Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam sprchový kout celej vydlazdickovany vcetne podlahy (stari cca 15 let), ted mi zacala prosakovat dolu voda, strop v obýváku zlute mapy jak krava.

Jak je to s kachlickama? Kdyz nebude mozne najit na trhu stejne, jak to resi pak pojistovna? Vim ze ma zaplatit. Uvedeni do puvodniho stavu. Vim ze se bude muuset dost toho vysekat ale proste nechci mit dvoubarevnou koipelnu.zaplati pojišťovna prekachlickovani cele koupelny???

Odesláno

Luciferka taky řešila poškozené lino v chotbě od vody... Generali myslím.. jí zaplatila pouze ty poškozené 2m2 a zbytek (asi 10m2) ne.. takže dle pojištovny si to má vyříznout a dát si tam 2 metry.. :D

Zkus se zeptat na pojištovně 

Odesláno (upraveno)

Jak bylo psáno zkusit přespárovat, ale spíš bude problém dole na odtoku nebo špatná izolace podlahy. Kdyby to sáklo stěnou tak máš mokrou zeď z druhý strany sprcháče.

Rozbij dlažbu a oprav izolaci kolem vpusti. Možná bude problém v odpadním potrubí.

Pochybuju, že by Ti pojišťovna zacálovala komplet nový obklady.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Asi nekdo kdysi neaplikoval akryzol. Pojistovna ti proplati realnou skodu a ne renovaci koupelny.....

Odesláno

Ja jsem odkojenej filmem Pupendo no.

Devastace v celem rozsahu, kachlicky dovoz, špachtle ze swedska v pr..li.... :-D

odesláno z mého telefonu co držím v ruce

Odesláno (upraveno)

Přijde ovšem na to, co všechno je skutečně poškozené a tedy třeba pod povrchem opravit, aby se odstranil následek a příp. zabránilo (brzkému) opakování situace :myslim

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Kupuje si 2x do roka novýho Hyundaie a řeší, jak odrbat chuděru pojišťovnu na opravě koupelny za pár šupů :P  Takový mám nejradši :bacha

:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jak bylo psáno zkusit přespárovat, ale spíš bude problém dole na odtoku nebo špatná izolace podlahy. Kdyby to sáklo stěnou tak máš mokrou zeď z druhý strany sprcháče.

Rozbij dlažbu a oprav izolaci kolem vpusti. Možná bude problém v odpadním potrubí.

Pochybuju, že by Ti pojišťovna zacálovala komplet nový obklady.

tak odpad roura prdla, izolace tragická, vodu stěny nasákly až do metru šedesát výšky, aktuálně osekáno a schneme. sádroš na té šikmině vyměněný ,byl taky mokrej :(

Odesláno

Hm to je asi u všech pojišťoven stejné. Mě proplatily při podobným problému jednu poškozenou kuchyňskou skříňku, která se nasákla vlhkostí od promočené zdi a vymalování několika m2. Jinak to, že kvůli vybourání sprcháče musím kupovat obklady už neřeší. Ještě, že jsem jich měl pár schovaných.

Odesláno

Jakou mas pojistovnu?

Priklad ......ja mam AXA a vloni presne na Velikonoce pri barveni vajicek praskla baterie,pri oprave baterie praskl odpad.Takze vse pod plovoucku a bylo vymalovano vsechno.

V pondeli na Velikonoce jsem to vytrhal.V utery to prisel technik nafotit a nechal jsem vymenit celou podlahu a vymalovat protoze utrhala se i barva kolem podlahy.

Pojstovna mi zaplatila celou podlahu (ikdyz byla znicena cca 2m2) protoze  uz se takova nevyrabela.

Dostal jsem 9 tis a z toho si vzali spoluucast litr.

Novou podlahu s malovanim to pokrylo.

Myslim ze zalezi taky na pojistovne jak se k tomu postavi.

Odesláno

Susedovi nad nami po prerabke prasklo koleno v stene, vytopil nam cely byt, okrem zachodu,

steny mokre po panelaku z vonku,

komplet oskrabat, nastierkovat, namalovat, nove podlahy, nabytok, poistovna 100 % co bolo robene na fakturu ci blocek, este aj tepovanie sedacky, lebo ta bola komplet mokra.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...