Weri 605 Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Svatá pravda s tím omlazováním... Sem na většinu cestování sama... Max ve dvou... 5008 je tudíž luxus.. a je to přesný - vezmu ještě tohle a tohle, protože se mi to tam prostě vejde... Ostatně můj asi 3 roky starý příspěvek.. "Pořát se ptám proč sem si zabalila k velkýmu termohrnku na velkej grog i lehátko na opalování a deku na piknik.., ale pak se uklidním tím, že mám prostě velký auto a tak si to můžu dovolit.. " ..hovoří za vše.. Když jedu na vodu.., tak se ale i se spacákem, uplně pohodlně vejdu i do 50l barelu.. Citovat
Ajdamek Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Ono se rika, ze k mori staci: plavky, rucnik a platebni karta, ale vlastni lehatko se vzdycky hodi Citovat
Weri 605 Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 K moři hlavně dva kartony piva.. pak může klidně lehátko zůstat doma... Mimochodem znám rodinu, co vůbec auto nemá - všude vlak bus pěšky... - maj můj obdiv..! Zvládli to tenkrát i s ročním miminem a tříletým starším.. Jeli sme na Zvůli na týden pod stany.., nabídli sme jim asi 4 možnosti vzít věci i je autama.., ale ani jednu nechtěli... Nejsou to žádný socky..., prostě nemaj řidičák ani jeden a sou tak zvyklí... Citovat
Šalda Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Myslím že s autem je to třeba jako s televizí, kdo si jednou koupí větší, do menší už nepůjde, už zase jen do větší Citovat
Laďa Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Šaldo to je asi můj případ. Začal jsem u 205 a to jsem dvě malé děti. Teď jsou z domů a já koupil 5008. Ale zase mám psa (trpasličího pudla) Citovat
Šalda Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Tak já jsem začal hned u 406 kombi, teď Partner, ten byl koupen na rychlo po rozbití 406, ale docela jsem si u něj zvykl jak je vysokej, teď bych chtěl něco vysokýho jako je Partner ale dlouhýho jako 406 kombi, takže příště bude Traveller A po něm už jen Boxer a autobus Nechci nic malýho..člověk si kupuje auto na x let, a nikdy nevíš co budeš chtít naložit. Citovat
agresssor Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Nasi meli 120 pak 306 a ted maj 307 sw Takze kdyz to vezmu jako malej sem byl vzdy nacpanej jak sardinka v aute a ted kdyz jezdej ve dvou maj kombika :D. NA druhou stranu maj 4 vnoucata a budou jezdit ne vejlety a vozit odrazedla apod takze jako super. Jinak je pravda ze cim vetsi auto tim vic picovin clovek vozi Citovat
oddie Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 Nikdy nevíš, co budeš chtít naložit je hezká myšlenka, má jen jednu malou chybku, za to velké člověk prostě zaplatí víc. Prostě to zase končí u peněz... U mě třeba rozdíl 406 HDI - 806 HDI s úplně stejným motorem dělá v dlouhodobém provozu rozdíl 1Kč/km - ne že by to jen o tolik víc žralo, ale jsou třeba i dražší gumy a tak, prostě každý si musí určit sám, co mu za to stojí. Pro dost lidí to může být limitující. Citovat
Milan+ Odesláno 26. prosinec 2016 Odesláno 26. prosinec 2016 A proto raději ani nepočítám náklady na auto, bud to chceš a nebo ne. Musíš vědět jestli na to v kapse je. Kdyby stále každý něco počítal , tak si nikdo nikdy nic nekoupí.Hromada aut se taky kupuje jen tak pro zábavu. Citovat
Hafity Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 před 11 hodinami, Milan+ napsal: Hromada aut se taky kupuje jen tak pro zábavu.... .... při údržbě.... Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 Oddie, s tím máš naprostou pravdu, větší auta většinou i stojí více při nákupu, ale ten servis je taky dražší, a spotřeba. Ale pokud si někdo koupí malý auto se silným motorem, tak si myslím že spotřeba i servis je ještě dražší než je u normálního velkýho auta. Já raději velký auto s normálním motorem, než malý auto se silným motorem. Je mě jedno za jak dlouho kde budu, ale jestli tam dovezu vše co budu chtít. Citovat
radim.1008 Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 Napíšu k tomu jedno, kamaráda švagr, když jsem ho poznal měl v tý době Octavii Scouta, potom přišlo druhý dítě a Scout byl prý najednou malý, koupil Amaroka, přišlo třetí dítě dokoupil Multivan, nějakou předváděčku. A teď jelikož Amarok dojezdil na motoru a Multivanu fouklo těsnění kdesi u Salcburku a hádá se servisem, kdo to zaplatí, koupil si znovu Amaroka a Scouta prodal až teď kamarádovým rodičům, kteří to vyměnili za 206ku. Ti už se se třemi vnoučaty do auta nevešli. Citovat
oddie Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 Jedna taková čerstvá zkušenost, včera jsme se vrátili z hor, byli jsme tam víc než týden, na jedné takové chatě, kam jezdí jen lanovka. Sbalili jsme se (2 dospělí a 2 děti) do dvou expedičních báglů, dvou velkých sportovních tašek a jednoho malého báglíku, dětské lyže jsem zastrčil za pásky báglu, dospělé lyže přes rameno, a úplně v klidu jsme s tím došli těch pár set metrů od parkoviště k lanovce a naskládali se do jedné kabinky. A za celý týden mi chyběla jediná věc - nevzal jsem si pantofle, ale klidně by se ještě vešly Co tam tahaly stejně velké rodiny, co se musely nejdřív naprdelit autem až přímo k lanovce, půl hodiny tam vršit hromadu, pak jet zpátky auto zaparkovat a poté se pro ně musela vypravit zvláštní nákladní lanovka, fakt netuším. Možná s sebou měli i skládací stromeček, nafukovací babičku, křečka a čokla... Nám se přitom do toho báglu vešla třeba i základní horolezecká výbava, kterou s sebou většinou lidi netahaj. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 Ono oddie, je to taky o tom jak ty věci do těch báglů naskládáš. A u Tebe nepochybuju že v tom máš zkušenost, protože každou chvíli někde takhle cestujete. Hele, na první svátek tady u našich byli obě nevlastní ségry, a ta starší má se svým současným chlapem 1,5 letýho klučinu a on má z dřívějška kluka do druhé třídy. Jezdí krátkou jedničkovou fabií . A že mají jet na hory a jestli bych jim půjčil box na střechu že by do něj dali sáňky a kočárek že se do auta nevejdou a lyže že dají vedle boxu na příčníky. A když jsem jí řek že box který mám je možná i větší než střecha toho jejich auta tak se divila že se do něj ale nevejdou saně a kočárek dohromady, a ten její blb prohlásil to nevadí když to nepůjde zavřít to tam nandám a víko převážu provazem. Citovat
parizov Odesláno 27. prosinec 2016 Odesláno 27. prosinec 2016 [emoji1] http://www.motorkari.cz/upload/images/clanky/2015-05/31286/indie_moto_P4253550.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.