Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SONDA-Byl by zájem o pravidelný fotbálek?

Recommended Posts

Odesláno

No,ne že by mi neprospělo se pravidelně hejbat. Ale každý druhý víkend mám pracovní, jeden z volných víkendů si beru holku a na druhý volný si většinou ani nemusím vymýšlet co je potřeba udělat protože to doháním co jsem nestihnul v pracovní dny. Další věcí je že sport je pro mě španělská vesnice i když na nějaký to okopávání se vzájemně bych možná i stačil.Takže když by se mi náhodou povedlo se urvat z povinností tak bych se zastavil spíš na tu nesportovní část pokud budete něco podnikat.

Odesláno

Petře, nápad dobrý, ale za mě je to moc blbej čas - když už neděle, tak spíš neděle večer, to už máš jistotu, že se většina lidí vrátí z víkendů - nebo ještě líp všední den v podvečer. Anebo mít jistou základnu lidí, co se budou scházet (cca 20.) a pak by se to dalo realizovat. Já chodim na hokej (základna cca 40-50 lidí) a třeba poslední dva pátky nás bylo 11 a 12, což je vcelku málo.

Když by se to realizovalo, tak bych se bude-li čas klíďo občas přišel mrknout :)

Odesláno

Čas, místo to je prave o debate,zaklad je at je nas aspon 12 na hru tzn treba 25 zajemcu s tim ze kazdej proste nebude vzdy moct

odesláno z mého telefonu co držím v ruce

Odesláno

Neon : njn jenže "všední den vpodvečer" je hodně širokej pojem kterej chápe každej jinak. Já se třeba "neutrhnu" před 18h (a to na Proseku pracuju), pro někoho už je zase 18h pozdě, pže z rachoty vypadne třeba ve 4 ...

Odesláno

Chodime s klukama na nohec je nás 6 co chodime občas přijde někdo navíc tak střídané,jak píšou kluci hrajeme ve středu od 6-8 nebo v létě od od 7-9 navečer a je to ideální...

Odesláno

Tak zatim zkusim psat

M@dox

Stibto

MjSytic kdyz cas dovoli

Doplnuji o

Sv24

Print

306 kubik s16

Schreek

Neon nekdy snad :)

A v tydnu např 18-19? Blbý-dobrý?

Odesláno

Florbal? :o   To je ta imitace hokeje pro https://cs.wikipedia.org/wiki/Bukvice ?

Nohec! To je dobrá varianta, pokud by nás nebylo tolik :super  Ale v zimně jsme chodili do "haly" na fotbálek 3na3 s futsalovou merunou a tak dobrý ;)

Ne, to si pleteš s hokejbalem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...