Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny prosím o radu. Jakou baterii do 508sw benzin,bez S&S, VIN-VF38E5FVABL037399, dal jsem tam cca pred pul rokem novou Exide, ted si ale nejsem jist jakej typ a ted co mi auto stálo tak tri týdny, tak ani škrt, totalne vybitá,a u jaké je potreba intelig. dobíjení mít zap/vyp,díky moc

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahojte, mám Peugeot 508 2.0 HDI 103kw r.v 2012, VIN: VF38ERHF8CL070582, vedeli by ste mi zistiť akú baterku mám v aute? a akú by som mal kúpiť novú bez potreby diag? Ďakujem

Odesláno

tiež nemám s-s ale mám riadene dobýjanie takže som kúpil to, čo tam má byť: Exide AGM 760A, nieje tam oproti premium veľký cenový rozdiel a máš istotu, že ti po roku neodíde

Odesláno

Ahoj všichni , včera jsem měnil baterii na 508 ,2,2diesel , 150KW, šest let vydržela a myslím si ,že by to ještě po nabití dala , byla tam ještě originál ,posilám foto . Tak jsem dal tu samou exide ,  za originál v Peugeotě mi řekli cenu 5991 ...

20210210_183129.jpg

Odesláno

Hlavně aby ta od Peugeotu byla v kvalitě prvovýroby. Jinak jsem před vánoci kupoval tu samou AGM dceři do 308 T9 za 2730,- a ještě jí dali 300,- za starou.

Odesláno
před 2 hodinami, HonzaZ napsal:

Hlavně aby ta od Peugeotu byla v kvalitě prvovýroby. Jinak jsem před vánoci kupoval tu samou AGM dceři do 308 T9 za 2730,- a ještě jí dali 300,- za starou.

Slušná cena za odkup. Mě nabízeli 200,- :nevim  Ale to to raději odvezu na šroťák za 13,50Kč/kg. Mám 77 Vartu a Exide, a každá má přes 20kg :aut 

Odesláno
V 15. 2. 2021 at 9:31, Marek47 napsal:

Ďakujem za odpoveď, pozeral som ju no nemám v aute systém štart stop tak sa chcem spýtať či by som tam mohol dať túto? Ďakujem

https://autobaterie.heureka.sk/exide-premium-12v-77ah-760a-ea770/

Ahoj taky mi ukončila před časem baterie svůj život (8 let vydržela ) , tak jsem dal novou tu samou co odkazuješ (EXIDE) , také nemám S & S a inteligentní dobíjení se mi povedlo pře diagbox vypnout tak jsem spokojen.

Odesláno

Mám hloupý příběh. Vloni v dubnu mi zničehonic nic po 4 letech odešla baterie koupil jsem novou Exide podle VIN (ještě jednou děkuji Jarokare). Pred 14 dny začal cca po 5 minutách vyskakovat econom kod. Tak jsem ji vyndal, změřil 12,54V. No když už byla venku, tak jsem ji nabil. Po nabit a 2 dnech mela 12,56V. Tak jsem ji tam dal zpět. Jel jsem potom 2x do práce najeto cca 250 km v sobotu umýt a v pondělí ráno jsem nenastartoval. Odpoledne bylo na baterii 12,11V. Tak jsem ji zase vyndal, po chvíli ve sklepě začala stoupat někam k 12,23V. Po nabití a cca 6 hodinách odpočinku je na 12,53V. Přemýšlím nad reklamací. Pomohl by recond program nabíjení? Máte s tím někdo zkušenost.  Diky

Odesláno

Reklamaci bych klidně zkusil. Prodejce se stejně asi vymluví na špatný způsob nabíjení apod., ale za pokus to stojí :myslim Předpokládám, že to nebude AGM. Volt kontrol měly 508 až od roku 2012, takže to bude nějaká EFB?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...