Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci moc a moc poděkovat pořadatelům za perfektní sraz :) Moc jsem si ho užila. Jen příště tam budu spát, protože cesta v noci maskar. Jsem 3x stavěla abych neusnula za volantem. Už ten houpající se obývák( 508) sama řídit nechci :D protože udržet se naživu bylo nad mé síly :)

Odesláno

Taky by jsme chtěli móóóc poděkovat za super sraz. :potlesk  Super místo, super lidi a super atmosféra. :super  A ti co nepřijeli udělali obrovskou chybu. :P

Odesláno

cestou zpět eště zastávka v Lednici a u Želivky.. :) ta dálnice je fakt hrozná...

Děkuju za další krásnej sraz a už se těším na podzim...! - Hlavně díky za program... - byl tak akorát náročný a v okolí byla i spousta jiných věcí k vidění... :)

zkusím pak vylovit taky pár fotek... 

Odesláno (upraveno)

My také moc moc děkujeme za parádní sraz, počasí vyšlo, program byl na jedničku. Doufám, že se organizátorům povedlo dořešit nesoulady v počtu odjetých účastníků a odevzdaných/zaplacených konzumáků (  :roll   :roll   :roll  ).

Jinak s 306 celkově od pátku najeto 560km, vyšlo nám to zhruba na 3/4 nádrže a hezky jsme vyhnali pavouky z výfuku - po cestě zpět na ideálním rovném "skopečku" okolo 65km dálnice směr Praha vytaženo 185 kmh tachometrových než mi tam vjel nějakej <I>us :D

PS.: spešl poděkování patří Koudakovi a Martině za zprostředkování návštěvy sklípku :super

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

I my, naprostí elévové ve vaší komunitě, chceme poděkovat za báječný zážitek. Jste prima parta a moc rádi se s vámi zase někde sejdeme. Vřelý dík pořadatelům, kteří obětovali svůj čas na zajištění celé akce i zajímavého programu. Opravdu jsme si tento víkend užili. :super 

Odesláno

Díky všem, zejm. organizátorům, za skvělý sraz! Moc jsem si to užil. A pak ještě scooter-manii u brněnské Olympii (tam jsem se opravdu vyblbnul) :D Ale to už byla jen třešnička na dortu SUPER SRAZU :super a :papa příště

Odesláno

Chceme se Zůzou poděkovat za super sraz na pěkném místě na krásné jižní Moravě. Děkujeme organizátorům za pěkně a trochu i netradičně připravený sobotní program, ostatním klubákům za super atmosféru a těm pár odvážlivcům, co dnes jeli s námi do Brna k Olympii na Peugeot Emotion Roadshow. Ještě jednou díky všem za všechno a brzy zase někde jinde. :papa

Odesláno

Taky musíme poděkovat organizátorům za super sraz v úžasné lokalitě a ostatním členům za krásnou atmosféru.

StibTo - pi s rozumem.. :)

H.a M.

Odesláno (upraveno)

I Medvěd family děkuje za možnost příjemného prožití weekendu. Rád jsem si s některými pokecal (s některými jsem to obligátně nestihl), Pavel s Romanovým Matesem se taky dokázali zabavit - takže za nás 1*.  Že jsme se neúčastnili sobotního programu bylo zaviněno jednak mou soukromou vášní a druhak potřebou navštívit několik mých přátel - nebylo to tedy nic proti organizátorům a jejich programu, ale já si prostě spíš jedu večerně poklábosit a přes den preferuju turistiku v okolí

Spešl je třeba pochválit ubytování - my byli spokojeni na 110%

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Díky RadceS s Hurvajzem

za organizaci tohoto ( a určitě ne posledního ) Peugeot srazu.
Příště rád pomohu na některé z kontrol, nebo testu zručnosti, nějakou tu bejkárnu už si připravíme :)

Orienťák byl netradiční, auto k němu nebylo docela ani potřeba.

Mikulov mne převapil, je to hezké město, jen na sv. kopečku, kozím hrádku i zatopeném lomu by se hodil nějaký kiosek s pivem :) - ale to v Mikulově ještě nikdo nezrealizoval....jednou to bude.....

Ubytování a strava, pivo, snídaně - super.

Ještě jednou díky.

KOBRA

P.S.

kdo nejel - chybil

Odesláno

Já se také připojuji s díky za pěkný víkend a pěkným sobotním programem.A hlavně bych se chtěl omluvit za problém s konzumním lístkem z mé druhé skupiny.DÍKY!!!!!!!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...