Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Svatá pravda s tím omlazováním... :D

Sem na většinu cestování sama... Max ve dvou... 5008 je tudíž luxus.. a je to přesný - vezmu ještě tohle a tohle, protože se mi to tam prostě vejde... :D 

Ostatně můj asi 3 roky starý příspěvek..

"Pořát se ptám proč sem si zabalila k velkýmu termohrnku na velkej grog i lehátko na opalování a deku na piknik.., ale pak se uklidním tím, že mám prostě velký auto a tak si to můžu dovolit.. :D "

..hovoří za vše.. :D 

Když jedu na vodu.., tak se ale i se spacákem, uplně pohodlně vejdu i do 50l barelu.. :) :papa

Odesláno

K moři hlavně dva kartony piva.. :D pak může klidně lehátko zůstat doma... :D:D:D

Mimochodem znám rodinu, co vůbec auto nemá - všude vlak bus pěšky... - maj můj obdiv..! :potlesk Zvládli to tenkrát i s ročním miminem a tříletým starším.. Jeli sme na Zvůli na týden pod stany.., nabídli sme jim asi 4 možnosti vzít věci i je autama.., ale ani jednu nechtěli... Nejsou to žádný socky..., prostě nemaj řidičák ani jeden a sou tak zvyklí... :)

Odesláno

Tak já jsem začal hned u 406 kombi, teď Partner, ten byl koupen na rychlo po rozbití 406, ale docela jsem si u něj zvykl jak je vysokej, teď bych chtěl něco vysokýho jako je Partner ale dlouhýho jako 406 kombi, takže příště bude Traveller :D

A po něm už jen Boxer a autobus :D

Nechci nic malýho..člověk si kupuje auto na x let, a nikdy nevíš co budeš chtít naložit.

Odesláno

Nasi meli 120 pak 306 a ted maj 307 sw :D  Takze kdyz to vezmu jako malej sem byl vzdy nacpanej jak sardinka v aute :D a ted kdyz jezdej ve dvou maj kombika :D. NA druhou stranu maj 4 vnoucata a budou jezdit ne vejlety a vozit odrazedla apod takze jako super. Jinak je pravda ze cim vetsi auto tim vic picovin clovek vozi :)

Odesláno

Nikdy nevíš, co budeš chtít naložit je hezká myšlenka, má jen jednu malou chybku, za to velké člověk prostě zaplatí víc. Prostě to zase končí u peněz... U mě třeba rozdíl 406 HDI - 806 HDI s úplně stejným motorem dělá v dlouhodobém provozu rozdíl 1Kč/km - ne že by to jen o tolik víc žralo, ale jsou třeba i dražší gumy a tak, prostě každý si musí určit sám, co mu za to stojí. Pro dost lidí to může být limitující.

Odesláno

A proto raději ani nepočítám náklady na auto, bud to chceš a nebo ne. Musíš vědět jestli na to v kapse je.  Kdyby stále každý něco počítal , tak si nikdo nikdy nic nekoupí.Hromada aut se taky kupuje jen tak pro zábavu.   

Odesláno

Oddie, s tím máš naprostou pravdu, větší auta většinou i stojí více při nákupu, ale ten servis je taky dražší, a spotřeba. 

Ale pokud si někdo koupí malý auto se silným motorem, tak si myslím že spotřeba i servis je ještě dražší než je u normálního velkýho auta.

Já raději velký auto s normálním motorem, než malý auto se silným motorem. Je mě jedno za jak dlouho kde budu, ale jestli tam dovezu vše co budu chtít.

Odesláno

Napíšu k tomu jedno, kamaráda švagr, když jsem ho poznal měl v tý době Octavii Scouta, potom přišlo druhý dítě a Scout byl prý najednou malý, koupil Amaroka, přišlo třetí dítě dokoupil Multivan, nějakou předváděčku. A teď jelikož Amarok dojezdil na motoru a Multivanu fouklo těsnění kdesi u Salcburku a hádá se servisem, kdo to zaplatí, koupil si znovu Amaroka a Scouta prodal až teď kamarádovým rodičům, kteří to vyměnili za 206ku. :D Ti už se se třemi vnoučaty do auta nevešli.

Odesláno

Jedna taková čerstvá zkušenost, včera jsme se vrátili z hor, byli jsme tam víc než týden, na jedné takové chatě, kam jezdí jen lanovka. Sbalili jsme se (2 dospělí a 2 děti) do dvou expedičních báglů, dvou velkých sportovních tašek a jednoho malého báglíku, dětské lyže jsem zastrčil za pásky báglu, dospělé lyže přes rameno, a úplně v klidu jsme s tím došli těch pár set metrů od parkoviště k lanovce a naskládali se do jedné kabinky. A za celý týden mi chyběla jediná věc - nevzal jsem si pantofle, ale klidně by se ještě vešly :) Co tam tahaly stejně velké rodiny, co se musely nejdřív naprdelit autem až přímo k lanovce, půl hodiny tam vršit hromadu, pak jet zpátky auto zaparkovat a poté se pro ně musela vypravit zvláštní nákladní lanovka, fakt netuším. Možná s sebou měli i skládací stromeček, nafukovací babičku, křečka a čokla... Nám se přitom do toho báglu vešla třeba i základní horolezecká výbava, kterou s sebou většinou lidi netahaj. 

Odesláno

Ono oddie, je to taky o tom jak ty věci do těch báglů naskládáš. A u Tebe nepochybuju že v tom máš zkušenost, protože každou chvíli někde takhle cestujete.

Hele, na první svátek tady u našich byli obě nevlastní ségry, a ta starší má se svým současným chlapem 1,5 letýho klučinu a on má z dřívějška kluka do druhé třídy. Jezdí krátkou jedničkovou fabií . A že mají jet na hory a jestli bych jim půjčil box na střechu že by do něj dali sáňky a kočárek že se do auta nevejdou a lyže že dají vedle boxu na příčníky. A když jsem jí řek že box který mám je možná i větší než střecha toho jejich auta tak se divila že se do něj ale nevejdou saně a kočárek dohromady, a ten její blb prohlásil to nevadí když to nepůjde zavřít to tam nandám a víko převážu provazem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...