Sawoy Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Tak si to líbit nenech. Uvidíš, co si za ten princip koupíš ... ale myslím, že to víš. Upraveno 10. září 2016 uživatelem Sawoy Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Asi takhle jsme v Čechách kde se hraje na nevyčnívání z řady. Tudíž technik proleze desetiletý auto a napíše nesmysl kterej nikomu neuškodí ale ve své podstatě technik má klid od šéfa protože podle šéfa kterej je naočkovanej nadřízenou organizací přeci na desetiletým autě se musí něco najít. Protože ty ouřadové z ministerstva jsou očkovaný lobby automobilovýho průmyslu že se musí omladit vozový park protože automobilky chrlí stovky aut denně a nikdo je nekupuje každej čeká až mu udělaj auto podle mustru. A fabrikám se hromadí " holátka" na dvorech a v expedičních skladech . A o tom to je. Kdysi dávno ještě když jsem jezdil s kamionem tak mě šéf poslal na STK s tahačem bylo to roční auto najeto do 100 000 km. A i na rok mladém autě se psaly nesmysli aby se vlk nažral a koza zůstala celá. A pro mě za mě když tam napíše nějaký takovýhle nesmysl pro jeho klid a nebude se v autě štourat aby opravdu něco našel tak ať si tam ten nesmysl píše pokaždé. Problém je že ty technici by se měli dokázat oprostit od emocí když je rozhodí někdo z předešlých zákazníků a kontrola by měla být úplně stejně důkladná ať je to první auto ráno nebo poslední auto před zavíračkou to bohužel ty technici zatím neumí a z toho pak vznikají takovéhle zbytečné dohady. Citovat
Weri 605 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 A pak mu šoupneš litr a stejně ti tu nálepku na dva roky dá.... A ve výsledku se tak stk stává zbytečnou.. Autu, keterýmu nic neni tam něco napíšou a auto, který nebrzdí a kape mu olej pustí taky... MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Weri 605 -- no ve 30 v této republice není už nikdo v pořádku , resp.,když bude doktor chtít, něco Ti najde, to mi věř... Upraveno 10. září 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
MilanF1 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Weri: To si jako myslíš, že nebrzdící auto s kapajícím olejem pustí? Já na STK jezdím často, s kluky se tam znám a vyhodili mě (ne moje auto) za hloubkovou korozi na předních kotoučích (jen zevnitř), ač to na válcích brzdilo. Nepomohla ani argumentace, že to hned vyměníme. "Přijeď, až tam budou nové brzdy." Prostě je nemožné, aby prošlo každé auto, ani za úplatek ... nebo asi jezdím na špatnou stanici TK... Jinak tu povrchovou korozi mi třeba ani u 15 letého auta nenapsali, záleží na technikovi. Pro klid duše to tam napíšou jako "A". Já s tím problém nemám, na dva roky to stejně dostanu. Upraveno 10. září 2016 uživatelem MilanF1 Citovat
Dano406 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 před 3 hodinami, Weri 605 napsal: ozzy takže když je mi 30 a jdu k doktorovi na prohlídku tak mi taky něco napíše i když sem v pořádku..? jde o princip... No když dondeš k doktorovi, tak asi nejsi v pořádku a něco ti chybí. Proč bys tam lezla, že jo. Přece nelezu k felčarovi, abych seděl v čekárně plných lidí nakazených bůhví čím několik hodin. Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 No i k doktorovi se chodí jen tak...říká se tomu prevence...A třeba u mého doktora se dá objednat a nemusím tam čekat..Stejně jako na tk... A u jedenáct let staryho auta nemám v protokolu ani čárku...A že bych si tam třeba ten prasklý nárazník napsal...jsou to lidi, někdy něco přehlednou, někdy jsou prostě pečlivý... Ale vždy jsem jsem prošel standarni cestou...nepočítám li vyhazov za špatné utazenej volant u 120 z dob telecich :-P ale to jsem objel halu, utáhl a prošel na druhý pokus :-) Citovat
brixtr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 tak pomalu ale jistě budu muset taky na TK a jelikož tam mám pár věcí co se nemusí líbit tak chci být připravený.. Hlavně o co mi jde: mám udělaný denní svícení ale je to bez homologace jako 70% aut co pozoruju ted otázka zda mě kvuli tomu vyhodí či ne? neměl s tím někdo už zkušenost? Citovat
Dano406 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 Fruktis: Však píšu, že ti něco chybí. Papír, že jsi zdravý brixtr: Chceš dráždit technika nehomologovaným osvětlením? Jestli máš čas na opakovanou prohlídku tak tam tak jeď. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 jak udelany ? nehomologovany pokud ti sviti mlhovky po nastartovani tak to odpoj a po STK zapojis ne ? Citovat
brixtr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 jako oni to přímo nejsou mlhovky... denní je udělany jako angel eyes a uprostřed to ma čočku na mlhy.. no dřiv ni jeden technik řekl že co je na autě ma byt zapojeny tak bych to pro sychr zase vyndal aspon na tu chvili Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 tak pomalu ale jistě budu muset taky na TK a jelikož tam mám pár věcí co se nemusí líbit tak chci být připravený.. Hlavně o co mi jde: mám udělaný denní svícení ale je to bez homologace jako 70% aut co pozoruju [emoji3] ted otázka zda mě kvuli tomu vyhodí či ne? neměl s tím někdo už zkušenost? ja mám osramky-homologovaný a vůbec na to nekoukal,ani na rozměry jestli to vyhovuje. . . vše mám OK, ale nikdy nevíš na koho trefíš . . . ja bych to neriskoval sent from Tapatalk Citovat
brixtr Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 No radši ne no... ty moc dobře víš jak to vypadá a jak to svítí a u baladrana to je co technik to jinej názor no Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 proto bych je vyndal,ale jestli máš čas a prachy na reparát TK tak je tam nech a pak nám dej vědět sent from Tapatalk Citovat
Weri 605 Odesláno 10. září 2016 Odesláno 10. září 2016 před 5 hodinami, MilanF1 napsal: Weri: To si jako myslíš, že nebrzdící auto s kapajícím olejem pustí? Prostě je nemožné, aby prošlo každé auto, ani za úplatek ... Úplně v pohodě Milane... Za 1000 do kapsy technika. Průběžná, Bohdalec, Černý Most, Říčany, Břežany... A honem rychle nevím další... Citovat
chuck11 Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 Čeká mně technická po novu,alu s pneu mám přehozené na zimní,ale bez senzoru tlaku.Takže na diagnostice bude chyba,že není hlídáný tlak pneu.Je to pro STK závada či nikoliv,má s tím někdo zkušenost. Citovat
celda1970 Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 Jo tak tu diagnostiku nebudou dělat na STK ale na Emisích a jde jim o chyby motoru...věci jako klimu případně tohle neřeší.... Citovat
MilanF1 Odesláno 30. listopad 2016 Odesláno 30. listopad 2016 Zajímají je závady ovlivnující tvorbu emisí, to platí pro emise. Na technické jde o to, zda svítí kontrolka. Pokud svítí žlutá/oranžová, dostaneš to na měsíc. Dneska už některé stanice mají (od Nového roku to mají mít všechny), že na emisích se musí diagnostika spárovat s řídicí jednotkou auta a načítá se i VIN vozu. A u některých aut to může být problém právě to spárování ... uvidíme, co to přinese. Dokonce je i návrh, že kamery mají být i na emisích, nejen na TK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.