Agrafik Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Třeba to tu někde je. Docela dobrá inspirace při nákupu auta. Zrovna toto je Citroen. Je tam i 3008 a spousta dalších. Prošel jsem skoro všechny a to je teda síla. Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 Nepoustel jsem to ale počítám ze je to ten slavnej litevec. Citovat
Honza z Nera Odesláno 15. prosinec 2016 Odesláno 15. prosinec 2016 (upraveno) Jako doktor. Ví kam říznout co vyndat co nahradit za co tahat a v neposlední řadě jak to dát dohromady aby to fungovalo. Mě se všeobecně líbí když někdo dělá něco a je vidět, že tomu rozumí. Ale jak tam tahá toho Tuarega za ty ohnutý vidle . . . . no potěš koště . . .. hustý. Upraveno 15. prosinec 2016 uživatelem Honza z Nera Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Tak na takovou práci je radost pohledět, A troufnu si říct že to je možná i poctivějc odvedená práce jak v některém značkovém servise. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Klobouk dolů, netušil jsem , že se dá s plechem takhle čarovat. Pamatuji si, že jsem v roce 84 viděl klempíře jak dělal přední blatník na nějaké staré auto z 5 cm2 kousků plechu, které vařil k sobě a tím vytvářel ten tvar, ale tohle mě fakt dostalo. Citovat
vladosr Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 je to borec....kto vie , ten vie.....ale vzdy plati pravidlo , ze je lepsi plech z lisu , ako takto tvarovani... Citovat
radim.1008 Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Když vidím to Porsche, tak by pro něho byl Logan hračka. Citovat
radim.1008 Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 A tohle je už ale trochu moc, ne? Pan Arthur to není. Citovat
agresssor Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 První majitel nikdy nebourano, potvrzeni CEBIA . Na jednu stranu je to fakt borec co dokaze ale na druho stranu je to na zbliti ze třeba ta 3008 se dostane zpet do obehu. A o ty okte ani nemluvim. Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 před 1 hodinou, radim.1008 napsal: Když vidím to Porsche, tak by pro něho byl Logan hračka. Tak ten Logan by byla hračka pro leckterého lojzu, a můžeš vzít jed na to, že ho taky nějaký lojza do dalšího oběhu pošle, ale ty bys sám chtěl jezdit ve zmaštěným krámu, když jsi zaplatil za nové? Já ani omylem. Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 před 8 hodinami, MotoMoto napsal: Klobouk dolů, netušil jsem , že se dá s plechem takhle čarovat. Pamatuji si, že jsem v roce 84 viděl klempíře jak dělal přední blatník na nějaké staré auto z 5 cm2 kousků plechu, které vařil k sobě a tím vytvářel ten tvar, ale tohle mě fakt dostalo. Tak to bylo prase a ne klempíř. To se takhle vskutku nedělá. Citovat
radim.1008 Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Tak ten Logan by byla hračka pro leckterého lojzu, a můžeš vzít jed na to, že ho taky nějaký lojza do dalšího oběhu pošle, ale ty bys sám chtěl jezdit ve zmaštěným krámu, když jsi zaplatil za nové? Já ani omylem. Nechtěl, proto doufám po zjištění, že se nejedná jen o plechařinu ve vyplacení pojištěné hodnoty. Navíc, už je objednaný nový. Citovat
Tony Stark Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 (upraveno) Toho maníka sleduju už dlouho ale má to i svá proti, teda aspoň pro mě. Já si myslím, že vytvarovaný/vyhotovený plech z výroby je stále pevnější než když už jě někde nastavený, vyklepaný, namáhaný na tah či svařovaný a proto nevím jaký by to mělo časem vliv třeba na skrut nosné konstrukce vozu. Ale zručný je, votom žádná. Zase nechápu on tu buď dělá za pakatel a lidi vytěží z pojistky auta totálku a následně opravenou totálku prodají dále, jinak si to vysvětlit neumím, protože opravovat BMW 750Li které stálo v základu nějakých 2,5 - 3,2 milionů opravdu nemá smysl, protože znám majitelé těchto vozů i ještě dražších a tohle má takovou pojistku, že majiteli je šumafuk zda to naboří nebo někdo jej a hlavně jejich finanční možnosti jsou úplně jinde že. Upraveno 16. prosinec 2016 uživatelem Tony Stark Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Třeba zaměstnanec litevské pobočky AAA Auto Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 před 12 minutami, MotoMoto napsal: Oddie a jak se to dělá? Pří výrobě jednotlivého kusu vyklepává. Při výrobě několika kusů lze na něco použít kopyto proti gumě. Citovat
oddie Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 před 21 minutami, Tony Stark napsal: .... Zase nechápu on tu buď dělá za pakatel a lidi vytěží z pojistky auta totálku a následně opravenou totálku prodají dále, jinak si to vysvětlit neumím, protože opravovat BMW 750Li které stálo v základu nějakých 2,5 - 3,2 milionů opravdu nemá smysl, protože znám majitelé těchto vozů i ještě dražších a tohle má takovou pojistku, že majiteli je šumafuk zda to naboří nebo někdo jej a hlavně jejich finanční možnosti jsou úplně jinde že. Ono je taky velmi naivní předpokládat, že to polepuje pro prvního majitele, že... Ten první majitel si z pojistky koupí nové, vrak prodá pojišťovna v aukci, no a kdo ho koupí, nějaký polepovač, který to opraví a pošle dále, protože takových, co nutně "potřebují" machrovat autem, na které ani vzdáleně nemají je mraky, a když se k němu takhle dostanou třeba za polovičku, co na tom, že je třeba křivý do rohlíku a jede bokem jak honící pes, hlavně že to vypadá, tak se o to ještě porvou. A že by to klempíř dělal jako charitu je ještě naivnější. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 no skouknul jsem pár těch videí. Jedno se musí nechat ten chlapík ví co dělá. A i je vidět že používá moderní technologie. Za mě bych řekl že to není taková prasečina jako se děje v některých " polepovačských " dílnách tady. Citovat
Tony Stark Odesláno 16. prosinec 2016 Odesláno 16. prosinec 2016 Vždyť ano, přesně o tom jsem psal, i kdyby to on sám kupoval, spravil a následně prodal tak tyhle kousky co jdou přímo od něj budou pofiderního původu proflákla, kde trochu znalý kupec ví co hledat z původu vozidla a navíc auto prodáno jako totálka v aukci se nedá znovu na stejná čísla motoru a kastle přihlásit, nebo ano? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.