Přejít na obsah

risoun

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Vše od uživatele risoun

  1. risoun

    Výmena batérie

    A mohl by jsi se mi podle VIN mrknout jestli rekuperací při brzdění? Jestli máš tu možnost.
  2. risoun

    Výmena batérie

    No, to je pěkné. Ve staré Fabii mám baterku stsro 8 let, jezdím s hlavně po městě couracky a drží. Mám mít podle VIN mít EFB. Když dám AGM musím nechat něco nastavit?
  3. risoun

    Výmena batérie

    Takže jsem nakonec baterii dal na reklamaci a dnes mě přišla odpověď, že na 4 článku byla zasulfatovana, a reklamaci neuznávají. Dojíždění co 2 den 70 km do práce a zpět je asi málo na to aby se baterie dobila.
  4. risoun

    Výmena batérie

    Tak jsem koupil nabíječku, večer dal baterku na nabíječku, nastavil recond program a nechal ať to dělá co umí. Teď po 6 hodinách co je odpojená, má baterka 12,76V. Tak uvidím co dál.
  5. risoun

    Výmena batérie

    Nechal jsem si to zjistit a podle VIN vyšla tahle.
  6. risoun

    Výmena batérie

    Po pravdě ta argumentace prodejce je pro něj to nejjednodušší. Koupim nabíječku ctek 5.0 a zkusím ji probudit.
  7. risoun

    Výmena batérie

    Jo jo, je to EFB, Exide
  8. risoun

    Výmena batérie

    Mám hloupý příběh. Vloni v dubnu mi zničehonic nic po 4 letech odešla baterie koupil jsem novou Exide podle VIN (ještě jednou děkuji Jarokare). Pred 14 dny začal cca po 5 minutách vyskakovat econom kod. Tak jsem ji vyndal, změřil 12,54V. No když už byla venku, tak jsem ji nabil. Po nabit a 2 dnech mela 12,56V. Tak jsem ji tam dal zpět. Jel jsem potom 2x do práce najeto cca 250 km v sobotu umýt a v pondělí ráno jsem nenastartoval. Odpoledne bylo na baterii 12,11V. Tak jsem ji zase vyndal, po chvíli ve sklepě začala stoupat někam k 12,23V. Po nabití a cca 6 hodinách odpočinku je na 12,53V. Přemýšlím nad reklamací. Pomohl by recond program nabíjení? Máte s tím někdo zkušenost. Diky
  9. risoun

    cip ano alebo nie

    jestli mohu do této diskuze . Taky jsem kdysi (u 407) přemýšlel nad čipem. Ale pak jsem si říkal - proč je 2.0 HDI 103 kw s auto jelo výborně, tak proč se do toho hrabat. A u 508 stejná opět 2.0 a 103 kw - zase to nechám. Já jsem spokojený.
  10. risoun

    Spojka

    jo, jo, 508 sw, předtím jsem měl 407 sw. Ano, tohle vše. Cena byla podle mne dobrá, origo díly. Servis- jeden v Bolce, druhý v Činěvsi. Tady jsem to měl doma.
  11. risoun

    Spojka

    myslím, že mě to stálo mezi 8.000 - 10.000 Kč. Dělal mi to maník v Nymburce. Šikovnej. Bylo to asi opravdu víc. Jen si to už nepamatuju přesně. Proto to myslím.
  12. risoun

    Spojka

    Ahoj, ano vyměnil a od té doby vše O.K.
  13. risoun

    Spojka

    Měl jsem podobný problém. Při najetých 106 tis. km to začalo zcela nenápadně. Nejdřív při jízdě po dálnici na 6, drobný prokluz. Do jednoho měsíce to bylo stále častější. Nechal jsem to vyměnit i s dvouhmotou. Mechanik říkal, že na pohled tomu nic nebylo. I obložení bylo v poho.
×
×
  • Vytvořit...