Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uf. to nejsou zrovna laciné opravy co popisuješ. v tom případě určitě  ano vyměnit motor, než dát 50. 

Právě, ty už se blížíš, 20 jsi vydal a 20 vydáš a hlavně nejistý výsledek. Radím, zaměř se na sehnání motoru od seriozního ověřeného dodavatele.

Odesláno

Karle, prosím nepiš tolik příspěvků za sebou, používej tlačítko "Upravit". Přispěješ tak k přehlednosti tématu. Děkuji!

Odesláno

Jsem z aut oboru. Mnoho motoruuu, hlav a pod. U jednoho meho 1,8 benzin v 406 mi taky rozvody skakli odva zoubky a dva ventily to vzalo. Kdyz se udelala hlava kourilo to jak silene. Proste se tam dal blbej rozmer gufer a muselo se to predelat.

odesláno z mého telefonu co držím v ruce

Odesláno

Nebojte chlopi, zítra to zas roztočíme.... :D

Jinak kroužky jsem měnil vícekrát a vždy v pohodě. Teda pokud vidím na vývrtu honování po CELÉ válcové ploše....

Odesláno

Na Blue-ass-mana to zatím nemá, ale je to na dobré cestě :D (pokus o vtip)

Odesláno

Myslíš "toho, jehož jméno tu zná každý" :D Toho radši nepřipomínej/nikdo nepřipomínejte - o kom se mluvívá, blízko bývá :roll

Guest minimaxa
Odesláno

Fuj to sem se lek, takovy predstavy takhle po ranu :D

Odesláno

jednou za čas se tu takový psychouš objeví, viz.aisscha, bluesman atd. ;) lidi sou různý

Bluesman mi nějak unikl, ale aisschu si matně vybavuju.... Je to marný, je to marný, zkrátka je to marný.... :roll

Odesláno

Copak vám udělal aischa? Nepletete se? Měl 205, strach z technické, nakonec ji prošel řádně tady u nás, a nakonec jsem mu prodal XM. Jeho příspěvky nebyly bláznivé, pouze měl auto ve špatném stavu a nevěděl jak na to.

Byl tady nějaký Lukáš s ostravska, pod mnoha nicky, ten byl horší, měl ban a pak se vracel pod jiným jménem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...