho niesú k dispozícii.  Dal som nakoniec vymeniť iba sklo vo Varšave za 120. Perfektná robota nieje na ňom nič poznať. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...