Milan+ Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Tak jsem se pustil do opravy manželčinýho Ačka,přehodil jsem dveře a staré ,že odvezu do šrotu s ostatním železem co se tu naschromáždilo. A ejhle,od července zákaz výkupu autodílů od soukromých osob. Odevzdat na sběrný dvůr a ten to může prodat za vás.. Který kok....zase tohle vymyslel. Citovat
parizov Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Ntj, to zase bude po lesích bordelu... Citovat
Dýdý Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 To je přece výmysl našich milých starostů nebo jak se ta nová pseudo strana jmenuje. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Normálně ty dveře vezmi fričkou na dva tři kusy a zajeď někam kde je větší provoz a vezmou Ti to. Nesmí být na první pohled jasný že to je kus auta. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 (upraveno) Blbost, já dovezl zadní nápravu na Kovošrot a borec, hoď to na váhu Upraveno 29. říjen 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Milan+ Odesláno 29. říjen 2016 Autor Odesláno 29. říjen 2016 http://www.kovosrotvoksice.cz/novinky/vykup-kovovych-soucasti-vozidel.html Víc se mi k tomu nějak nechtělo hledat Citovat
Vena garážmistr Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 Hele a je velký problém říct nějakému kámošovi který má jakoukoliv živnost aby to tam odvez za Tebe. Když teda píšou že je zákaz vykupovat od nepodnikatele. Osobně tohle neřeším minulý týden jsem vyvážel železo a vůbec nikdo se nehrabal v tom co to je za materiál byli tam bubny z asi 4 aut a nějaká podobná droboť pravda je že jezdím na šroťárnu ke kamarádovy se kterým mám vcelku dobré vztahy. Citovat
Milan+ Odesláno 29. říjen 2016 Autor Odesláno 29. říjen 2016 Vždyť je to blbost už z principu,když si koupím auto,rozbiju ho,tak proč to zase nechat někde někomu na vrakoviště,to samé tady,když si něco doma opravíš a chceš to zlikvidovat a ne to házet k popelnicím. Kvůli dvoum dveřím nebudu kámoše otravovat. 30kg x1,5kč za plech a čas k tomu. Citovat
parizov Odesláno 29. říjen 2016 Odesláno 29. říjen 2016 před 5 hodinami, Dýdý napsal: ...výmysl našich milých starostů... Nevím, ale pokud je to pravda, tak si přidělali dost starostí (spousta lidí totiž dělá binec, ale krade jich jen pár)... Citovat
oddie Odesláno 3. listopad 2016 Odesláno 3. listopad 2016 Tak to skutečně platí, pokud se v tom tedy někde vůbec přehrabují. Přiznám se, že mi to ani nijak zvlášť nevadí, mohly by díky tomu poklesnout krádeže katalyzátorů, protože pro ty to samozřejmě platí taky. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 Právě přesně kvůli čorkařům to zavedli ... četl jsem novelu vyhlášky plus nějaký info o tom. "kovová kriminalita" (kdo někdy viděl spoluobčana tmavší pleti tlačit kárku ví ..) už přerostla do takové míry, že to ohrožuje zdraví - doslova. Například krádeže sloupů osvětlení apod. Teď bych zrovna rád odvezl do výkupu 4 staré liťáky, prý až 25kč/kg (nevím, takhle mi to bylo sděleno), pokud jedno kolo váží dejme tomu 15kg je to docela dost peněz, co by za to člověk mohl ještě dostat .. Ale prý jedině na firmu. Odevzdáš, pošleš jim fakturu, proplatěj ti jí ... Tzn konec výkupu "za hotové". Ale úplný zákaz neprošel bo to by znamenalo omezení i slušných lidí, kteří doma legálně nashromáždí například staré plechy či litinová topení atd .. nebo sběr šrotu v lese. Citovat
radim.1008 Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 Já teda nevím, v lese sbírám houby a lesní jahody. Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 No vidis a jini kovosrot nebo pouzity prcgumy ... Nenadelas nic Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 Jeden liťák z menšího auta bude mít tak polovičku, takže za všechny 4 bys dostal tak pětikilo, šest stovek. Výplata jen na účet už je dlouho. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 oddie : ok nevážil jsem to a nemám moc představu takže to tam mám možnost jako fyzická osoba dát ? jen jim na sebe nechám číslo účtu ? Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 Nevím, jestli to vezmou, obecně maj zákaz výkupu autodílů od soukromníků, přesnou definici jsem nečetl. Já už jsem v podstatě všechno vyházel, takže to ani nepůjdu zkoušet... Citovat
ozzy56 Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 a s takovým běžným kovovým (železným) odpadem, co nasbírám na chatě v boudě je to jak,prosím? vezmou mi to ve sběrně, nebo fakt chtějí, abych to hodil do lesa? kolik mi za to dají, mě ani nezajímá Citovat
oddie Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 (upraveno) Vezmou, ale platba jen na účet. Nebo to můžeš hodit do sběrného dvora, kde ti nedají nic. V obou případech ale budou chtít občanku. EDIT: a k těm autodílům je to popsáno tady: http://www.mzp.cz/cz/zakaz_vykupu_casti_autovraku Upraveno 8. listopad 2016 uživatelem oddie Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. listopad 2016 Odesláno 8. listopad 2016 No platba na ucet neni samozrejme vubec problem. Jen ze jsem rano volal do jedne provozovny (EKOSUR, P9 Podebradska ul.) a bylo mi receno "jen na firmu" ... Tzn prijdes, nechas to tam, posles jim fakturu, oni proplati. Vubec se v tomhle neorientuju ale - jako fyzicka osoba nikoliv podnikatel nemam sanci jakkoliv komukoliv vystavit nejakou fakturu, ne ? Na druhou stranu nechat jim tam cislo uctu (+ ukazat samozrejme obcanku) samozrejme neni problem. Jen nejak nechapu, jak by toto opatreni pak melo pomahat branit "kovove kriminalite" ... Ucet v bance si dnes snad muze zaridit (temer) kazdy, ne ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.