Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas , chtel bych si nechat poradit od vas :)

Chci si koupit nove auto do 170tisic :)

Muzete mi doporucit nejake ?

mel sem 406 2.1TD byl sem maximalne spokojen,ale je cas prejit na novejsi auto :)

Chtel bych neco spolehliveho a rychleho :)

Sem spokojen s Peugeotem :) ale nemam zkusenosti s jinymi MODELY novejsimi mohl by mi nekdo doporuci ? nebo klidne i VW,Skoda,honda atd..

Odesláno

Tady ti nekdo spis doporuci Peugeot nebo Citroen .. :)  Ale pomohlo by kdybys upresnil aspon zda to ma byt sedan ci kombi ci hatch, vybava, rok, kilometry od-do ... proste trosku to zuzit

Odesláno

Tak se taky přidám.

Kupuješ ojetinu = kupuješ zajíce v pytli. Buď máš kliku a je to bez větších problémů nebo máš smůlu a nacpeš do toho na opravách víc, než byla pořizovací cena samotného auta. 

Takto jsem dopadl já:

Citröen Xantia - motoricky prostě super, po cca 1/2 roce se začala hroutit hydraulika (patrně problém, pro který se ho původní majitel zbavil) ale to se už v bazaru nedozvíš. Oprava za "raketu" a za cca 1/2 roku zase stejný problém a šla z baráku.

Teď P406 - až na běžné problémy spojené s provozem - pohoda - a mám jí už 8 let. Prostě "klika" při nákupu.

Odesláno

Napsat "chci auto do 170ti, co byste doporučili" mi přijde hodně zvláštní. Ani rohlík za bůra nejdeš kupovat, aniž bys měl představu aspoň zda chceš slanej nebo zahnutej - u auta je to mnohem složitější.
Někomu postačila Thalia za 200 nová, někdo není spokojenej ani s Volvem, které za těch 200 koupí 5let staré.

Zkus se zamyslet a specifikovat co bys od auta v dané ceně chtěl, kolik km a jak vytíženej ročně najedeš a jaké cesty převažují - pak Ti tu můžeme zkusit aspoň naznačit směr. Věz ale, že na piškotofóru Ti jen málokdo dopobručí třeba Hjundié, a pokud ano, stejně bude ztrhán a přehlasován piškotomilci, že nad lva v masce prostě nic není. Tedy i zdejší rady ber s rezervou a nejsi-li zatím rozhodnut ani nad značkou, pak směle pátrej i jinde - plechovky jsou jen plechovky a sypat se může všechno.

Odesláno

Jj no je to trochu jako napsat chci ženskou do 30ti s k*ndou ... Trochu bližší specifikace neuškodí fakt.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Trochu to tu oživím. Teď jsem poprodával svoje auta (106 a Lancer) a vybírám něco jiného. Projíždím sauta a bazoše křížem krážem a aut je tolik, že jsem zatím nic nevybral :D Mám samozřejmě nějaké kritéria, které bych rád dodržel.

1) Cena: Ideál 90 000 - 100 000,- a max 110 000,-

2) R.v. min 2004

3) Motor: BENZÍN nejlépe asi atmosféru, Výkon: min 90kW a ideálně 100kW a více (max bych viděl nějakých 120-125kW), Objem: min 1.8 a max 2.0 nebo přeplňované1.4 - 1.8

4) Karoserie: Kombi nebo větší Hatchback, 5dveří, 5 míst, s kufrem min 350l nejlépe 450l,

5) Výbava: Klima alespoň manuální, palubní PC, Bonusy: všechny okna v elektrice, automatická klima popřípadě i dvouzónová, mlhovky, xenony, 6ti kvalt, multifunkční volant

Vyloženě na nějaké značce nelpím, tak bych chtěl poradit od někoho, kdo má s nějakým konkrétním vozem zkušenosti. Nemusí to být Peugeot ani Citroen a problém nemám ani s koncernem VW, alfou či renaultem. Samozřejmě bych chtěl, aby bylo auto i motor kvalitní a neměl nějaké své typické neduhy, jako třeba u 1.8TSI, 2.0TDI-PD atd...

Odesláno

Na Cromu jsem se uz dival, ale nad dvoulitr jsem jit nechtel, tak uvidim. Toyota nema 5 dveri a moc vysoky vykon. Nejde o to, ze by to na me bylo moc vykone, ale zbytecne bych platil vysokou pojistku, takze mi bude stacit vykon kolem tech 90-110kw.

Sestivalec v trilitru urcite ne a LPG ani CNG také ne. Nebudu tu resit proc, proste cistej benzin. :)

Co treba focus II s motorem 1.8 nebo 2.0? Nema nekdo zkusenost? Nebo Octavia II s motorem 2.0FSI 110kw? 

Nebo jak jsou na tom dvoulitry v peugeotu 307?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...