VojtouNerCZ Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 A má xenony? Třeba to má jen čočku Citovat
inoxing Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Nemůže být, to je dotažený ze zahraničí. STK se dělá po 4letech a prvni zaznam je kvuli dovozu. Citovat
RichVa Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Ještě to také mohla být předváděčka na zvláštních "manipulačních" značkách https://www.auto.cz/prevozni-znacky-k-cemu-slouzi-jakou-maji-platnost-a-jaka-jsou-dalsi-pravidla-131607 A po dvou letech byl prodán na "normální" značky. Citovat
georgesandall Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 No koukám že ano auta okolo 70t nejsou tak nějak OK,.....pojedu si pro svýho za 50t neva že má najeto 300t,...motor se když tak sežene za pár kaček ale tvrdí že olej to nežere,..jinak je pěkný interier docela dost. Jne nevím jetli ta 1,6 je ok kdy jeden panáček tvrdil, že s tím byl rachot když jel. Má někdo zkušenost? Ocenil bych. Dík Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Za 70k se dá najít v cajku auto. Jen musíš hledat. A 1.6 benzín je pohoda. Jede za dobrý slovo. Citovat
georgesandall Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Tak super, mám ji ve výběru,..... A zdravím do Kolína, rodného města,.. Citovat
Dodo1976 Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Ne. Má to xeny, ale jíný nárazník který se odlupuje. V origo by to podle mě neudělal. Primárně auto je to hezký, ale tenhle kousek nebrat P.S.: Nás krajanů je tady víc Citovat
307rg Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Presne tak, keď mám pred sebou kus, na ktorom z každej strany vyskočia 3 - 4 problémy, tak NEBRAŤ! Ani omylom, ani keby bol super lacný. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. duben 2020 Odesláno 15. duben 2020 Já nejsem z Kolína, jsem ze Šumperka, jen tu bydlím. Citovat
Dodo1976 Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 Tak recht. Pán mi to potvrdil, že mu tam mechanik dal nárazník jinej a ostřiky jsou deaktivovaný kvůli tomu že jeden ostřk byl prasklej -> bourajda. Pak by ale neměl mít platnou STK... Zde je foto původního: Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. duben 2020 Odesláno 16. duben 2020 Na stk tohle nekontrolují xD Serou na to. Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Přidám se sem s dotazem, koukám taky po 307cc a zajímalo by mě jak jsou na tom s korozí, která místa na ní nejvíc trpí, kam kouknout a tak. Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 @Charlie 607 zkus zavolat HUGO BOSS, myslím že ti přiveze slušnou CC P607Olda ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 @ozzy56 já vím, že HUGO BOSS by dovezl i jednu pěknou červenou nabízí. Ale zajímá mi na co to ohledně koroze nejvíc trpí, případně i jak je tam ta podlaha udělaná. Já nemám problém si pro auto dojet i si na něm něco udělat, ale největší obavy mám právě z koroze. Byl jsem se podívat na jednu za pár korun s jistejma problémama, ale kvůli korozi před pravým zadním kolem jsem jí nevzal, tam to bylo shnilé na prach. No někdo jinej vzal trochu pošlechtil, naleštil a už je v inzerci o 30tis dráž. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 (upraveno) Podlaha je tam stejná jak u klasické 307 + nějaké zesílení. A zrovna u CC ty podlahy a nosníky hnijou, resp jsem ještě nikdy neviděl na těchto místech shnilou klasickou 307. Asi bych tipl, když netěsní střecha a nachčije dovnitř... Jinak obecně u 307 hnijou ty přední kapsy, to většinou od toho, že za to auto zvedaj a provalí to (není to extra silný plech a výztuha tam není). Vyvařit to jde, resp se celá kapsa vymění, mám to na sw taky tak. No a pak klasicky zadní části prahů a spodní hrany dveří. To jsou asi tak jediný místa. Jo a pohlídej si podlahu pod řidičem a spolujezdcem zevnitř pod kobercem. Upraveno 2. březen 2024 uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Tady to bylo shnilé před pravým zadním kolem kus před výztuhou co jde do středu auta. Tam šlo dovnitř šahnout rukou (bylo to původně natřené nějakým gumoasfaltem a zbyl jen ten) a nad tím byla zřejmě podlaha, byl nad tím další plech. No koberce odhrnout co jsem koukal nijak lehce nejde, tam je to na prahu pod oplastováním. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Ty plasty jdou lehce vycvaknout. Jo, to je ta kapsa, jak o ní píšu. Celkem klasika. Ale dají se najít i zdravé. Problém je v tom, že první 307 měly obyč koberce, takže šla vlhkost poznat jen pohnatem ale pak začali dávat koberce na takové plastové "vaně", takže mokro pod ním poznáš jen zvednutím koberce. A jelikož 307 obecně trpí na zatékání přes kapsy pod sklem, tak to chce zkontrolovat. Citovat
Charlie 607 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Prima, díky. Tahle byla z roku 2004, ale koukám spíš po faceliftované. Takže tyhle kapsy jsou vepředu i vzadu a tam to často hnije ale jde to tedy opravit. No uvidíme na co narazím dál. Je mi jasné že u 20let starého auta nemůžu čekat zázraky. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 ty kapsy má zdeformované snad každé auto, protože lidi tam cpou zvedák, přestože se to nesmí--kdyby dali kousek desky, tak se nic nestane..., když se auto naklopí na bok (na židli) , dá se to krásně opravit, céočko dnes není problém Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen 2024 Odesláno 2. březen 2024 Z mé zkušenosti bych se klidně obrátil na Huga nebo jiného dovozce - často mají své kontakty a dokážou včetně svého zisku dovézt auto v dobrém stavu za rozumnější peníze, než kdyby se pro něj vydal člověk sám (a to vůbec nezmiňuju třeba i několikerou cestu, když to první auto má vůči inzerátu naprosto jiný stav). Já to tak řešil u svýho auta a nelituju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.